Magazin > Horoskop in Numerologija
4294 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 26. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Najpomembnejša točka, ki vas vodi do napredka bo sposobnost koncentracije.

Sedaj lahko začnete postavljati temelje in postopoma graditi pot do ciljev. Ne bodite presenečeni, če boste manj učinkoviti in produktivni, če boste poskušali vse narediti sami. Področje ljubezni bo polno strasti in intenzivnega doživljanja, pazite le, da vas pretiravanje ne odnese preko vseh meja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ljubezenskim dogodivščinam se ne boste imeli časa predajati, kar vas lahko obremeni z nervozno energijo. Novo nastala situacija na področju dela bo zahtevala več organizacije.

BIK
Nihče vam ne bo zameril iskrenega in direktnega pristopa, ki ga boste uporabili zaradi energije lune v škorpijonu. Čeprav bodo nekateri nezaupljivi, vam bo uspelo ustvariti pozitivno vzdušje.

DVOJČKA
Tudi če ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli, se boste odločili da dobro motivirani vztrajate do konca. Izpuščene priložnosti so vas v preteklosti že razočarale.

RAK
Stvari se bodo širile kar vas bo močno obremenjevalo, saj boste hrepeneli po miru in tišini. Tudi na področju kariere in financ boste tokrat pluli po nekoliko nestabilni gladini. 

LEV
Zadeve se bodo odvijale na zanimiv način, zato boste lažje kot običajno poiskali pot do osebnega napredka. Kar koli se že zgodi, sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo. 

DEVICA
Zaželeli si boste kakšno spodbudno besedo, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zavleklo zaradi drugih dejavnikov. Pohvala vas bo dvignila v višave in vas razbremenila slabega občutka.

TEHTNICA
Uredili boste pomembne stvari in veliko lažje se boste pogovorili. Nekoliko bolj stresne situacije pričakujte zaradi vpliva lune v škorpijonu v družinskem krogu, kjer vas bodo ves čas jezili.

ŠKORPIJON
Naredili boste selekcijo, ter poklicali le tiste ljudi, ki so vas v preteklosti vedno osrečili. Na področju kariere boste dovolj navihani, da boste spontano sledili prijetnim smernicam.

STRELEC
Na področju dela vas lahko rešijo konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. Ker boste neodločni, bodite previdni, da vas nekaj, kar ne bo najbolj iskreno ne bo zapeljalo.

KOZOROG
Trenutno nimate dovolj moči, da bi kočljive zadeve spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste dobili potrditev nekoga od sodelavcev, ki razmišlja v zelo podobni smeri.

VODNAR
Prihaja nelagoden občutek, tudi če gre za družbo ljudi, ki so vam do zdaj bili všeč. Priznati si morate, da ste se v zadnjem obdobju nekoliko spremenili. Zahtevali boste da vas spoštujejo.

RIBI
Ne spreglejte, da se tisti, ki vas obkrožajo ko igrate vlogo žrtve ne počutijo najbolje. V službi boste odlično sodelovali s sodelavci, predstavili boste ideje, ki ste jih stkali v domišljiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.