Magazin > Horoskop in Numerologija
7750 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. maja

astrologija, horoskop
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN 

Splošno: 

Dobro se zavedate, kakšne so vaše fizične in duhovne potrebe. Sprememba življenjskih navad zna biti dobra ideja. Toda velika možnost je, da vse jemljete preveč resno in čas je, da malo popustite. Vzemite si nekaj časa za okrepitev in povrnitev lastne energije. Dan brez odločanja bi vam resnično prišel prav.

Ljubezen: 
Možni so manjši pretresi v vašem trenutnem razmerju. Vaša želja po spolnosti je izjemno močna in vse bolj se boste ukvarjali z izpolnjevanjem svojih lastnih želja, kot pa s tem, da bi bili bolj nežni do svojega partnerja. Vsa razmerja bodo danes nekoliko izpostavljena in napeta.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3
 
BIK

Splošno:
 
Izjemna energičnost in dovzetnost vas bosta lahko tokrat dodatno porinili v ospredje, a samo, če se boste teh dveh lastnosti tudi zavedali. Če se zavedate, da boste uspeli, ni treba, da to vsi vedo. S tem si boste prihranili marsikateri prepir ali konkurenco. Torej, če imate v rokah dobitno kombinacijo, molčite in jo izkoristite.

Ljubezen: 
Danes raje vse zadržite zase in ne skušajte sodelovati ali usklajevati karkoli z nekom, ki vam je ta trenutek zelo blizu. Lahko da boste agresivni, še zlasti, ko ne bo vse teklo tako, kot ste si zamislili. Najbolje bi bilo, da bi se danes oddaljili daleč proč od vseh in vsega, kar bi na vas lahko delovalo kot sprožilec.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
 
Menite, da se ni možno postaviti na drugo stran, se odmakniti in dobro pogledati vse, kar ste do sedaj ustvarili na področju estetike. Čestitajte si in sprejemajte čestitke. Mogoče imate svoj talent za samoumeven, toda danes ne bi bilo slabo narediti majhne inventure. Tako boste vsaj bolj natančno vedeli, kaj vse ste že dosegli.

Ljubezen: 
Imate izjemno željo po ljubezni in sočutju kot tudi po zadovoljstvu, ki ga prinašata. Zaradi vaših čustev ste lahko impulzivni in ne razmišljate več o posledicah. Zagotovo si zaslužite, da bi bile vaše strasti izpolnjene, toda bodite previdni, s kom jih boste delili. Prihranili si boste marsikatero nevšečnost.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

RAK

Splošno: 

Danes ne bodite slepi in ne sledite naivno vsem ukazom, kot bi bili hipnotizirani. Če ste v družbi sumljivih ljudi in počnete neprimerne stvari, potem je vaš osebni alarm verjetno izklopljen. Pazite se prevar, zlasti če mislite zastaviti veliko vsoto denarja ali če ste samo v stiski s časom in zato pod pritiskom. Pazite, da ne boste nečesa izgubili.

Ljubezen: 
Morda boste vstopili v neko novo razmerje, ki bo zasnovano na globokem in obojestranskem spoštovanju ter medsebojnem razumevanju. Poglobili se boste v nekatere čustvene in duhovne lastnosti. Danes se boste tudi bolj čustveno in sočutno izražali. Ne zanemarjajte tudi določenih svojih potreb. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno: 

Preden se boste vsemu skupaj odpovedali, se raje še enkrat usedite za mizo s tistimi, ki so v neki organizaciji že veliko dlje kot vi. Napočil je čas, da vaše življenje organizirate tako, da bo vaše zanimanje dobilo tudi svojo priložnost za razvoj. Bodite ustvarjalni in pojdite tudi v naravo. Dobili boste nov navdih.

Ljubezen: 
Vaša tesna razmerja bodo pretrpela marsikatere korenite spremembe. Tisto, kar bo glavni povzročitelj teh sprememb, bo gotovo vaša neučakana in ukazovalna potreba po doseganju večje iskrenosti in medsebojnega razumevanja. Kam se vam tako mudi? Poskušajte na bolj umirjen način priti do svojih ciljev.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 

Potisnjena čustva znajo hitro prerasti v nepremišljena dejanja, zato ne bi bilo slabo, da bi preverili motive na obeh straneh. Če mislite, da nekaj enostavno morate narediti ali povedati, bi bilo mogoče tokrat prav, da bi se prav temu izognili. Radi imate igre moči. Pazite samo, da se ne boste znašli na napačni strani. Premislite in nato odreagirajte.

