Magazin > Horoskop in Numerologija
4125 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. marca 2019

astrologija, horoskop
Kaj napovedujejo astrologi?

OVEN
Splošno:

Za dobro opravljeno delo boste v službi nagrajeni z denarjem. To se ne bo bistveno poznalo na vašem bančnem računu, a boste vseeno lahko pokrili stare dolgove. Kar se torej denarnih zadev tiče, lahko danes le veselo pokimate financam in se ne branite dobičkonosnih poslov. Izogibajte se kavi in cigaretam, že tako imate visok pritisk.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, se boste danes počutili izredno dobro, prav tako pa boste videti fantastično. Če boste vi preveč sramežljivi, drugi zagotovo ne bodo. Bodite odprti za ponudbe. Vezani pa boste kar naprej razmišljali o neki situaciji med vama, na katero dejansko nimate vpliva. Pozabite že na to. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes boste dobili ponudbo za novo zaposlitev. Pri tem se kaže tudi velik dodatek k plači in hitrejši napredek kot pa pri zdajšnji službi. Vaše denarno stanje bo tudi danes nihalo med velikimi vzponi in nenadnimi padci. Proti večeru boste zelo nerazpoloženi in slabe volje, zato si čim prej omislite nekaj, kar vas bo razvedrilo – šport, umetnost, kulturo.

Ljubezen:
Za samske bo današnji dan zelo produktiven, ne glede na to, kateremu področju se boste posvetili. Če se boste prepustili toku, boste nad rezultati presenečeni. Vezani pa se začnite zavedati, da ne morete nadzorovati vajinega odnosa do zadnje potankosti. Vsake toliko dopustite, da se bodo zadeve razvile same od sebe. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Nadaljujte s postavitvijo visokih standardov na delovnem mestu. Vaši dosežki vas bodo pripeljali do zavidanja vrednega položaja. Premislite o poslovni potezi, ki vam lahko na dolgi rok pomaga izboljšati finančni položaj. Denarja se seveda ne boste branili. Počutje ne bo najboljše, zmanjkovalo vam bo moči. Morda se bo pojavil tudi glavobol.

Ljubezen:
Vezani boste danes imeli nekaj težav z ugajanjem partnerju. Vi si boste želeli nekaj povsem drugega kot on, zato bi bilo morda bolje, da se danes stvari ne bi lotila skupaj. Samski pa nikar ne zaupajte presoji drugih ljudi, ki vas bodo želeli poslati na zmenek na slepo. Namreč ne bi se dobro končal.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Želeli boste biti prvi pri organizaciji in vodenju poslov, vendar bi bilo najbolje, da bi zmanjšali ritem dela. Vaše finančno stanje bo ostalo bolj ali manj nespremenjeno, a le, če boste z denarjem ravnali preudarno. Pazite na imunski sistem, ki bo v prihodnjih dneh nekoliko šibkejši. Za vas in vaše telo bo šlo, pazljivo!

Ljubezen:
Samski boste danes nenehno spreminjali svoje načrte. Na vsak način se boste želeli prilagoditi nekomu drugemu, kar pa vas ne bo osrečevalo. Vezani pa danes potisnite vse moteče dejavnike na stran. Skrajni čas je, da se vsaj za en dan popolnoma posvetite partnerju. Razmislite, kaj bi vama danes ugajalo početi skupaj. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Veliko se boste ukvarjali s poslovnim življenjem, vendar ne delajte dolgoročnih načrtov. Naj vse poteka po ustaljenih tirih. Vse preveč se po nepotrebnem obremenjujete s finančnim položajem, ki je v resnici boljši, kot pa menite sami. Z vedrim razpoloženjem vam bo danes uspelo pregnati malodušje. Sprostite se!

Ljubezen:
Vezane bo danes odnos osvežil in zbudil bolj kot skodelica kave. Našla bosta nov, boljši način za komuniciranje, kar vaju bo povezalo. Vajina prihodnost zgleda precej obetavna. Samski pa boste še kar preveč razmišljali o ljubezni in romancah. Nikar se ne obremenjujte toliko s tem, posvetite se drugim stvarem, bolj pomembnim. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes se boste zavzeli za nek projekt, saj boste upali, da vam bo prinesel prinesel masten zaslužek. Čez dan bo kazalo zelo dobro, toda proti večeru pričakujte preobrat v negativno smer. Finančno stanje bo žal ostalo nespremenjeno, na vašem bančnem računu pa bo tudi v prihodnje minus. Pojavile se bodo lahko težave s kožo, ne pozabite na redno nego.

