Magazin > Horoskop in Numerologija
5316 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 24. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Takšne energije vas bodo obdajale v sredo.

OVEN
Splošno:

Za dobro opravljeno delo boste nagrajeni v obliki materialnih dobrin. To se na vašem bančnem računu ne bo bistveno poznalo, a boste vseeno lahko pokrili majhne stare dolgove, s čimer se vam bo odvalil kamen od srca in lažje boste zadihali. Na zasebnem področju vas čaka neka sprememba.

Ljubezen:
Samski se boste preveč držali nazaj. Prav prikupni ste, ko ste v nekoga zaljubljeni, vendar ne pričakujte, da bo ta oseba pristopila do vas. Zberite pogum! Vezani boste še bolj zaposleni kot ste navadno. Partner vam lahko pomaga, zato naj vas ne bo strah prositi za pomoč. Zelo veliko mu bo pomenilo, da se obrnete nanj.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

S trdno voljo in podporo vaših najbližjih se boste danes izkazali pri nekem dogodku. Poželi boste uspeh, predvsem pa boste po dolgem času prišli do notranjega zadovoljstva. Poskušajte ostati v tem stanju, kolikor dolgo se le da, in ne bodite dovzetni za negativne vplive iz okolja.

Ljubezen:
Danes zvečer vezani pripravite nekaj posebnega za svojo boljšo polovico. Čez dan bosta namreč tako zasedena, da ne bosta imela časa drug za drugega, zato to nadoknadite kasneje. Samski se posvetite ljudem, ki so vam blizu. Tudi če to pomeni, da svoje čustveno področje za en dan potisnete na stran.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes utegnete doživeti veliko spremembo na zasebnem področju, čeprav se z njo ne boste najbolj strinjali. Prepustite se in verjemite, da se vse zgodi z nekim razlogom. Prej ali slej pa se vam kaže tudi velik napredek v financah in hiter vzpon na poslovnem področju. Danes pustite delo ob strani.

Ljubezen:
Vezani boste točno vedeli, da nekaj med vama ni v redu, vendar ne boste vedeli, kaj bi naredili, da bi zadeve popravili. Včasih je bolje, da počakate, da se uredijo same od sebe. Samski se ne boste počutili najbolj družabno. Morda bi bilo vseeno dobro, da pokličete prijatelje, da ne boste tako osamljeni.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Delo v skupini vas bo začelo dušiti, vendar se zavedajte, da je poslovni uspeh potrebno graditi na podpiranju medsebojnih odnosov in pomoči sodelavcem pri njihovih nalogah. Vendar danes ne razmišljajte o službi, ampak se posvetite svojim najbližjim, še posebej, če potrebujejo vašo pomoč.

Ljubezen:
Samski ste se zadnji teden precej trudili okoli neke osebe in sedaj je čas, da vidite, kakšen odziv bo z njene strani. Vi pa se danes posvetite sebi in svojemu dobremu počutju. Vezani pazite, da ne boste preveč ljubosumni. Če partner ne preživi prav vsakega trenutka z vami, to še ne pomeni, da vas nima rad.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

V družbi domačih in prijateljev bodo zadeve potekale gladko, vaša prilagodljivost pa bo ključ do pozitivne energije, ki vas bo prevzela. Nekdo vas bo hvalil na ves glas, vam pa vsa pozornost ne bo najbolj odgovarjala. Želeli si boste miru in ustvarjanja, pri katerem vas nihče ne moti.

Ljubezen:
Vezani lahko pričakujete nekaj sporov med vama s partnerjem. In pri tem ne boste varčevali z besedami, kar bi lahko le še poslabšalo zadeve. Poskusite se zadržati. Samski boste morali pomagati nekomu drugemu pri njegovih ljubezenskih težavah, zato ne boste imeli časa za razmišljanje o sebi.
 
Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Na zasebnem področju ne boste znali oceniti nastalega položaja, zato obstaja velika verjetnost, da boste naredili napačno potezo. Vaši načrti bodo zaradi tega propadli, imeli pa boste veliko dela s popravljanjem. Zdravje: v prostem času namenite prednost telesni rekreaciji. Pozabljate nanjo.   

