Magazin > Horoskop in Numerologija
7140 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 22. februarja 2023

astrologija, horoskop, vedeževanje
Optimizem, navdušenje in veselje vas vodijo naprej.

Pogled bo usmerjen navzgor, težave se s pomočjo spretnih rešitev pomikajo v ozadje. Če hrepenite po določenih odgovorih, je sedaj pravi čas za direktna in iskrena vprašanja. Nastopili boste prepričljivo ter predvsem zelo pogumno in ponosno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na poslovnem področju bo manj težav, saj se bo vse skupaj z luno v vašem znamenju odvijalo po načrtih, ki ste si jih zamislili. Tudi na drugih področjih prihajajo zanimive priložnosti. 

BIK
Na področju čustev boste najbolj zadovoljni tisti, ki hrepenite po novih obrazih, saj se lahko iz naključnega pogovora splete zanimiva prijateljska zgodba. Pomembno je, da se odprete pogumni energiji. 

DVOJČKA
Energija lune v ovnu vas spodbuja k akciji, želja po napredku počasi narašča. Odziv bo dober, kar vam bo dodalo še dodatne motivacije in volje, da spretno nadaljujete po svoji poti.

RAK
Napredovali boste v iskanju osebnega smisla in ravnovesja, ki vas bo opogumilo tudi na ljubezenskem področju. Nekaj zdrave previdnosti pa na področju dela in denarja  ne bo odveč.

LEV
Dan z energijo lune v ovnu bo poln nepredvidljivosti, ki vas bodo jezile. Na poslovnem področju sledi na prvi pogled zoprna sprememba, ki jo boste morali čim prej sprejeti. 

DEVICA
Če se boste uskladili z dinamično energijo ovna, lahko pričakujete optimistično naravnane korake. S hitrimi premiki ter iznajdljivostjo se boste sposobni prebiti v ospredje.

TEHTNICA
Vezani, z veseljem se boste predali neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o vlogi v razmerju in o potrebnih spremembah na tem področju. Samski, pojdite na splet!

ŠKORPIJON
Težko se boste zbrali, misli vam bodo skakale iz enega področja na drugega. Poiskati boste morali vzrok za raztresenost in ga čim prej odpraviti po najbolj smiselni ter učinkoviti poti.

STRELEC
Zaradi energije lune v ovnu bo prisotna možnost večjih napak, ki so lahko posledica nemirnega delovanja. V večernih urah boste vezani ves čas iskali pozornost ljubljene osebe.

KOZOROG
Prijazni in ustrežljivi boste z veseljem priskočili na pomoč, če vas bo kdo potreboval. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov in energij, ki ste jih doživeli v preteklosti.

VODNAR
Razveselila vas bo priložnost, da lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

RIBI
Čim prej odgovorite na pomembno sporočilo, saj se boste le tako izognili nesporazumom. Raven življenjske energije vam bo nekoliko upadla, počutili se boste izčrpano. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.