Magazin > Horoskop in Numerologija
12482 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Zaupajte notranjemu instinktu, saj vas ne glede na vsebino vodi k pravim odločitvam.

V negativnem smislu se bo nakopičilo veliko skrbi in obremenitve, vendar bo ljubezen tista, ki vas bo navdihovala. Najboljše počutje se vam obeta ob ljubljeni osebi ali v domačem okolju, kjer bodo vsi bolj previdni z vami. Čas nikakor ni primeren za kakšne večje prekinitve. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Zbran um vam bo v kočljivi situaciji še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste dali prednost predvsem ljudem in odnosom. Če imate energijo, doma ustvarite prijetno vzdušje.

BIK
Družabni odnosi vam bodo kljub temu, da se luna nahaja v raku pisani na kožo. Izkoristite prihajajoče trenutke za prijetno udejstvovanje. V večernem času se boste lahko popolnoma sprostili.

DVOJČKA
Ne bodite tako hladni in zadržani. V zadnjem času si vam nihče ne upa več pristopiti. V ljubezni boste vezani zelo zadovoljni in predani partnerju, samski se lahko zapletete v nesporazum.

RAK
Do določenih stvari in dogodkov se boste ogradili ter raje delovali v samoti, kot pa da bi se družili. Iz okolice bodo sicer prihajali negativni impulzi, ki pa vas nikar naj ne zmedejo preveč.

LEV
Pokažite, kaj želite in bolj odločno strmite k temu. V ljubezni boste vezani srečni in zadovoljni z dogajanjem. Samski pa boste razmišljali o spremembi, ki bi radi, da se čim prej tudi zgodi.

DEVICA 
Bolj boste morali zaradi preobčutljivosti, ki jo prinaša luna v raku paziti na hrano, ki jo zaužijete, saj se v nasprotnem primeru lahko pojavijo želodčne težave. Prav tako pa se pazite kopičenja odvečnih kilogramov.

TEHTNICA
Zdravje in splošno počutje ne bosta v najboljših energijah, saj boste ves čas utrujeni in nerazpoloženi. Predajte se dobri volji v domačem okolju, ki bo tokrat pravo zdravilo za dušo. 

ŠKORPIJON
Končno boste lahko potrebe nekoga, ki nestrpno čaka na vašo pomoč postavili pred svoje. Namesto, da vse spet načrtujete sami, poskusite za mnenje prositi še nekoga, ki mu zaupate.

STRELEC
Z veseljem boste zaradi lune v raku največ časa preživeli v družbi svoje družine in prijateljev. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce notranje umirite. 

KOZOROG 
Naredite korak na področju osebne rasti in se prenehajte izogibati raznim soočenjem. Napolnite vaše telo z energijo, drugače bo dan prav zaspan in popolnoma neučinkovit za vaš okus. 

VODNAR
Nikar ne bodite tako zagrenjeni, raje se predajte ljubezni in toplini v domačem okolju. Končno boste po daljšem nestabilnem obdobju začutili mir in harmonijo, kar vam bo pisano na kožo.

RIBI
Želeli se boste usmeriti k sklepanju novih prijateljstev, saj čutite da ste osamljeni. Kljub luni v znamenju raka lahko pričakujete družaben večer v domačem krogu, ki vas bo razbremenil.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.