Magazin > Horoskop in Numerologija
4202 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 25. oktobra 2023

astrologija Profimedia
Nikar ne poskušajte podcenjevati svoje inteligence ter intuicije, saj lahko v kolikor si boste znali prisluhniti pridete do številnih spoznanj.

Notranje dileme se lahko razmnožijo, zato čim prej poiščete pot, ki vas vodi k svetlobi. Morda bo trajalo nekaj časa, da boste razumeli svoje misli in prepoznali namene drugih, vendar vam bo vse skupaj delovalo zelo poučno. Ljubezen bo prekrila željo po nežnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v ribah boste nepotrpežljivi, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti pa na odgovor nekoga, ki je ključnega pomena. Majhen korak bo dovolj, da vse skupaj zopet aktivirate.

BIK 
Potrebujete majhen namig, nato se boste lažje premaknili in pokazali, česa ste sposobni. Želite pustiti dober vtis, vendar se nikar preveč ne izpostavljajte po nepotrebnem.

DVOJČKA 
Pri dogovorih se potrudite, da ujamete bistvo, bodite kljub luni v znamenju rib bolj jasni in ohranite pravo mero. Misel, da ste boljši od drugih, nakazuje na potrebo po dominaciji. 

RAK 
Neprijetni dogodki, ki bodo sledili zaradi napačnega dojemanja, vas lahko notranje obremenijo. Privlačita vas dve zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno.

LEV 
Poslovno področje vam ne bo povzročalo težav, tudi če določene zadeve opravite drugače, kot ste sprva nameravali. Izid bo dober, še posebej, če ste se dolgo pripravljali na suveren korak.

DEVICA 
Čutite, kako vam dogajanje v domačem okolju naenkrat pospešuje utrip in vas na določen način podzavestno vznemirja. Zlahka boste prešli k dejanjem, zato bo vse skupaj zelo intenzivno.

TEHTNICA 
Z energijo lune v znamenju rib se lahko premišljeno podate v akcijo in dokončevanje določenih zadev. Želite si, da bi preizkusili kaj novega in predvsem nenavadnega, zato vztrajajte.

ŠKORPIJON 
Neradi ugibate, kaj se dogaja, zato boste zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo pripeljali do bolj široke slike. Vsem oviram boste kos, posebno v ljubezenskih odnosih.

STRELEC 
Ker boste neprestano tehtali, ne boste preveč navdušeni nad le eno samo možnostjo. Brez potrebe na dolgo razlagate svoje načrte drugim, saj vam tokrat ne bodo želeli prisluhniti.

KOZOROG 
Z energijo lune v znamenju rib boste izredno dobro razpoloženi.  Prilagajanje vam bo prineslo večji uspeh in zadovoljstvo, tudi na osebnem področju, kjer hrepenite po osebni rasti.

VODNAR 
Vse, kar se bo dogajalo, se bo odvijalo preko izredno intenzivnih pogovorov. Delovali boste bolj globoko ter umirjeno kot običajno. Na področju čustev se obetajo lepi trenutki z ljubljeno osebo.

RIBI 
Veliko bo vsakodnevnih opravil in skrbi, vendar jih boste opravili mirno, brez slabega občutka. Nepričakovani dogodki na poslovnem področju vas lahko močno vznemirijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.