Magazin > Horoskop in Numerologija
11170 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 22. januarja

astrologija, horoskopi
Dvojčka, stresno bo.

OVEN
Splošno:

Nekateri boste občutili dotok nove energije, ki vam bo pomagala pri uresničevanju vaših zamisli. Drugače pa se boste bolj poglobili vase, iskali boste nove poti. Malo ste se že naveličali poslušati nekatere ljudi, ki stalno trdijo eno in isto. Ne boste se mogli sprijazniti z dejstvom, da določeni ljudje enostavno niso za spremembe. 

Ljubezen:
Vezani boste tokrat v ljubezni zelo temeljiti in pripravljeni premagovati ovire. Vaša čustva bodo zelo izrazita in intenzivna, vendar boste nad njimi ohranili nadzor. Čustva samskih pa bodo končno obrodila sadove. Na vidiku je daljša partnerska zveza, vendar se boste morali zanjo pošteno potruditi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Vsi dogovori, ki so v preteklih tednih obstali na mestu, se bodo le razvili v pravo smer. Tudi odgovori, ki jih pričakujete, bodo zdaj našli pot do vas. Dan bo za vas harmoničen in izžarevali boste toplino. Umirjeni boste. Zelo boste zadovoljni. Lahko da se bo pojavila želja po novi službi.

Ljubezen:
Samske bodo pretresla globoka čustva. Marsikdaj ste pod njihovimi vplivi gojili zelo resna pričakovanja, sedaj pa bodo postala izraz tako neizživetih strasti, kot tudi hrepenenja po večni ljubezni. Vezani pa ne boste pustili, da bi vas karkoli zmotilo. Prepuščali se boste vznemirljivim avanturam, ne glede na srčne posledice, na katere ne boste niti pomislili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

V ozračju bosta stres in nemir, saj se boste zavedli, da trenutno morda pričakujete preveč. Poskusite uskladiti vaše želje z realnostjo, lažje vam bo. Pričakujete pa lahko tudi pomoč neke tretje osebe, ki ji že sedaj močno zaupate in jo dobro poznate. Tudi tokrat vas ne bo razočarala.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes zaiskrilo. Kljub globokim čustvom, ki jih gojite do svojega partnerja, boste začutili močno željo po divji avanturi. Samski pa boste v očeh nasprotnega spola prižigali iskre, ki bodo lahko zanetile pravi požar. Končno boste tudi vi zapluli s tokom.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK
Splošno:

Razveselila vas bo novica, da vas nekdo predstavlja kot uspešno in zanimivo osebo. Vaš stil izražanja in poslovni rezultati delujejo zelo pozitivno tudi na bližnjo okolico. Začutili boste naklonjenost in spoštovanje ob srečanju z določeno osebo. Z njo se boste v prihodnje odlično ujeli na vseh nivojih.

Ljubezen:
Samski boste postavljeni pred izziv na področju medsebojnih odnosov. Vaše pobude v tej smeri bi utegnile prispevati k oblikovanju pravega ravnovesja. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje. Vezani pa boste danes lahko s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Končno boste deležni nekaj pozitivnih rezultatov. Vaši projekti bodo očitno istočasno dobili svoj smisel. Medtem, ko boste zaradi tega prav gotovo precej zaposleni, se boste vseh teh aktivnosti tudi razveselili. Vaši možgani bodo polni idej in s tem boste pridobivali na hitrosti in inteligentnosti. 

Ljubezen:
Samski boste danes prišli na svoj račun, saj bo neka oseba končno opazila vaše prizadevanje. Prejeli boste tudi nekaj več podpore v družbi, zato boste prepričani, da ste na pravi poti. Če ste v razmerju, pa bo danes trpela vaša samozavest, saj se bosta s partnerjem že navsezgodaj sporekla. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Zaupajte, da se vse zgodi z nekim namenom. Navajeni ste, da se držite nekih okvirjev, zato se boste še vedno spraševali, če ste storili vse, kar je bilo potrebno. Ljubosumje ali sanjarjenje o nedoživeti sreči ne vodi nikamor. Raje se zavedajte svojih dragocenih izkušenj in pozabite na krivdo.

Ljubezen:
Vezani lahko danes pričakujete preobrat na ljubezenskem področju. Nocojšnji večer vam bo prinesel odlične možnosti za pogovor o prihodnosti. Ne odlašajte več. Samski pa se boste že zjutraj z nekom zapletli v prepir. Z nekaj dobre volje ga bosta lahko rešita že do večera. Potrudite se!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:
Ves dan boste nervozni in zelo hitro boste krivdo prevalili na druge. Toda zadovoljni ne boste niti sami s seboj. Neka dilema pa bo še dodatno zaposlila vaše misli. Celo ponoči boste tako obremenjeni, da dolgo ne boste zaspali. Čez dan se čim več gibajte, če vam bo sploh zneslo.

