Magazin > Horoskop in Numerologija
10713 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. marca 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Priporočljivo je, da ravnate po instinktu.

Če boste preveč razmišljali ali poskušali biti potrpežljivi, se lahko vse skupaj spreobrne v nejasno situacijo. Pomembno je, da se izražate odprto, iskreno, skratka brez zadržkov. Če boste razdražljivi, nepotrpežljivi ali celo oblastni, se morate umakniti in se poskušati sprostiti. Vztrajnost in pogumne odločitve bodo bistvo in težko se boste izognili aktivnemu delovanju, ki bo iskalo smer uspeha. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Že nekaj časa se prekomerno obremenjujete z zadevami, na katere žal nimate nobenega vpliva. Bolj intenzivno se boste posvetili sebi in globokim vprašanjem, lažje vam bo.

BIK
Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj le tako ne boste slišali nečesa, kar bo v prihodnjih dneh zelo pomembno. Pogumni koraki, ki jih prinaša prehod lune v škorpijona, bodo prava izbira. 

DVOJČKA
Želeli si boste tja, kjer vam vedno prisluhnejo, ko želite razigrano izpostaviti svoje izkušnje. Razveselil vas bo občutek sprejetosti, hkrati pa boste odločno vztrajali pri svoji neodvisnosti.

RAK
Bremena bodo s prehodom lune v znamenje škorpijona zahtevna, samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi. Finančno stanje bo zopet nihajoče.

LEV
Kljub temu da vam bodo nekateri posamezniki metali polena pod noge, vas bo energija škorpijona zaščitila in ponesla v uspeh. Pravilno izbirajte hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo.

DEVICA
Zaradi prehoda lune v škorpijona lahko doživite nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost.Če vam ne bo ugodeno, vas lahko vse skupaj notranje vznemiri tudi na čustvenem področju.

TEHTNICA
V ljubezni boste zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam ljubljena oseba otežuje določeno odločitev, ali je težava samo v neodločnosti. Samski boste sanjarili o nemogočih stvareh.

ŠKORPIJON
Pazite, da ne boste za svoje težave krivili drugih ali jih prenašali na druge, rešujte jih sami, saj zmorete. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj določen odgovor pomeni.

STRELEC
Poiskali boste točko, ko lahko pogledate nazaj, ter zaznate, kar ste dosegli v zadnjem obdobju. Izognite se zaradi prehoda lune v znamenje škorpijona vsem sumljivim poslovnim ponudbam.

KOZOROG
Pazljivi bodite, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve, saj vas spremlja luna v škorpijonu, ki vas lahko hitro zavede. Najbolj negativen vidik bo odpor, živeti v svoji odgovornosti.

VODNAR
Prebuja se nekaj presenečenj in nenadnih priložnosti. Bodite previdni, da v želji po napredku ne naredite koraka, ki bi ga kasneje lahko obžalovali. V ljubezni boste skrivnostni.

RIBI
Odnosi bodo zahtevali več vaše pozornosti, zato se iskrenim soočenjem ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti težko vendar tudi zelo pomembno odločitev, zato bodite prilagodljivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.