Magazin > Horoskop in Numerologija
3948 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 26. junija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Razkrili vam bomo, kaj vas čaka v sredo.

OVEN
Splošno:

Pred vami je odličen dan. Naraščajočo energijo v sebi čutite že nekaj dni, kar vam bo izjemno pomagalo na vseh področjih, še najbolj pa na poslovnem. Nove ideje, ki se vam bodo utrnile, tudi izpeljite. Ne čakajte, ker bi zagon minil. Čas bo pravi za akcijo in videli boste, da boste na tem področju izredno produktivni.

Ljubezen:
Vezani se boste vsega lotevali z močno voljo. Predvsem pa boste želeli priti neki zadevi do dna in odkriti bistvo težav. Zaznali boste skrivnost, ki vam ne bo dala miru. Samski pa se boste prilagajali počasnemu ritmu okolice. Okoliščine vas bodo prisilile v previdna romantična dejanja.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Ves dan bo v ospredju komunikacija, s pomočjo katere boste uspeli doseči to, za kar si prizadevate. Pomembno bo tudi sodelovanje z ljudmi, ki vam bodo v veliko pomoč. Prepustite del svojih obveznosti drugim. Zaupajte in se držite ustaljenih poti, saj trenutno ni pravi čas, da bi se spuščali v novosti.

Ljubezen:
Čustva vezanih se bodo morala umakniti pritisku razuma, ki bo veleval, da svoja dejanja prilagodite nastalim razmeram. Upočasnite tempo in prilagodite pričakovanja. Razmislite, koliko je sreča odvisna od vas in koliko od partnerja. Samskim se na ljubezenskem področju obetajo spremembe in novosti. Končno se boste poslovili od vsega, kar vas bremeni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Čutili boste moč, a obenem boste tudi zelo skrivnostni. To bo za vas prav zanimiva kombinacija, ki jo izkoristite v polni meri. Če vas bo na trenutke strah, ker določenih občutkov in želja ne boste prepoznali, se raje samo prepustite in uživajte v življenju. To bo za vas neke vrste popestritev.

Ljubezen:
Samski se boste lahko danes zaljubili na prvi pogled. Pazite le, da ne boste takoj pokazali svojih pravih čustev. Tisti, ki ste v razmerju, pa si boste vneto prizadevali, da bi z ljubljeno osebo vzpostavili čim višjo stopnjo intimnosti in zaupnosti. Že kmalu vam bo to tudi uspelo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Razgibani dnevi bodo prekratki za vse načrte, ki jih boste želeli uresničiti. Veliko novosti, ki se bodo pojavile v vašem življenju, vam ne bo pustilo, da bi se dolgočasili. Pred vami je tudi obdobje, ko boste lahko popravili stanje na bančnem računu. Imejte odprte oči za nove priložnosti in seveda bodite aktivni.

Ljubezen:
Samski imate pred seboj zanimiv dan, dvignila se bo vaša očarljivost. Privlačili boste vse in vsakogar. Pripravite se, da bo vaše družabno življenje zelo pestro. Tudi pri vezanih bo ljubezen cvetela skozi cel dan, vendar bo bolj obetavna druga polovica. Potrudili se boste, da boste v odnos vložili več energije.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Pred vami je dan, ko boste dobili veliko novih priložnosti, na vseh področjih. Najbolj vas bo razveselilo dejstvo, da se boste z določenimi ljudmi mnogo bolje razumeli kot v preteklosti. Zakopali boste bojno sekiro. Tako se vam bo odvalil kamen od srca, poleg tega pa se vam bodo odprla številna nova vrata.

Ljubezen:
Želeli boste začeti neko novo zvezo, ne glede na ceno, vendar pa pri tem zaenkrat še ne boste imeli sreče. Možno je tudi to, da nekoga preveč idealizirate. Premislite! Ne prenašajte slabe volje na prijatelje. Ohranite mirno kri in se soočite z nastalo situacijo. Prijatelji vam bodo stali ob strani.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Po dnevih, polnih obveznosti, boste le občutili izboljšanje na vseh področjih. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva. Tisto, kar je mlačno, za vas ni zanimivo; štejejo le konkretne stvari. Začnite načrtovati oddih ali izlet, tako boste drugim pokazali, da vam ni vseeno za njih.

