Magazin > Horoskop in Numerologija
5239 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 23. marca 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Z veseljem in navdušenjem se boste spuščali v nove dogodivščine.

Usmerjeni boste k doseganju osebne neodvisnosti in širjenju svojih idej. Prihaja neškodljivo besedno dvobojevanje, saj boste polni pozitivne energije. Z jezika vam lahko zaradi povečanega entuziazma pobegne kakšna neumnost ali nesramnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Poskusite s pomočjo lune v znamenju strelca vse skupaj jemati bolj z lahkotnostjo in z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo. Ni vam treba preveč intenzivno razmišljati, le prepustite se.

BIK
Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite optimistične predloge in rešitve. Pri tem imate najmanjšo možnost, da rečete nekaj napačnega. Na koncu boste dosegli, kar ste si zamislili.

DVOJČKA 
Čeprav na področju kariere ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, saj potrebujete nekaj miru.

RAK
V ljubezni prihaja nekaj nenavadnega, vsekakor boste temu posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo. Odprite svoje srce!

LEV
Skušajte biti samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju je zanimiva in nenavadna ideja, ki vam počasi omogoča rast in poslovni razvoj.

DEVICA
Odložite nekaj obveznosti in se lotite bolj zanimivih stvari, ki vam bodo popestrile življenje. Če se ne boste mogli odločiti med dvema zadevama, se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izbrali napačno.

TEHTNICA
Prijaha nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo naredil nekaj sivih las. Večinoma pa bo povzročal samo nihanje, brez kakšnih resnih sprememb, zato se ne bojte.

ŠKORPIJON
Če se boste lotili analiziranja, potem iščite precej nazaj, tja do korenin, odgovori so tam. Vse skupaj bo videti kot izguba določenega občutka, vendar se ji nikar ne predajte prehitro.

STRELEC
Osredotočite se na svoje cilje in ne na ničvredne neumnosti. Ne bojte se sprememb, ki počasi pronicajo k vam. Ne boste razočarani. Zanimiva informacija lahko poveča vašo ozaveščenost.

KOZOROG 
Dan z luno v strelcu vam prinaša spremembe, ki bodo v najslabšem primeru povzročile veliko psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se povežete s pozitivnimi ljudmi in tistimi, ki jih imate radi.

VODNAR
Določen trenutek bo napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj, ko nimate dovolj moči, da bi jih popeljali do konca.

RIBI 
V službi ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na zadeve in svet kot ostali sodelavci. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem pogovorite. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.