Magazin > Horoskop in Numerologija
6666 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 24. februarja 2021

astrologija, horoskop, napoved Profimedia

OVEN
Splošno:

Potrebovali boste čiste misli in trezno glavo. Pogosto boste občutili breme odgovornosti in tehtali boste med družino in poslovnimi zadevami. Vzemite si čas za počitek in pazite na svoje zdravje. Prehrana naj bo zdrava in raznovrstna. Družina bo terjala precej vašega časa in bo nekaj časa v ospredju. Bodite disciplinirani.

Ljubezen:
Opazujte, poslušajte in nikakor ne pritiskajte na vašega partnerja. Če se boste osredotočili in boste vadili na potrpežljivosti, se zna zgoditi, da se boste o svojem partnerju naučili marsikaj novega. Presenečeni boste, kako lahko samo malo dodatnega truda ugodno vpliva na vajin odnos. Posvetite se družini, ampak ne pozabite na počitek. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


BIK
Splošno:

Ugajalo vam bo, če boste v središču pozornosti, spoštovani in občudovani. To potrditev boste iskali v domačem okolju, kot tudi v službi. Danes bo dan vaših dosežkov in razkazovanja vaše genialnosti. Z lahkoto boste reševali težave. Čas je, da poberete vse zasluge in ne pustite vaše radodarnosti brez zaslužene pozornosti.

Ljubezen:
Odkrivali boste čustveno plat svoje osebnosti, želeli boste biti v bližini družine in partnerja. Družina in partner bodo te spremembe vsekakor opazili. Pred vami so precej romantični trenutki. Pokazali boste tudi svoje druge značilnosti. Na trenutke boste družabni in razigrani, potem se boste pa resno posvečali doseganju svojih ciljev. Izjemni boste v vsakem primeru.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Preverjali boste svoje prihodke in zanesljivost poslovnih partnerjev. Z lahkoto boste sprejemali odločitve in reševali vse težave. Vse, kar boste danes naredili, se vam utegne obrestovati. Nepotrebni nakupi in ekstravaganca naj vas danes ne pritegnejo. Vsekakor ste trdo delali in dosegli visoke cilje. Ne zapravite vsega naenkrat ali pa nepremišljeno.

Ljubezen
V ljubezni vam dobro kaže. Po vsej verjetnosti boste danes imeli miren in uspešen dan. Nekateri boste to izkoristili za pogovore o prihodnosti in pripravljanje raznoraznih načrtov. Velikokrat se odločate avtomatično in se tega niti ne zavedate. Bodite pozorni in ne hitite naprej. Če bodo vaše odločitve prave, bo tudi podlaga za skupno prihodnost trdna.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Z navalom nove energije, ki jo boste čutili v sebi, boste vsekakor bolj motivirani pri raziskovanju novih dimenzij vašega življenja. Nivo vaše energije bo danes izredno visok. Na vas je, da jo tudi pravilno usmerite. Uprite se skušnjavi in pazite, da ne boste pretiravali pri delu. Bodite previdni in ne pretiravajte s čustvenimi izbruhi. Pazite na svoje notranje ravnovesje.

Ljubezen:
V vašem ljubezenskem razmerju je čutiti navdušenje. Oba bosta uživala v medsebojni družbi in strasti. Pazite, da ne bodo na površje izplavali nekateri stari vzorci, saj bi vas lahko pripeljali do enakih napak. Treba se bo potruditi. Presenečeni boste, kako vam bo partner hvaležen. Za vaš trud boste tudi pošteno nagrajeni.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4


LEV
Splošno:

Danes ne bo pomembna glava, temveč srce. Pustite mu, naj vas vodi in kar je najbolj pomembno, ne boste zašli s prave poti. Odkrivali boste povsem nove pomene vašega življenja in iskali srečo. Zapomnite si, da sreče ni mogoče kupiti. Do nje ni tako enostavno priti. Ne obremenjujte se in uživajte v vsakem trenutku.

Ljubezen
Danes vas bo vodilo srce in iskali boste srečne trenutke v dvoje. Pomembno je, da jih najdete v sebi in v ljudeh, ki vas obkrožajo. Iz te notranjosti boste črpali mladostno energijo. Spomnite se na prijatelje in družinske člane z drobno pozornostjo. Sprostite se v družbi najbližjih in jim povejte, kaj vam pomenijo. Samo skupaj boste prišli do sreče in ljubezni.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno:

Danes se boste podali v načrtovanje nekaterih skupnih aktivnosti. Vsekakor bodo skupinske aktivnosti tiste, ki vam bodo dajale izredno zadovoljstvo. Seveda se morate zavedati, da je vsak posameznik v skupini pomemben. Samo z dobro organizacijo vsakega posameznika lahko skupina doseže svoj zastavljeni cilj. Pazite, kaj boste govorili.