Ljubezen:
Tisti, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice, boste danes končno potisnili na stran delo in ostale obveznosti, zato se boste lahko bolj osredotočili na vaša čustva. V ospredju bodo romantične dogodivščine. Vezani pa boste danes precej razburjeni zaradi nečesa. Nič ne skrbite, partner bo razumel, tudi če boste imeli kakšen izbruh jeze. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Ne zatirajte svojih želja in ambicij na račun navideznega miru. Sposobni ste videti obe plati; tako negativno kot pozitivno. Pripravljeni boste na kompromis in diplomatsko rešitev težav. Z denarjem se danes ne igrajte in večje nakupe, ki ste jih načrtovali, prestavite za nekaj dni. Poskrbite za zdravje in vzdržujte svoje telo v polni formi.

Ljubezen:
Vezani boste na vsak način želeli poskrbeti, da bo ta dan za vaju nepozaben. Naredite nekaj zanimivega, kar bo oba spravilo v smeh in dobro voljo. Samski pa se boste danes spravili početi neke zadeve, ki bi jih morali urediti že lep čas nazaj. Zato boste čez dan kar malce slabe volje. Zvečer poskrbite za zabavo in se sprostite. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Pri delu vas bo tehtanje različnih pogledov naredilo izrazito neodločne. Preveč boste taktično razmišljali, zelo malo pa storili za nov projekt. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Začnite se bolj aktivno udejstvovati pri športnih dejavnostih. Lotite se hobija, ki vas je nekoč že veselil.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes pokazati veliko mero razumevanja. Vašemu partnerju nekaj ne bo šlo najbolje od rok, kar bo vplivalo na njegovo razpoloženje. Tudi vi niste vedno najboljše volje, kajne? Samski pa si danes privoščite razvajanje. Ne dopustite, da bi vas finančne težave omejevale. Vsaj danes si lahko privoščite malce sprostitve.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Za doseganje svojih ambicij uporabljate predvsem mentalne talente, zato vas bo rutinsko delo tudi danes dolgočasilo. Popestrite ga. Danes boste sebi privoščili lagodno življenje, zaradi tega pa bo trpel vaš bančni račun. Zvečer se napotite na dolg sprehod. Nadihajte se svežega zraka, se sprostite in umirite tako telo kot duha.

Ljubezen:
Samski boste danes želeli narediti vtis na neko osebo, vendar pa ne boste oddajali prave energije, saj ne boste kazali pravega obraza. Bodite drugič raje preprosto to, kar ste. Vezani pa naredite nekaj za več romantike in strasti v vajinem odnosu. Tega vama bo danes namreč še kako primanjkovalo. Razmislite, kaj bi vaju oba osrečilo!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Vaša močna volja vas bo tudi danes neusmiljeno vodila k cilju. Zmožni boste videti več stvari naenkrat, poiskali boste jedro težav in ne boste nasedali površnim miselnim ukanam. Nakupovali boste in krepko presegli svoje finančne zmožnosti. Glejte, da boste hitro nadomestili izgubo. Nocoj se otresite stresa in se zabavajte dolgo v noč.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, se preveč držite nazaj. Če vam določene stvari niso po godu, morate to povedati, ne pa le skrbeti za to, da ugajate partnerju. Samski pa boste kar malce osamljeni. Naj vas ne bo strah poklicati koga od bližnjih, z veseljem vam bo nekdo priskočil na pomoč in vam delal družbo. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Skušali se boste izogniti sporu, saj nekdo od sodelavcev želi, da se žrtvujete zanj. Pazite tudi na svoj ugled in ime, predvsem pa mirno prenašajte vse izzive iz delovnega okolja. Obetajo se vam tudi denarne težave, saj boste popoldan težko obvladovali svoj bančni račun. Zdravstveno stanje ne bo dobro, videti boste izčrpani.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da tudi malenkosti štejejo. Čeprav vas bodo pestile določene težave, naredite nekaj lepega za partnerja. Tako vam bo on še bolj z veseljem pomagal čez to kritično obdobje. Samski pa boste danes izvedeli neko novico. Ne reagirajte preveč burno, raje poslušajte zadevo do konca, šele nato naredite zaključek. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Danes boste pripravljeni delati v organiziranem okolju in pri vsem boste imeli glavno besedo. Tudi na sodelavce boste pritiskali, naj končajo delo še pred rokom. Bodite zmerni pri zapravljanju, v prihodnjih dneh vam bo privarčevani denar še kako prišel prav. Nekaj manjših zdravstvenih težav bo minilo brez resnih zapletov, zato obisk zdravnika ne bo potreben.

Ljubezen:
Danes bodite pozorni tudi na najmanjše malenkosti. Ko boste dali vedeti ljudem okoli sebe, da ste opazili vse v okolici, bodo nad tem navdušeni. Vezani lahko to uporabite tudi v odnosu, partner bo presenečen. Samski pa lahko na ta način pritegnete pozornost osebe, ki si jo že tako dolgo želite spoznati pobliže. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.