Magazin > Horoskop in Numerologija
4045 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 23. avgusta 2023

astrologija Profimedia
Močno boste prepričani vase ter v svoje zaznave, tako močno, da vas lahko označijo da ste preveč ponosni.

Usmerili se boste tja, kjer vas dobro sprejemajo in kjer lahko izrazite svoje talente. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva švigajo mimo vas. V negativnem smislu se lahko pojavita brezobzirnost in želja po prevladi, ki pa jo bo, če želite umirjeno delovati, treba utišati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z veseljem boste prisluhnili nekomu, ki vam je zelo blizu. Odprite svoje misli in premislite o sporočilu, ki vam ga bo želel predati. Pomen bo zelo širok, vendar ga boste zaznali.

BIK
Danes boste igrali na odprte karte, zato boste z energijo lune v znamenju škorpijona neizprosni in neposredni. Namenite svoj čas tudi svojim željam, saj vam že nekaj časa  trkajo na vrata.

DVOJČKA
Nikar ne mešajte štren in nikar se ne zapletajte v konflikte, saj bi si zaradi vpliva lune v škorpijonu lahko naredili več škode kot koristi. Nima smisla, da pričakujete strinjanje, raje počakajte. 

RAK
Željo po razčiščevanju boste sicer imeli, a bo vse skupaj kljub luni v škorpijonu težko izvedljivo. Bodite odločni pri zasebnih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.

LEV
Bodite do nekoga, ki išče sočutje bolj obzirni, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V kariernem okolju bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli.

DEVICA 
Pred vami je z luno v škorpijonu zanimiv dan, v katerem se bodo prepletale tako dobre kot tudi nekoliko slabše zadeve. Skušajte ohraniti pravo mero dojemljivosti za osebe, ki so vam blizu.

TEHTNICA
Če boste skušali osebno napredovati, ne bodite tako kritični. Izkažite ljudem, ki vas obkrožajo, ljubezen in naklonjenost, kar z luno v znamenju škorpijona, ne bo enostavno.

ŠKORPIJON
Svojo požrtvovalno naravo lahko pokažete preko prostovoljnih del. Več, kot boste dali, več se vam bo v prihodnosti povrnilo. Če ste samski, poskrbite za to, da bo na sporedu nekaj žgečkljivega.

STRELEC
Ker bo na vseh področjih prisotna zanimiva tišina, bo dan idealen za ustvarjanje ljubečega in romantičnega okolja. Nasprotna stran bo pozitivno presenečena nad vašimi koraki. 

KOZOROG 
Če načrtujete pogovor z zahtevno osebo, potem poskrbite, da boste direktni in predvsem bolj diplomatsko naravnani. Vse bo rešljivo, če boste optimistično gledali na vse skupaj.

VODNAR
Znašli se boste v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel podariti ustrezen namig. Bodite pozorni in pustite svojeglavost za seboj, saj vam ne koristi.

RIBI
Končno boste lahko z energijo lune v škorpijonu svoje potrebe postavili pred druge. Uživajte v sedanjih trenutkih in si dovolite v sanjah stopiti malce višje, seveda bolj pogumno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.