Magazin > Horoskop in Numerologija
10776 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. novembra 2019

astrologija
Nova napoved!

OVEN
Splošno:

Precej boste nemirni. Ne boste želeli upoštevati omejitev do ljudi, ki ne bodo enakega mnenja kot vi. Pazite, da ne boste prizadeli osebe, ki vam je ljuba. Dan boste začeli s prepirom, ki vas bo spravil v slabo voljo. Vseeno ne dovolite, da bi čustvene težave vplivale na vašo delovno storilnost.

Ljubezen:
Nad partnerske odnose se bodo začeli zgrinjati črni oblaki. Lotite se povsem novega načina in se spoprimite s težavami ter omilite grožnjo prihajajoče nevihte. Če boste samski odkriti do sebe, boste hitro ugotovili, da iščete nekaj, česar ne boste nikoli našli. To pa še ne bo zmanjšalo vašega hrepenenja.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Današnja novica vas bo vznemirila. Opomnite se, da sta za pričetek spora vedno potrebni dve osebi in v tem sporu bo vaš del enakovreden. Zvezde vas bodo spodbujale k vzpostavljanju mira in harmonije, zato bodite previdni pri izboru besed. Če pa mir in harmonija ne bosta vaš cilj, se ozrite vase in poiščite razloge, zakaj ne.

Ljubezen:
Če ste značajsko močni, to še ne pomeni, da ne smete pokazati vaših čustev. Samo s čustvi se boste lahko približali osebi, ki jih bo v vas prebudila. Vezani boste v dilemi ali se posvetiti prijateljem ali partnerju. Bodite pošteni in uvidevni ter se odločite tako, da bosta obe strani ostali neprizadeti.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Vse, kar boste danes izrekli, bo imelo močan vpliv na druge, zato bodite previdni, kaj boste govorili. Obstaja namreč verjetnost, da boste z neko osebo nevede manipulirali. Dajte ljudem dovolj svobode in moči, da se bodo odločali sami zase. Bodite odprti in odkriti glede vseh dejstev, ki bi lahko vplivala na odločitve drugih.

Ljubezen:
V ozračju se bodo pojavljali opozorilni znaki, ki bodo poskušali močno vplivati na vas. In ne glede na to, kako prav boste imeli v nekem sporu, bo lahko vsaka malenkost sprožila govorice, ki še dolgo časa ne bodo potihnile. Poskusite ostati pozitivni in prihranite zadnjo besedo za pozneje.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Odgovori, ki jih boste dobili, ne bodo kristalno jasni. Privoščite si sprostitev v naravi, kjer boste tekom dneva zagotovo našli pravi odgovor. Na delovnem mestu bodo stvari potekale gladko. Malo bolj pa poskrbite za zdravje, da se vaše nezdrave navade ne bodo prehitro odrazile na vašem počutju.

Ljubezen:
Samski boste danes pod močnim vplivom neke osebe, ki vas privlači že nekaj časa. Vaša težava je le v tem, da se ne morete odločiti, ali si želite resno zvezo ali samo avanturo. Vezani boste danes presenečeni nad partnerjevim nepričakovanim obnašanjem. Ne sklepajte, raje poiščite razloge.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Vaše misli bodo danes zelo jasne in vaši duhoviti komentarji bodo naleteli na zadovoljstvo in smeh. Vaš nasmeh bo v užitek vsem, ki jih boste srečali. Ne bojte se spregovoriti o vaših občutkih z ljudmi, saj to potrebujete. Osredotočite se na ljudi, ki jih imate radi. Vaše počutje bo dobro in tudi v financah vam kaže naravnost odlično.

Ljubezen:
Samski se za trenutek ustavite in analizirajte ljubezensko situacijo, v kateri ste se znašli. Potem skušajte poiskati kompromis, ki bo ugajal tako vam kot izbrani osebi. Vezani za pomoč danes prosite partnerja. Z veseljem vam bo ustregel, obenem pa se bo po dolgem času ponovno počutil zaželenega.
 
Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste ljudem zaupali več kot sicer. Spoznali boste, da stvari potekajo bolj nemoteno, če se jih lotite z bolj nevtralnega ali pozitivnega vidika. Poslušajte ljudi, ki jih imate radi. Želeli vam bodo posredovati pomembno informacijo. Morda jih ne boste želeli poslušati, a na dolgi rok se vam bo to obrestovalo.

