Magazin > Horoskop in Numerologija
10082 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Dogajanje na področju čustev lahko zaradi vpliva Polne lune v vodnem znamenju v trenutku pridobi drugačen priokus.

Ustvarite si svoje mnenje, bodite iskreni do sebe in drugih in se šele nato odločite kam in kako. Hitreje boste opazili opozorila in zaznali znake, kaj bi bilo potrebno spremeniti. Spremenljivo razpoloženje vas bo vodilo iz dobre volje v slabo in zopet nazaj. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če imate kakšen finančni dolg, boste morali razmisliti o bolj discipliniranem delovanju. Nestrpni boste, ker boste z energijo Polne lune želeli storiti vse na enkrat, kar pa ne bo najbolj učinkovito.

BIK 
Vznemirjalo vas bo nekaj nerešenega, nekaj, kar se ne more razvozlati na hitro. Neodločni boste, ker določenih stvari še niste imeli časa v miru preverite ter analizirati.

DVOJČKA 
Zaradi vpliva Polne lune boste prišli do spoznanja, da nekoga ne poznate tako, kot ste bili še pred kratkim prepričani, tudi samozavest tokrat na nobenem področju ne bo ravno na vrhuncu. 

RAK 
Prebuja se veselje, saj boste kljub Polni luni naredili točno to, kar ste si pred kratkim zamislili. Prav tako boste lahko na področju kariere aktivirali tudi druge posameznike.

LEV 
Malce ste že pozabili, kako dobro se počutite v določeni družbi, zato nikar ne oklevajte, ko se bo ponudila zlata priložnost, da bi se lahko v razigrani družbi sprostili in poklepetali. 

DEVICA 
Motilo vas bo to, da se vam zatika tudi pri drobnih malenkostih, vendar se skušajte pomiriti, da je morda kriv le vpliv Polne lune. Skušajte biti vsaj na področju družine bolj prilagodljivi.

TEHTNICA
Ne zanašajte se le na eno mnenje, saj vas lahko energija Polne lune popelje tja, kamor si ne želite. Določena situacija vas ne navdušuje preveč, kljub temu z njo nikar ne odlašajte.

ŠKORPIJON 
Znašli se boste v poslovnem in finančnem kaosu, ki bo od vas zahteval iznajdljivost. Ne skrbite, kmalu boste imeli zopet več časa za nekaj, kar vas bo notranje pomirilo in razveselilo.

STRELEC
Med prijatelji in znanci boste priljubljeni in iskani, zato se nikar zaradi vliva Polne lune ne umikajte in se ne zapirajte vase. Posvetite več časa razmišljanju o tem, kako bi polepšali nekomu dan.

KOZOROG
Ne boste preveč razpoloženi nad tem, da bi se vračali na zadeve, ki so že za vami. V mislih se boste kljub vplivu Polne lune ozirali na drugo stran in iskali nove priložnosti. 

VODNAR 
Malce boste pozabljivi, zato si skrbno zapisujte vse, kar je najpomembnejše. V ljubezni vas bo nekdo opozoril, da že nekaj časa pretiravate s prevelikimi pričakovanji in zahtevami.

RIBI
Čeprav vas že opozarjajo in morda zamujate glede izredno pomembne družinske obveznosti nikar ne iščite bližnjic, saj bi le tako lahko spregledali zelo pomemben ključ. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.