Ljubezen:
Močna čustva bodo lahko vzrok za nekatere prehitro izgovorjene besede. Pazite, kaj boste govorili, da vam ne bi bilo kasneje žal. Z lahkoto se boste zapletli v nepomembne razprave. Če boste v dvomih, se raje umaknite. Bodite kar se da potrpežljivi in ne dovolite, da bi vas raznorazne sitnosti prehitro razburile. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Polni boste energije in novega zagona. Tudi nekateri prejšnji ideali in stališča vas danes ne bodo pustili na cedilu. Okolica vas bo spoštovala. Ne bodite v strahu pred novimi odločitvami. Zapomnite si, da ne boste odleteli v nove višave, dokler se ne boste odtrgali od tal. Sanjajte počasi. Delajte majhne korake in imejte majhna pričakovanje. 

Ljubezen:
V ljubezni boste dobili veliko novih priložnosti. Nekatere bodo do vas prišle v službi, nekatere od prijateljev ali pa nepričakovano ob sproščenih priložnostih. Veliko se boste spogledovali. Bodite pozorni na svoje želje. Nova srečanja se bodo izkazala kot ugodna, ohranjajte pa tudi dosedanje odnose.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

V službi se boste počutili bolj prijetno in sproščeno. Obdani boste z nenavadnimi ljudmi, s katerimi boste skupaj uresničili marsikatero novo zamisel. Bežali boste od realnosti. Tudi družina in bližnji prijatelji bodo potrebovali vašo pozornost. Nekaterim se bo ponudila priložnost za dodatno izobraževanje in si bodo lahko tako razširili obzorja.

Ljubezen:
Pazite, da vam zaradi bežanja od realnosti in predajanja raznoraznim užitkom ne bo zmanjkalo časa za družino in partnerja. Samozavestni boste in prepričani v svoje atribute, kar vas bo naredilo očarljive in privlačne za nasprotni spol. Vaša energija bo na višku in trudili se jo boste čim bolje izkoristiti. Pazite, da dobro razpoloženje ne bo prešlo v nadutost.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

    
STRELEC
Splošno:
V ospredju bodo pravne zadeve in urejanje dokumentov. Dan bo kot nalašč za navezovanje novih stikov in vstop v partnerski odnos v zasebnem ali privatnem življenju. Mogoče se vam bodo te nove vezi zdele nepomembne, ampak čas bo zagotovo pokazal, da so bile vaše odločitve pravilne. Pogumno in brez strahu naprej.

Ljubezen:
Vaše ljubezensko življenje je harmonično. Oba s partnerjem čutita medsebojno zaupanje in povezanost. Zelo bližnja oseba vas utegne prositi za kar veliko uslugo. Vzemite si nekaj časa za razmislek, pustite stvarem, naj malo stojijo. Mogoče pa bi se vam usluga lahko obrestovala. Vajini skupni cilji so na dosegu roke. Bodite potrpežljivi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Danes boste ustvarjalni. Posebej dobro se boste počutili tisti, ki imate razvite kreativne sposobnosti za nastopanje, pisanje poezije in umetniško ustvarjanje. Imeli boste potrebo po umiku iz vsakodnevnega hrupa. Samoto in mir boste čutili kot potrebo in nujo za popolnejšo mentalno zbranost in produktivnost.

Ljubezen:
Nekateri boste danes čutili, da je čas, da se s svojim partnerjem pogovorite na štiri oči. Prežeti boste z globokimi čustvi. Strast ne boste čutili samo v partnerskem, ampak tudi v službenih odnosih. Previdno delajte na vsakem koraku, kajti vpliv na prihodnost utegne biti precejšen. Vse kar boste počeli danes, utegne imeti večji vpliv, kakor si trenutno predstavljate.

Ljubezen 5
Služba: 3
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Danes boste brez zadržkov pokazali svoj karakter, katerega glavni prednosti sta notranja moč in vztrajnost. Dosegali boste izjemne rezultate, predvsem na poslovnem področju. Občutili boste tudi močno potrebo po ugajanju in pripravljeni boste na brezmejno nesebičnost. Ne pretiravajte in se posvetite tudi sebi.

Ljubezen:
Nesebično se boste razdajali. Ne bo vam težko, ker se bo tudi partner potrudil za vas. Imeli boste občutek, da istočasno dajete in prejemate. Vsekakor si vzemite čas zase in svojega partnerja, podajte se v naravo ali na kakšno dobro predstavo. Mešanje financ s čustvi se bo izkazalo kot slaba ideja. Ne rešujte partnerjevih problemov. Ponudite mu svojo pomoč.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RIBI
Splošno:

Posli bodo tokrat v ozadju. Vse v zvezi z vašimi čustvi bo priplavalo na površje. Želeli boste pobegniti stran od dolgčasa in vsakdanjika v službi ter se predati užitkom in strastnim trenutkom v dvoje. Energija, ki jo boste čutili v sebi, vas bo spodbujala k iskanju globljega pomena vsega, kar vas obkroža.

Ljubezen
V zraku bo romantičnost! Dan bo kot nalašč za izkazovanje ljubezni partnerju. Vsekakor bodo čustva v ospredju in službene obveznosti se bodo zdele nepomembne. Dobili boste nov zagon in polni boste energije. Pripravljeni boste na nova doživetja, podali se boste v nove avanture. Močno boste navezani na svojega partnerja. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.