Magazin > Horoskop in Numerologija
5188 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 23. maja

astrologija
To vam za to sredo napovedujejo astrologi.

OVEN

Splošno:
V kolikor ne boste uspeli spremeniti zunanjega sveta, potem spremenite notranjega. V sebi poiščite samozavest in notranji mir. V odnosu z nadrejenimi in tistimi, od katerih ste na nek način odvisni, bodite previdni. Morda o novih metodah dela nimate najboljšega mnenja, a ne dovolite si neposlušnosti. Ublažite čustveno napetost.

Ljubezen:
Težave v širši družini in zahteve partnerja vam ne bodo odgovarjale in za vsako ceno boste želeli malo zmanjšati ta pritisk. To bo zelo težko ustvariti brez prepirov in sporov, zato se oborožite s potrpežljivostjo in vztrajnostjo. Vaš partner bo trmast in vztrajen, toda rezultati bodo na vaši strani. S partnerjem ostanita trdno na tleh.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Dan vam bo prinesel obilje pozitivne energije. Zelo boste samozavestni in sproščeni. Lahko vas bo presenetilo novo sodelovanje oziroma sveže vzdušje v starih poslovnih partnerstvih. Bodite odprtega uma in nesebični, okrog sebe širite pozitivne misli. Drugim ljudem postanite navdih in primer, kako lahko dobrodušnost in nasmeh odpreta vsaka vrata.

Ljubezen:
Danes bo idealen dan, da se posvetite ljubezenskemu življenju in otrokom. Če se lahko vidite v tem scenariju, potem vas čaka srečen in čustveno izpolnjen čas. V kolikor pa so vaši načrti usmerjeni k nečemu drugemu, se rajši ne igrajte s partnerjevimi željami. Ne glede na to, ali vam je naklonjen ali ne, partnerja vseeno ne gre podcenjevati.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Aktivno sodelujte v procesu spremembe in dobili boste potrebno podporo prijateljev. Čim bolj se posvetite svojim običajnim in vsakodnevnim nalogam ter obveznostim, pozorno izkoristite vsako priložnost, ki se vam bo ponudila. Nagnjeni boste k melanholiji, kateri se ognite z druženjem in zabavo. Zberite svojo majhno, a vredno kolekcijo izkušenj.

Ljubezen:
Danes bosta dom in družina igrala pomembno vlogo v življenju vašega partnerja, toda on tega ne bo izrazil na primeren način, ampak bo pretiraval v vsem, kar bo počel. Morali boste biti bolj potrpežljivi in z dobrimi deli popravljati njegove napake. Dobro bi bilo, da to izvedete zelo nežno in razumevajoče. Ob tem bo vaš občutek za realnost zelo dobrodošel faktor.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Ves napor, ki ste ga do sedaj vložili v posel, šolo ali družino, bo nagrajen. Delajte še na svoji samozavesti, imate občutek manjvrednosti. Posvetite se visokemu izobraževanju ali duhovnemu razvoju. Če imate možnost odpotovati, vam bo ta izkušnja prinesla globoka duhovna spoznanja. Vpišite se v računalniški, plesni ali jezikovni tečaj.

Ljubezen:
Zaradi zahtevnih obveznosti bo zelo pomembno uskladiti poslovno in ljubezensko življenje, zato se potrudite in bodite vztrajni. Partner bo imel dovolj razumevanja za vašo angažiranost, ampak le v primeru, da s tem ne bo ogroženo tisto, kar je od vas navajen sprejemati. Njegova razvajenost vas bo presenetila, toda vedite, da ste ga vi naredili takšnega.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
V vas se bo prebudil optimizem, dobili boste zagon za osebno rast. Pogumno poiščite nove možnosti razvoja in zaslužka. Imate dovolj samozavesti, da pustite dober vtis o sebi. Vaša skrivnostna in domišljijska osebnost bo izžarevala novo, privlačno energijo. Z delovnimi rokami, zamislimi in domišljijo lahko uspešno služite sami, ne da bi se morali opirati na druge.

Ljubezen:
Sreča bo bolj na strani vašega partnerja, toda veliko slabša situacija bi bila, če bi se morala oba istočasno povzpenjati po poslovni lestvici in se boriti za želene rezultate. Zelo boste zadovoljni z uspehi vašega partnerja, še posebej glede njegovih finančnih dosežkov. Materialna gotovost je za vas vedno bila eden od pogojev, da se lahko tudi čustveno sprostite.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Samozavestno boste pustili močan vtis na okolico, kar vam bo pomagalo v službi in pri poslovnih obveznostih. Vaše zamisli bodo bolj tvegane in pogumno boste sprejeli kakršenkoli izziv. Lahko boste uresničili vse, kar vam bo pomembno in ob tem boste tudi zelo uspešni. Ne razpravljajte z avtoritetami in ne vstopajte v tvegane poslovne odnose.

