Magazin > Horoskop in Numerologija
5324 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 25. maja 2022

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Jupitrom bo navdihnila tudi najbolj otožne ter jezne posameznike.

Dobre novice, ki prihajajo, lahko bistveno spremenijo potek pomembne situacije. Vpliv je odlična priložnost za raznovrstne špekulacije in sklepanje poslov ter za razgovor z nadrejenimi. Dovolite si biti to, kar ste! (Vir: Horoskop.si)

OVEN
S čakanjem in nihanjem si utegnete nakopati dodatne težave, zato storite nekaj več, dokler je še čas. Luna v vašem znamenju bo prava brca, ki se ji nikakor ne boste mogli izogniti.

BIK 
Močno vas vznemirja nekdo, ki samo govori in obljublja. Z energijo lune v ovnu boste nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše pametne predloge.

DVOJČKA
Zaradi lune v ovnu se boste težko prilagodili, posebno pri reševanju težavnih sporov. Nekaj vas vedno bolj moti, vendar še niste v položaju, da bi kar koli spreminjali ali popravljali. 

RAK 
Prešli boste k dejanjem, tako v poslovnih zadevah kot na ljubezenskem področju, bodri vas luna v znamenju ovna, ki vam vsekakor prinaša več poguma ter samozavestne rešitve.

LEV
Vse stoji na mestu in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili v prihodnost. Luna v ovnu vam bo omogočila hitre premike in zbrane misli, kar lahko vse skupaj malce olajša.

DEVICA
Zaradi notranje napetosti boste na finančnem področju ravnali nekoliko neodgovorno. Žrtvovali boste svojo denarno varnost in ustregli svoji notranji želji po materialnih dobrinah.

TEHTNICA
Prekršili boste prehranjevalni načrt. Sicer se boste počutili zadovoljno kot že dolgo ne, vendar vas bo malce razjedala tudi slaba vest. Na področju čustev pričakujte manjša soočenja.

ŠKORPIJON 
Čas, ki ga boste vložili v pospravljanje in urejanje, se vam bo močno zavlekel, zato prihaja nekaj nervoze, ki jo boste zaradi vpliva lune v ovnu težje nadzorovali kot običajno.

STRELEC
Z ugodnimi vibracijami lune v znamenju ovna si boste polepšali vsak trenutek, tudi tisti, ko vam bo nekdo naložil na ramena večje breme. Iznajdljivost bo tista, ki bo marsikoga presenetila. 

KOZOROG
K vsem zadevam boste skušali pristopati resno in zavzeto, kljub temu si boste znali vzeti čas za sodelavce in jih spodbujati. Pripravite se na sodelovanje, ki bo dišalo po dobičku.

VODNAR 
Čeprav boste imeli o določeni zadevi sprva pomisleke, boste hitro ugotovili, da je lahko to zanimiva priložnost za prihodnost. Zagrabite zadevo, saj vam dolgoročno prinaša uspeh.

RIBI 
Nesporazumi vas lahko zaradi vpliva lune v ovnu vržejo iz tira. Poskusite obdržati svojo samozavestno držo, to bo predpogoj za uspeh. Poiskali boste zasilno rešitev, ki bo vprašljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.