Magazin > Horoskop in Numerologija
2907 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. aprila 2022

astrologija Profimedia
Pričakujte mir in harmonijo. Počutili se boste skrbno in ljubeče.

To je odličen čas za sprostitev. Povsod boste iskali dobro energijo ter prebujali ljubezen. Vendar pa boste tudi bolj občutljivi na negativno energijo, zato se lahko zlahka razburite. Zaradi povečane priljubljenosti in karizme je to čas, namenjen druženju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ker boste jezni in nezadovoljni, bo najboljše, da vas pustijo pri miru. V tišini in miru boste lažje opravili nekaj stvari, ki so dolgo na vašem urniku. V ljubezni se ne boste poglabljali.

BIK 
Prisotnih bo veliko razlogov za dobro voljo. Spustite se v ljubezensko akcijo. Bodite spontani, ne obremenjujte se s prihodnostjo, niti s preteklimi razočaranji, ki se jih še niste znebili.

DVOJČKA 
Zjutraj, ko bo luna še v ribah, bodo medsebojni odnosi zahtevali od vas precej volje in energije. Ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste ljubljeni osebi zaupali občutke, čustva in strahove.

RAK 
Prijetni občutki vas vodijo v tisto smer, ki ji vladata optimizem in sproščenost. Lotili se boste tudi večje in vznemirljive zadeve, uspeli boste z noto preciznosti in vztrajnosti.

LEV 
Popoldan, ko se luna pomakne v znamenje ovna, boste polni optimizma, ter spretni tudi pri nenavadnih pogovorih. Zavihteli se boste na vrh, saj boste opaženi ter seveda pohvaljeni.

DEVICA 
Pozornost se bo usmerila na ljudi okoli vas in vaša razmerja z njimi. Poiščite načine, kako bi obnovili in popestrili razmerja in se rešili napetosti, ki vas zasleduje v ozadju.

TEHTNICA 
Tokrat lahko pričakujete več telefonskih klicev. Nekdo, ki ste ga morda nekoliko zanemarili, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom, zato boste spremenili svoje zadnje načrte.

ŠKORPIJON 
Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Skušajte delovati bolj pogumno ter samozavestno, le tako vas komentarji drugih ne bodo zmotili.

STRELEC 
Če boste pokazali iskreno zanimanje, se vam bodo vse zadeve začele dozdevati lažje izvedljive. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, ter se nikar ne zaganjajte preveč.

KOZOROG 
Razpoloženje bo zaradi prehoda lune iz nežnih rib v pogumnega ovna spremenljivo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. 

VODNAR 
Dobro se boste počutili tako med prijatelji kot tudi doma. Samski vodnarji, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem enkrat za spremembo odločite brez pomislekov. 

RIBI 
Ukvarjajte se le z nečim, za kar lahko trdite, da resnično poznate. Pazite za volanom, raztreseni boste in hkrati v svojem svetu. Doma ne bo miru, tudi zato, ker se niste pripravljeni boriti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.