Magazin > Horoskop in Numerologija
4840 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. decembra

astrologija
To napovedujejo astrologi.

OVEN

Splošno:
Danes bo odličen dan za poglobljeno intelektualno delo, zato nikar ne zavlačujete s stvarmi, ki bi jih morali že zdavnaj opraviti. Dlje ko boste odlašali, večje bodo postajale, zato zagrabite za delo. Na partnerskem področju pa bo prišlo do nesoglasij. Pustite času čas in našli boste odgovore. Od svojih prepričanj ne odstopite.

Ljubezen:
Samski boste danes zelo iznajdljivi, posebno v ljubezni. O nekom že dolgo razmišljate, zdaj pa boste želeli priti v središče dogajanja. Zagotovo vas bo spremljala sreča. Vezani boste imeli občutek, da ste se znašli sredi čustvenega viharja. Ker ne boste najbolj zgovorni in iznajdljivi, pazite, da vam partner ne bo vsilil svoje volje in načrtov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
Vaše zaupanje je v zadnjem času močno načeto, največje posledice tega pa občuti ravno vaša zveza. Ne bodite površinski, predvsem pa stvari ne zadržujte v notranjosti, saj s tem škodo povzročate le sebi. Osredotočite se na vse tisto, kar vas veseli in poskrbite za dovolj sprostitve.

Ljubezen:
Vezani se nikar ne izmikajte partnerju, še posebno, če sta za nocoj načrtovala kaj posebnega. Samske predstavnike tega znamenja pa bo danes presenetilo ljubosumje, ki ste ga do zdaj spretno potiskali vase. Morda je čas, da si priznate, da do neke osebe čutite več, kot pa ste mislili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Danes vas utegne nekdo pahniti v sila slabo voljo, vendar le pod pogojem, da boste kaj takšnega dopustili. Zavedajte se, da je vaše počutje pravzaprav odvisno le od vas samih, zato nikomur ne dovolite, da bi posegal vanj. Četudi se ne strinjate z obstoječim načinom dela, se ne zapletajte v prepire.

Ljubezen:
Vezani boste danes spoznali, da so ljubezenske poti lahko tudi nevarne, zato sprejmite nekaj partnerjevih pomanjkljivosti in ne glejte čez plot. Partner vas predobro pozna in lahko bi hitro ugotovil, da igrate. Samski boste končno pozabili na ljubezenske muke, ki so zaznamovale pretekle dni. Kolo ljubezenske sreče se bo zavrtelo v vašo smer.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Pazite na besede, ki jih izrekate, saj vendar ne želite nikogar prizadeti. Nikogar nimate pravice obtoževati, četudi se vam neka dejanja ne zdijo pravilna. Vi ste odgovorni le zase, zato se tega tudi zavedajte. Če se boste vtikali v življenja drugih, pa pričakujte, da boste tudi sami občutili omejenost.

Ljubezen:
Samski boste verjetno odpovedali nocojšnji zmenek, saj vas bo dvom v iskrenost točno te osebe glodal do onemoglosti. Medtem boste vezani izžarevali nekoliko več pozitivne energije kot običajno, kar bo zmedlo partnerja. Tega si ne bo znal razložiti, zato bo postal sumničav. Vzemite si čas zanj, saj boste s tem pripomogli k izboljšanju vajinega razmerja.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Nekaj zadržujete v svojem življenju, čeprav je to že zdavnaj odslužilo svojemu namenu. Dovolite stvarem, da odidejo iz vašega življenja, saj vas v nasprotnem primeru le omejujejo na poti razvoja. Na delovnem mestu se boste po vsej verjetnosti ravno danes znašli pred pomembnim vprašanjem.

Ljubezen:
V življenje samskih bo vstopila velika zmeda oziroma nekaj, česar ne boste mogli rešiti čez noč. Na nekoga ste še vedno močno navezani, čeprav si to le stežka priznate. Vezani se boste sprli s partnerjem. Že dalj časa vas nekaj jezi, zato danes planite z besedo na dan. Ne čakajte več, bodite jasni in neposredni, čeprav boste težko našli prave besede.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Spoznali boste, da se vam ponavljajo ene in iste težave, vi pa še kar ne veste, kako bi jih odpravili. Raziščite vzorce, ki so vkopani globoko v vas in nedvomno boste prej ali slej odkrili razlog za težave. Na čustvenem področju se boste znašli v precepu. Prisluhnite srcu, saj bo skrival odgovor.

