Magazin > Horoskop in Numerologija
9818 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 23. novembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Spodbujeno bo tudi izražanje talentov. Energija Mlaja spodbuja razumevanje, prinaša vam tudi moč, potrebno za raznorazna soočenja.

Lažje boste sprejeli svoj del krivde ali odgovornosti, težje pa se boste odločali o pomembnih podvigih. Sproščenost v odnosih in želja po iskrenem udejstvovanju stopata v ospredje. Znali se boste soočati, priskočiti na pomoč ter razumeti tudi najbolj komplicirane zgodbe. (Vir: Horoskop.si)
 
OVEN 
Nekdo bo ves čas drezal v vas, kar vas nikakor ne navdušuje, saj imate preveč težav z lastnimi spremembami počutja. Nikar ne razmišljate o zadevah, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. 

BIK 
Zaradi pretiranih obremenitev trpi tudi vaše telo, zato potrebujete veliko več prijetno usmerjene akcije, nekaj, kar vas bo predramilo. Mlaj bo ugodna spodbuda za osebno rast. 

DVOJČKA 
Energija Mlaja vas vodi k temu, da boste želeli preskusiti nekaj zanimivih idej. V kolikor jih boste prilagodili ostalim, se bodo dobro obnesle. Seveda najprej vse dobro razložite. 

RAK 
Nekaj težav boste imeli s tistimi, ki vas glede stvari, ki jih ponavljate ne bodo več hoteli poslušati. Na kariernem področju bodite čim bolj mirni, prav tako ne ignorirajte stanja na računu.

LEV 
Pomembno spoznanje, ki ga bo prebudila energija Mlaja vas bo zaščitilo pred morebitnimi napakami. Čeprav ste vajeni, da zadeve potekajo po ustaljenih tirih, vam bo vse skupaj všeč. 

DEVICA 
Ljubezen vam lahko pomaga, da se naprej prebijate bolj samozavestni. Nekdo vam bo pokazal, zakaj vas tako zelo ceni, kar vas vodi v poglobljeno razmišljanje in tkanje vezi. 

TEHTNICA 
Mlaj vam prinaša obilico lepih trenutkov, vse boste reševali lažje kot ponavadi. Še posebej tiste stvari, s katerimi odlašate in so delovale nekako preveč naporne za vaš okus.

ŠKORPIJON 
Storite čim prej kar se od vas pričakuje. Nihče ne more narediti določenih stvari namesto vas. Energija Mlaja se bo dotaknila tudi prijetne ter vznemirljive čustvene priložnosti.

STRELEC 
Velikodušna dejanja vas bodo zagotovo postavila v ospredje. Prepiri se ne bodo ponovili, zato skušajte delovati skladno ter prijazno. Ljubezenske vibracije bodo intenzivne.

KOZOROG 
Zmotilo vas bo, da se vse vrti v različne smeri in spreminja, brez vašega vpliva. Zato naj vas ne preseneti, če se boste odzivali povsem drugače, kot od vas pričakujejo.

VODNAR 
S pomočjo Mlaja boste prišli do spoznanja, da ste bili v določenem odnosu preveč sebični. Spomnili se boste, da niste sami, zato se boste začeli obnašati drugače, bolj uglajeno.

RIBI 
Zgledujte se po iskrenih in direktnih in poiščite svoj smisel na osebnem področju. Prijetne misli in afirmacije bodo vodilo, s katerim se lahko približate harmoniji in skladnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.