Ljubezen:
Vezanih se bo držala sreča, čeprav boste deležni številnih sprememb, ki bodo nepričakovane. S partnerjem boste uživali v družbi nenavadnih ljudi in novih prijateljev. Samski ne pričakujte posebnih sprememb. Če pa si boste zaželeli malce ljubezni, potem boste morali dati pobudo sami.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Če čutite, da se preveč žrtvujete, potem prenehajte s tem. Vsake toliko časa bi morali biti malce sebični, kar je to pravzaprav zdravo. Pustite nihalu, da se povrne v stanje sebičnosti, ker je vaša sreča najpomembnejša. Poskrbite najprej zase - zadremajte, berite knjigo ali pojdite na sprehod.

Ljubezen:
Če sta s partnerjem vsaj povprečno skladen par, potem bosta današnjo krizo prebrodila le z manjšimi ranami. V nasprotnem primeru pa bo današnja napetost v vajini vezi lahko le pomagala pretrgati elastiko. Samski še vedno ne morete izbrisati iz spomina neke osebe, ki vas vznemirja že več mesecev ali celo let. To boste morali rešiti.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Morda si boste zaželeli kakšne osebne ali druge pustolovščine, a vas bo notranji glas posvaril, da bi se lahko znašli v resnih težavah. Bodite pozorni pri delu ali v vsakdanjem življenju, da ne bo prišlo do neljubega dogodka. Čaka vas tudi prijeten večer, ki ga boste preživeli v družbi prijateljev.

Ljubezen:
Samski se boste odlično počutili v svoji koži. Na vsakem koraku boste izžarevali prav posebno energijo, ki bo privlačila pripadnike nasprotnega spola. To vam bo izjemno prijalo, saj boste le tako lahko pozabili na težave v službi. Vezani pa boste postali žrtev lastne raztresenosti, kar bo vplivalo na vaša čustva. Partner vam bo pomagal.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Dobro boste predstavili svoje ideje in zato jih boste lahko začeli tudi uresničevati. Ne jezite se na nekoga, ki ne bo želel sodelovati pri vaših načrtih na način, kot ste si vi zamislili. Bodite pazljivi z denarjem, saj se boste tako izognili nepotrebnim zapletom. Hitro bi lahko zapravili preveč.

Ljubezen:
Samski boste precej nemirni. Le s težavo boste poslušali ljudi, ki ne bodo enakega mnenja kot vi. Pazite, da ne boste prizadeli osebe, ki vam je ljuba. Vezani pa boste dan začeli s prepirom, ki vas bo spravil v slabo voljo. Vseeno ne dovolite, da bi čustvene težave vplivale na vašo delovno storilnost.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes vas čaka nekoliko bolj naporen dan. Če ste morda po naravi bolj skopuški, boste danes nekoliko bolj radodarni. Zapravljali boste za sebe ali druge. Na delovnem mestu pa boste v skrbeh, zato boste nekoliko bolj živčni. Odpravite se v gozd ali na kakšno vzpetino, kjer se vam bo odprl drugačen pogled.

Ljubezen:
Tisti, ki niste v razmerju, boste imeli danes občutek, da se okolica ne zanima dovolj za vas. V resnici pa ste se pred svetom umaknili sami. Sami boste morali narediti prvi korak k spremembam. Pri vezanih pa, vsaj kar se tiče dogajanja na čustvenem področju, današnji dan ne bo najbolj cvetoč.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste malce zadržani in togi. Nikakor se ne boste mogli predati in nikakor ne boste mogli zaupati. Bali se boste, da bo kdo izrabil vaše zaupanje. Ko boste sprejeli neko slovo, boste začutili olajšanje. Radi bi bili prisotni povsod, toda pazite, da si ne boste nakopali kakšnih nepričakovanih težav. 

Ljubezen:
Pri vezanih si bodo nekako v enakomernih presledkih sledili trenutki, ko bosta s partnerjem zelo uglašena, vmes pa ne bo pretirano vnetih situacij. Le za tiste, ki ste bolj ljubosumne narave, zna biti današnji dan bolj napet. Samski pa se boste držali načela, da se po jutru dan pozna. Prav zato ne pričakujte velikih sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.