Ljubezen:
Dan bo dokaj zahteven in naporen v ljubezenskem smislu, zato ne boste razpoloženi za povečane zahteve vašega partnerja. Ker je on po naravi sam sebi na prvem mestu, si bo vtepel v glavo, da ga ne ljubite dovolj, začel bo kuhati mulo in delati težave. Bodite potrpežljivi, to vam bo pomagalo, med tem pa skušajte ohraniti mirne živce.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4
 

TEHTNICA

Splošno:
Dobili boste podporo pri spoznavanju lastnih ustvarjalnih moči in zmožnosti, ki iz vas občasno ustvarjajo nepopravljivega idealista. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumljalo. Potrpežljivo sprejmite stanje, ki ga za enkrat še ne morete spremeniti. Verjemite v svoje občutke ter se izogibajte ljudem in načrtom, ki vas omejujejo in potiskajo na dno.

Ljubezen:
Podpora, ki jo dajeta eden drugemu, še posebej v trenutkih, kadar so pod vprašajem poslovni izzivi, je nenadomestljiva. Izjemna posvečenost službenim nalogam in obveznostim bo onemogočila, da bi veliko več časa preživela skupaj, razen, če nista poslovno povezana oziroma imata priložnost skupaj nekam poslovno odpotovati.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Obstaja možnost nove poslovne zveze ali nepričakovana svežina v že obstoječi. Kadar ste slabo razpoloženi, vas nič ne more tako opogumiti kot toplina in podpora prijateljev. Tudi ko ste zaskrbljeni, ne pozabite vnesti malo romantike v svoj vsakdan. Posvetite več časa otrokom, ustvarjalnim dejavnostim ali športu. Tako boste na najboljši možni način pregnali stres.

Ljubezen:
Od rok vam bo šlo vse, za kar boste prijeli, zato boste izrazito dobre volje in optimistični. Dan bo ugoden, zato čim več časa preživite ob skupnih pogovorih, druženju in izletih. Partnerjevo izvrstno razpoloženje vas bo spodbudilo, da bosta uživala in hrepenela po trenutkih, ki jih bosta lahko preživela skupaj. Skupaj bosta lahko uresničila vse svoje želje.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Pozabite na vse, kar je v vašem življenju izgubilo smisel in vrednost. Usmerite se k ljubezni in prijateljstvu. Vzajemna čustva in toplina vam bodo dali moč za nov začetek in za želene spremembe. Ko se boste odločili zamenjati vse, kar ni dobro, se bo notranja in zunanja preobrazba začela odvijati zelo hitro. Pojdite k zmagam.

Ljubezen:
Danes lahko pričakujete manjše težave v vajinem odnosu. Čeprav se vam bo zdelo, da je vse okrog vas dobilo nekakšno sivo barvo, se izogibajte malodušju in ravnodušju. Odnehati od vsega ne bo rešitev, temveč samo recept za ohladitev. Izprašajte sami sebe in koliko vam je v resnici še vedno do partnerja ter na podlagi tega sprejmite odločitev.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Zadovoljni boste z novo odkrito samostojnostjo in pogumom, a nikar ne bodite prestrogi do sebe. Če boste napake oprostili sebi, boste tudi manj kritični do drugih. Tako boste dobili tudi spoštovanje in podporo okolice. Umirite svoj um, dobro opravljeno delo bo pozitivno vplivalo na vašo samozavest. Preženite črne misli.

Ljubezen:
Če poslovno sodelujeta, lahko pričakujete dobre rezultate, čeprav zaradi okoliščin ti ne bodo prišli brez večjega napora. Na čustvenem področju boste morali vložiti malo več energije, še posebej, če želite osrečiti sebe in partnerja. Če boste ljubezensko življenje zapostavljali ali ga potiskali v drug plan, pa boste naredili napako.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Strahov se osvobodite s pozitivnim razmišljanjem in podprite optimizem. Morda bi bilo dobro, da bi razmislili o hišnem ljubljenčku. Živali dajejo brezpogojno ljubezen in poskrbijo za tiste majhne trenutke sproščenosti. Bodite hvaležni za vse, kar imate. Pokažite svojo velikodušnost, zbudite svoj pogum in bodite drugim na voljo.

Ljubezen:
Z dovolj vzajemnega spoštovanja se bosta dobro razumela, po drugi strani pa bo to najbolj odvisno od izdelanega zaupanja in kako uspešno komunicirata eden z drugim. Nikar se ne umaknite vase. Morali se boste bolj potruditi, da boste ustvarili stabilnost v zvezi in se približali tistemu, kar partner od vas pričakuje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Možnost razvoja boste videli v strokovnem izobraževanju in duhovnih aktivnostih. Družite se z veselimi ljudmi, ki imajo pozitivna stališča, izogibajte pa se mračnemu vzdušju, depresivnim filmom in serijam. Bodite pogumni in odločni, pri svojih ciljih in namerah pojdite do konca. Če boste verjeli v svoje zmožnosti, boste lahko tudi vse uresničili.

Ljubezen:
Ne boste pripravljeni na tolikšno zainteresiranost za ljubezen, ki jo bo izražal vaš partner. Na to niste navajeni. Navajeni ste na veliko lepih besed in na stvarnost, ki se od tega razlikuje, zato boste ostali previdni. Vašo zadržanost bo sprejel z negodovanjem, kar vas ne bo skrbelo. Bolj vas bodo zanimala dejanja, veliko manj besede.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.