Ljubezen:
Vezani boste danes odtujeni. Premišljevali boste, ali to razmerje še kam pelje, zato se boste danes ukvarjali predvsem s cilji tega razmerja. S partnerjem se pogovorita, zaupajta si stvari in usmerita razmerje v pravo smer. Samski se boste danes odločali med dvema oseba. Odločitev bo težka, a na koncu prava.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Razmislite o kratkem izletu. Morda morate le malo zapustiti hišo in se sprehoditi po mestu. Kakorkoli že, čas je, da se sprijaznite z realnostjo. Dan bo pravi za razširitev in raziskovanje. Želeli boste videti nove kraje in doživeti nove stvari. Morda potrebujete samo odhod nekam v neznano.

Ljubezen:
Nagnjeni boste k temu, da boste dvomili v zvestobo in odločitve, ki ste jih sprejeli v preteklosti. Čas je, da se malo zamislite in premislite o poti, ki ste jo izbrali. Lažje se boste odločili, če boste poiskali pozitivne stvari tega razmerja. Samski se boste danes ukvarjali predvsem sami s seboj, zato na ljubezenskem področju ne bo sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Zvezde vam bodo danes naklonjene na prav vseh področjih. Na delovnem mestu tako lahko pričakujete, da bo delo opravljeno hitro in brez zapletov, prav tako pa bo lahko prišlo do napredovanja na višje delovno mesto. Zdravje vam bo služilo in brez težav boste prišli skozi dan.

Ljubezen:
Samski, čas je za raziskovanje ljudi okoli vas. Ljubezen iščete na napačnih mestih, premalokrat pa se ozrete med prijatelje, kjer vas čaka nekdo prav poseben. Odprite oči. Vezani se potrudite in bodite partnerju danes na razpolago. Zvezde vama nakazujejo srečno prihodnost, zato je mogoče čas, da se o njej pogovorita.
 
Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:
Vaša komunikacija bo danes potekala nemoteno, zato to izkoristite in spregovorite. Danes bo pomembno, da se boste povezali z drugimi ljudmi. Sledite svojim občutkom in svobodno sodelujte v različnih pogovorih. Vaše besede bodo zelo prepričljive. V takem stanju boste lahko komurkoli prodali karkoli.

Ljubezen:
Samski se boste danes najverjetneje odpravili na zabavo, kjer boste podrobno opazovali ljudi. Spoznali boste, da to ni pravo mesto, kjer bi lahko našli partnerja za dolgotrajno razmerje. Zelo verjetno pa se boste spustili v avanturo za eno noč. Vezani boste danes potrebovali družbo prijateljev ali partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno:

Ne dopustite, da bi vas strah pred neuspehom oviral. Tvegajte. Postanite vodja in ne sledite drugim. Znebite se strahu in prevzemite nadzor nad vašo usodo. Le tako boste lahko uspeli in uresničili začrtane cilje. Bodite pozorni na počutje in se ob kakršnikoli spremembi na slabše odpravite k zdravniku.

Ljubezen:
Zaradi stvari, ki se bodo pojavile v vašem razmerju, se boste začeli bolje zavedati, kaj res potrebujete. Če niste srečni v ljubezni, bo čas pravi, da to spremenite in se soočite s stvarmi, ki to povzročajo. Če pa je vaše ljubezensko življenje zadovoljivo, bo čas pravi, da začnete resnično uživati.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Znašli se boste v situaciji, ko se boste morali odločiti. Kadar predolgo vztrajate v nekem stanju, niste več tako kreativni in hitro nazadujete. Sprejeti boste morali neke nove možnosti, ki pa bodo lahko celo rizične, a še kako pomembne za uspeh. Potrudite se, ne spustite vsega iz rok.

Ljubezen:
Vezani boste brali partnerjeve misli kot odprto knjigo, zato vam ne bo ušla senčica dvoma o njegovi iskrenosti. Ne bo vam potrebno igrati detektiva, zaupen pogovor bo tokrat zadostoval. Samski boste spet preveč povedali. V zameno ne boste dobili nobenega konkretnega odgovora, ki bi vam lahko pomagal pri pomembni odločitvi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste spoznali nove ljudi, s podobnimi stališči. Ravno zaradi tega bo lahko prišlo do nekega konflikta s prijateljem, saj bo ljubosumen. Ta prepir vas bo vrgel iz tira in zdelo se vam bo, kot da morate ves čas nekomu polagati račune. Morda bi morali postati bolj odločni in strogi.

Ljubezen:
Načrti samskih bodo morali še malo počakati na boljše čase. Čeprav boste pripravljeni izkoristiti najmanjšo priložnost, bo bolje, da te dni ne preizkušate svoje ljubezenske sreče. Vezani boste veliko srečnejši v ljubezni, če boste manj razmišljali, kako drugi ocenjujejo vaše odločitve. Partnerjevo mnenje je tisto, ki šteje!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.