Magazin > Horoskop in Numerologija
12536 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 25. avgusta 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Zavedajte se, da bo čas pred vami malce razburkan, vendar še vedno dokaj prijeten. Majhne stvari se bodo pretvorile v velike, kar prinaša notranjo skladnost.

Prijateljske vezi vodijo k novim spremembam, ki lahko še dlje časa vplivajo na vaše življenje. Prepustite se tistemu, kar vas razveseljuje in si dovolite sanjariti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub energični luni v ovnu boste mirni in spočiti. Brez težav boste opravili vse, kar je v vaši pristojnosti. Pred vami je nova preizkušnja, saj boste morali sprejeti pomembno odločitev.

BIK 
Ne izdajte in ne razlagajte nečesa, kar bi se lahko obrnilo proti vam. Za zdaj je boljša smer prikimati in se navidezno strinjati. Že kmalu se bo izkazalo, da je bila to zelo dobra odločitev.

DVOJČKA 
Urejanje finančnega področja vam zaradi energije lune v ovnu ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pogajanjih na poslovnem področju. Ugajal vam bo večer v strastnem vzdušju.

RAK 
Na poslovnem področju boste zaradi lune v ognjenem znamenju nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam želijo škodovati, v resnici pa ni ravno tako. Čas je, da se zavedate, da se boste morali prilagoditi. 

LEV 
Delovali boste v znamenju povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe in druge. Za samske leve velja, da se lahko še prehitro zaljubite.

DEVICA 
Luna v znamenju ovna prebuja vašo očarljivost in razigranost. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ki vas vedno znova razveseljuje in vam podarja upanje. 

TEHTNICA 
Prihaja močan dan, da vam vsi stojijo ob strani. Morda se tega niste zavedali, toda ob sebi imate čudovite ljudi, na katere se lahko zanesete. Toplo vam bo pri srcu, še posebej vezanim tehtnicam.

ŠKORPIJON 
Vzemite si več časa zase in za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste tudi pregnali utrujenost. Komaj čakate na nekaj novosti, da bi vas ponovno prebudile.

STRELEC 
Ne bodite tako zahtevni do sebe ter do ljudi okoli sebe. V zadnjem času se zdi, da zahtevate preveč. Prav je, da ste strogi, toda ne pretiravajte, kaj ti vse to vas vodi v nezadovoljstvo.

KOZOROG 
Bogate izkušnje bodo priložnost da svoje mnenje delite naprej. Naklonjenih vam bo več planetov, kar pomeni, da vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti pravo bistvo.

VODNAR 
Naredili boste spremembo na delovnem mestu in stopili korak naprej, pri tem vam bo naklonjena luna v znamenju ovna. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in narediti korak naprej.

RIBI 
Vesel in prijeten dan je pred vami. Z luno v znamenju ovna lahko pričakujete nekaj intelektualnih uspehov, vsako izpostavljanje bo tokrat močno podprto s pozitivnimi smernicami. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.