Ljubezen: 
Danes bo vaša pozornost usmerjena na umirjeno opazovanje in analiziranje vašega notranjega sveta, družine in tistega, kar je temelj za vse vaše zunanje aktivnosti. To bo čas, ko se boste več posvečali sebi in malo ali nič drugim. Odkrijte, kar vas najbolj veseli in tudi vaše razmerje bo veliko boljše.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno: 

Ponovno se boste srečali s starim prijateljem in veliko bolj boste zainteresirani za njegove zanimive zgodbe iz preteklosti, kot pa za tisto, kar vam bo imel danes za povedati. Ne ozirajte se vedno na površinske stvari, raje se spustite globlje. Samo na tak način se bo v odnosu vzpostavilo razumevanje.

Ljubezen: 
Zaupajte svoji intuiciji in začnite jo upoštevati, še preden se boste do konca nekomu predali. Zna se zgoditi, da boste drugače naleteli na hladnokrven sprejem. Tudi danes so nekateri taki, da jemljejo sebe preveč resno. Ne bodite tudi vi taki. Naj bo vaš pristop tak, da se vedno zavedate tega, da imajo tudi drugi težave.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Skrivnostna sedanjost se vam zdi izjemno fascinantna. Še bolje pa nerešljivi in zapleteni primeri ali pa prikrite stvari in tisto, kar se dogaja za odrom. Raziskujte, dokler ne boste prišli do resnice. Izjemno vas bodo zanimale tudi skrivnosti drugih ljudi. Podpora prijateljev, družine in žensk v vašem življenju je sedaj tisto, kar vam vliva samozavest.

Ljubezen: 
Ker boste odprti, prisrčni, topli in tudi izjemno dovzetni za ljubeče in strastne ljudi, bodo v ospredju danes ljubezenska razmerja in prijateljstva. Lahko da bo prišlo do nove romance ali prijateljstva, ki se bo obdržalo tudi v prihodnosti. Dobro vzpostavljate stik z drugimi ljudmi, zato kar nadaljujte tako.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
 
Ne bo se vam dalo veliko delati in raje se boste ukvarjali z rutinskimi stvarmi. Ne boste imeli prav veliko energije. Vaš svet domišljije je izjemno ustvarjalen in v njem živite zelo aktivno. Na žalost pa z bežanjem iz realnega sveta po nepotrebnem izgubljate dodatno energijo. Naj vas malenkosti ne vržejo s tira. Veliko se ukvarjajte s športom.

Ljubezen: 
Današnji dan bo na vas deloval spodbudno. Spremembe so tisto, kar vas v vašem življenju in razmerjih izjemno radosti. Spremembe morda res ne bodo tako velike, kot bo velik njihov vpliv na vaše razmerje, vendar boste zadovoljni. Delovale bodo tako poživljajoče, da se bodo drugi kar obračali za vami.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno: 

Danes boste kar naprej nekaj potrebovali. Hoteli boste skrbeti za druge ali pa boste želeli, da drugi skrbijo za vas; tudi na izjemno osebnih področjih. Imate potrebe in čutite, kaj drugi potrebujejo. Če boste to dvoje uskladili, boste dobili zmagovalno kombinacijo. Današnji moto naj bo »roka roko umije«.

Ljubezen: 
Vaša seksualna in ljubezenska razmerja bodo dobila danes globlji pomen. Vaši notranji občutki bodo izjemno močni, prav tako potreba po ljubezni in bližini. Iskali boste novo romanco ali pa si boste privoščili nekaj čustvenega oddiha. Narava vas bo polnila z energijo, zato izkoristite vsak trenutek in pojdite ven.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 

Po navadi nikoli ne dopustite, da bi vaše čustvene težave ovirale vaše napredovanje. Tudi danes se poskušajte nadzorovati, da si ne bi uničili nečesa, za kar ste zelo dolgo izjemno trdo delali. Obstaja velika verjetnost, da se boste srečali z izjemno obetajočim partnerjem. Zgrabite vsako ponujeno priložnost!

Ljubezen: 
Verjetno boste danes bolj pod vplivom instinkta in manj pod vplivom razuma. Obnorele vas bodo skorajda fanatične in kompulzivne potrebe po temeljitih spremembah. Potrebe bodo različne. Ena od najmočnejših bo pa gotovo tista po opustitvi vseh omejitev, preprek in ovir v trenutnem razmerju. Bodite pazljivi, da ne boste na koncu sami.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
 
Mogoče vam utegne prej škoditi kakor koristiti, če se boste vedli bolj zadržano do nekoga, ki vas je pred kratkim nenamerno prizadel. V prihodnje se boste bolj zavarovali, če boste jasno postavili meje določenim manipulativnim sorodnikom. Lahko da boste dobili nepričakovano pomoč glede neke zapletene finančne zadeve ali poslovne ideje, ki je že v realizaciji.

Ljubezen: 
V ospredju bodo počitek, uživanje in zadovoljstvo. Danes se ne ukvarjajte s stvarmi, ki vam črpajo preveč energije, zato se nikar ne silite in se ne zapletajte v zahtevne aktivnosti. Harmonična razmerja naj imajo za vas večji pomen. Izjemno prijateljsko boste razpoloženi, zato pojdite med ljudi.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.