Ljubezen:
Zelo boste prikupni, simpatični in privlačni, zato se bo krog vaših snubcev precej povečal. Zato boste zadovoljni. Ugotovili boste, da vam brez ljubezni ni več živeti! Če pa ste vezani, boste imeli danes več časa za partnerja in pogovor bo nanesel na skupne načrte. Oba bosta zadovoljna!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Dan bo potekal precej razgibano. Veliko se boste pogovarjali z drugimi, še bolj pa jih boste poslušali. V vas bodo videli zaveznika, zato vam bodo ljudje zaupali svoje skrivnosti, vi pa jim boste dajali nasvete in jim s tem pomagali. Občasno boste z intuicijo kar zaslutili vprašanje, a bi bilo bolje, da se ne bi vživljali preveč.

Ljubezen:
Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji danes ne bodo razumeli. Partner bo že dobro vedel, kaj želite doseči in kaj storiti. Pričakujte razburljiv dan, v katerem se boste lahko zbližali z novim partnerjem. Morda vam bo energija zvečer upadla, a prijeten zmenek bo vse popravil.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Zabavali se boste ob gledanju, kako se drugi odzivajo na vaše mnenje in določene poglede na življenje. Zgrabite novo priložnost, ki se vam bo ponudila. Dan boste načeloma začeli popolnoma vsakdanje, a boste še pred večerom spoznali, da so pred vami trenutki vznemirljivih sprememb. Ne prestrašite se jih!

Ljubezen:
Morda boste nekoliko razočarani, ker se vaši ljubezenski načrti ne bodo odvijali v želeno smer. Vendar pa se boste v drugem delu dneva sprostili. Prepustili se boste dogajanju ter ob tem uživali. Spoznali boste, da se lahko, tudi če ne gre vse po načrtih, na koncu pozitivno izteče.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Dan se bo odvijal po vaših načrtih. Počutili se boste dobro, saj že nekaj časa prihajajo do izraza vaše sposobnosti. Vaši talenti so vidni, zadovoljni ste, ker vas ljudje cenijo in to je gorivo, ki vas poganja naprej. Nekaterim pa boste morda čutili v sebi nemir in razdvojenost.

Ljubezen:
Danes si boste težko postavili prioritete. Razpeti boste med delom in razmišljanjem o ljubezenskih načrtih. Popoldne boste morda tudi nekoliko zasanjani, vendar pa partner ne bo razpoložen za vaše romantične izlive. Samski pa se raje lotite obveznosti, ki vas čakajo že nekaj časa.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Nekateri boste občutili dotok nove energije, ki vam bo pomagala pri uresničevanju vaših zamisli. Drugače pa se boste bolj poglobili vase, iskali boste nove poti. Malo ste se že naveličali poslušati nekatere ljudi, ki stalno trdijo eno in isto. Ne boste se mogli sprijazniti z dejstvom, da določeni ljudje enostavno niso za spremembe.

Ljubezen:
Vezani boste tokrat v ljubezni zelo temeljiti in pripravljeni premagovati ovire. Vaša čustva bodo zelo izrazita in intenzivna, vendar boste nad njimi ohranili nadzor. Čustva samskih pa bodo končno obrodila sadove. Na vidiku je daljša partnerska zveza, vendar se boste morali zanjo pošteno potruditi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Vsi dogovori, ki so v preteklih tednih obstali na mestu, se bodo le razvili v pravo smer. Tudi odgovori, ki jih pričakujete, bodo zdaj našli pot do vas. Dan bo za vas harmoničen in izžarevali boste toplino. Umirjeni boste. Zelo boste zadovoljni. Lahko da se bo pojavila želja po novi službi.

Ljubezen:
Samske bodo pretresla globoka čustva. Marsikdaj ste pod njihovimi vplivi gojili zelo resna pričakovanja, sedaj pa bodo postala izraz tako neizživetih strasti, kot tudi hrepenenja po večni ljubezni. Vezani pa ne boste pustili, da bi vas karkoli zmotilo. Prepuščali se boste vznemirljivim avanturam, ne glede na srčne posledice, na katere ne boste niti pomislili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

V ozračju bosta stres in nemir, saj se boste zavedli, da trenutno morda pričakujete preveč. Poskusite uskladiti vaše želje z realnostjo, lažje vam bo. Pričakujete pa lahko tudi pomoč neke tretje osebe, ki ji že sedaj močno zaupate in jo dobro poznate. Tudi tokrat vas ne bo razočarala.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes zaiskrilo. Kljub globokim čustvom, ki jih gojite do svojega partnerja, boste začutili močno željo po divji avanturi. Samski pa boste v očeh nasprotnega spola prižigali iskre, ki bodo lahko zanetile pravi požar. Končno boste tudi vi zapluli s tokom.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

 

Komentarjev 1
  • Avatar Zara_Loftus
    Zara_Loftus 11:46 26.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahk0 rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com