Ljubezen:
Samski bi se lahko precej zagreli in tudi že navezali na neko osebo, ki jo boste spoznali danes. Bodite previdni, da vas ne bo prizadela, raje se ne zaženite tako hitro. Vezani pričakujte spremembe, ki so nujno potrebne. Na dolgi rok pa vama tudi prinašajo izboljšanje, tako da se jim ne upirajte.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

V družbi boste pokazali svoj pravi obraz in dokazali, da so prijatelji na prvem mestu. Vaša priljubljenost bo zato še narasla, kar vam bo nadvse laskalo. Denarne zadeve: pokimajte financam in se ne branite dobičkonosnih poslov. Vrata se vam odpirajo. Zdravje: obdržite pozitiven pristop.

Ljubezen:
Vezani boste več kot odlično uskladili svoje in partnerjeve želje. Zato se bosta danes ujela prav na vseh področjih. Pred vama je zelo prijeten dan, izkoristita ga! Samski boste sicer že skoraj obupali nad situacijo med vama s simpatijo, vendar bi se zadeve lahko spremenile v zadnjem trenutku.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Po tihem boste načrtovali še drugi vir zaslužka, saj boste le tako lahko izboljšali finančno stanje. Pri tem pa si pomagajte z raznimi poznanstvi. Že danes boste imeli priložnost vzpostaviti stik z vplivnimi ljudmi. Zdravje: ukvarjajte se z meditacijo, da uravnovesite duhovno raven zavesti.

Ljubezen:
Samski si boste zaželeli nekaj novega, nepoznanega. Pa naj bo to kraj, restavracija ali oseba. Le naredite nekaj za več dogajanja, zagotovo vam ne bo škodovalo. Vezane pa se boste znašle v malce neprijetni situaciji. Dobro boste morale razmisliti, kako bodo šle zadeve naprej.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Danes boste pripravljeni na delo v discipliniranem okolju in pri vsem boste želeli imeti glavno besedo. Na domače boste pritiskali še bolj kot navadno. Raje bodite bolj človeški, saj veste, da imajo vsi svoje omejene zmogljivosti. Vsi pa se tudi trudijo po svojih najboljših močeh.

Ljubezen:
Samskim se bo ponudila priložnost za nek globlji odnos, vendar se morate najprej vi vprašati, če ste sploh pripravljeni na zvezo in kaj iščete v bodočem partnerju. Vezani pa delajte na tem, da se s partnerjem še bolj povežeta na čustvenem področju. To vama nikakor ne bo škodilo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Postavite svoje standarde na zasebnem področju in ne dovolite, da jih kdorkoli poruši. Vaši cilji vas bodo pripeljali do zavidajočega položaja, na katerem se boste imeli možnost obdržati. Zdravje: ukvarjajte se s športnimi dejavnostmi na prostem, saj je čas za to več kot primeren.

Ljubezen:
Vezani se vprašajte, kaj je tisto, kar vas v odnosu spravlja ob živce. Zadnje dni namreč niste najbolj zadovoljni z vsem skupaj. Na tem boste morali delati. Samski boste sicer izredno zasedeni čez dan, vendar si zvečer vseeno vzemite čas za pijačo s prijatelji. Nikoli ne veste, kdo vas čaka v lokalu.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

V prijateljski družbi ne dovolite, da vam nekdo zamegli um. Dovolj ste iznajdljivi in napredni, da veste, kako doseči visoke cilje. Morda pa iz njega govori le ljubosumje. Finance: obstaja možnost bogate denarne nagrade. Zdravje je krepko, vendar poskrbite, da tako tudi ostane. Poskrbite za še več gibanja.

Ljubezen:
Vezani, danes se boste morali popolnoma posvetiti svoji boljši polovici. Ta bo namreč potrebovala vso pozornost in naklonjenost, saj bo imela precej težak dan. Samski boste zelo naklonjeni vsem ljudem okoli vas. Izkazali se boste za odlične sogovornike in tudi poslušalce, kar bo na nekoga napravilo močan vtis.
 
Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes se boste znali pred nekom odlično pokazati. Obdržali boste trdno pozicijo in marsikdo bo začutil vašo moč. To bo za vas nova izkušnja, saj niste vajeni pozornosti in izpostavljanja. Vaše komunikativne sposobnosti bodo danes še posebej odlične. Finance: razmišljali boste o nekem nakupu, vendar dan ni najbolj primeren za to.

Ljubezen:
Samski se boste danes lotili preveč stvari naenkrat, zato vam nič ne bo šlo od rok tako, kakor bi moralo iti. Bolje je, da se osredotočite le na eno. Vezane boste precej trmaste in svojeglave, zato s partnerjem ne bosta uspela doseči dogovora. Raje se ognita kakšnim resnim pogovorom.

Ljubezen: 1
Služba: 6
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.