Ljubezen:
Samskim danes zagotovo nikjer, še posebno pa v ljubezni, ne bo dolgčas. Ker imate radi izzive, se boste povezali z nekom, ki mu adrenalin ni tuj in ima podobne cilje kot vi. Začetek novega tedna bo za vezane vsekakor ugodnejši, kot je bil konec prejšnjega, čeprav bosta s partnerjem potrebovala še nekaj časa, da se bosta vrnila na stara pota.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Danes se le posvetite tudi stvarem, ki vam sicer ne gredo najbolje od rok. Ker bo vaša koncentracija na višku, ne boste imeli težav niti z bolj zapletenimi opravili. Le z malo sreče se vam utegne utrniti tudi neka ideja, ki jo boste lahko prav kmalu pričeli uresničevati. Zaupajte partnerju.

Ljubezen:
Vezani se glede jutrišnjega dne odločite tako, da bo vam prav. Vajina ljubezen je spet prepletena s prijateljstvom, zato boste danes prav vi imeli zadnjo besedo. Samski se nikar ne umaknite prehitro, saj za kaj takšnega niti ne boste imeli pravih razlogov. Preveč ste neodločni, bodite bolj pogumni in naredite korak naprej k lepši prihodnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes utegnete občutiti hlad in samoto, kar lahko izkoristite za poglobljeno intelektualno delo. Vaša koncentracija bo na višku, zaradi česar boste v službi z lahkoto opravljali tudi bolj zapletene stvari. Nadrejeni bodo več kot zadovoljni z opravljenim, zadovoljili pa boste tudi sebe.

Ljubezen:
Vezani boste partnerja danes prosili za pomoč ali nasvet, vendar izberite pravi trenutek. Priznajte mu, da vas še vedno tare nekaj, kar se vam je pripetilo pred kratkim. Razumel vas bo. Samski boste končno prepoznali prave namene neke osebe. Ne skrivajte se, temveč uporabite vse, kar imate na razpolago.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
V življenju ne smete zadrževati stvari, ki so odslužile svojemu namenu. Zavedajte se, da kar mora oditi, naj gre proč. V nasprotnem primeru sami sebe ovirate in preprečujete spremembam, da vstopijo v vaše življenje. Vezani boste s partnerjem prišli do pomembnih ugotovitev.

Ljubezen:
Vezani boste zelo prepirljivi, na vsako odvečno vprašanje pa se boste odzvali preveč čustveno. To bo trajalo. Obremenjevalo vas bo dotlej, dokler ne boste končno dojeli, da bi se morali vsekakor vsaj začasno umiriti. Medtem boste samski dan odlično začeli, a vam ga bo kmalu nekdo pokvaril. Tega si ne ženite preveč k srcu!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Danes boste občutili nemir in napetost, ki se ju boste le s težavo znebili. Dobro bi bilo, da bi se posvetili stvarem, ki vas spravljalo v dobro voljo in se ne obremenjujte toliko s tistimi, ki vas še dodatno spravljajo v obup. Vedite, da vsak dan dajete vse od sebe, zato si nimate česa očitati.

Ljubezen:
Vezani boste danes počasnejši kot po navadi, saj vas bo marsikaj zaviralo. Ker stanje v vaši ljubezenski zvezi ni rožnato, se po nepotrebnem obremenjujete. Nikjer ni vse odlično! Samski čutite, da ste z nekom izredno povezani. Nocoj bodo čustva privrela na dan in lahko boste dobili jasne odgovore. Pred vami je začetek lepšega obdobja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
V vašem življenju se utegne danes pojaviti neka ovira ali prepreka, kar vam bo dodatno jemalo energijo. Še posebej, če ste se na čustvenem področju že tako ali tako znašli v težavah, utegne biti današnji dan dodatno zapleten. Vsaj v službi pa bo nekoliko bolj umirjeno, komunikacija bo uspešna.

Ljubezen:
Partner bo danes od vas zahteval nekaj konkretnih odgovorov, saj ima že dalj časa občutek, da ga vlečete za nos. Nikakor ne bo pripravljen čakati, zato naj izve resnico. Samski boste končno dobili odgovor, na katerega ste res dolgo čakali, a bo tako zapleten, da ga boste lahko tolmačili na več različnih načinov. Ne pogajajte se, bodite odločni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Če boste danes preko dneva večkrat občutili žalost, naj vas nikar ne skrbi. Skušajte slabo voljo pregnati s stvarmi, ki vam naslikajo nasmeh na obraz. Če boste dovolj vztrajni, vam bo uspelo, le negativnosti se ne smete prepustiti. Na delovnem mestu pa bo danes umirjeno.

Ljubezen:
Samske bo zmedlo nekaj, kar se bo vrnilo iz preteklosti, čeprav ste na to že povsem pozabili. Možno da bo šlo za nekaj čarobnega, na kar ste dolgo čakali. Prepustite se! Vezanim se obeta dokaj prijeten večer, z vsaj enim srečanjem ali druženjem, kjer boste zasijali v vsej svoji lepoti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.