Magazin > Horoskop in Numerologija
11284 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 28. julija 2021

astrologija, horoskopi
Usmerjeni v prihodnost se pri malenkostih ne boste ustavljali.

Zanimalo vas bo vse, kar vas navdihuje, brez pomisleka boste odvihrali novim dogodivščinam naproti. Zaupali boste v pozitivne premike in novice, zato vas nihče ne bo mogel razjeziti ali razžalostiti. V ljubezni se boste predajali brez zadržkov in nepotrebnih dvomov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V jutranjih urah, ko bo luna še v ribah, se boste težje zbrali. Na misel vam lahko pridejo same negativne zadeve, vendar se skušajte stabilizirati in jih na eleganten način zatreti.

BIK
Popoldne, ko luna preide v znamenje ovna, prihaja več energije in sproščenih misli, s katerimi si lahko obetate navihan čas, brez nepotrebnih stvari, ki bi vas motile ali obremenjevale. 

DVOJČKA
Delovno ozračje bo postalo turobno in nič čudnega, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija je nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na boj, ki ga bo popoldne omilila luna v ovnu.

RAK
Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali sredi dneva, ko luna preide v ovna reševati v neugodnih okoliščinah. Ne dovolite, da bi vas to potrlo.

LEV
Pri določeni zadevi niste tako uspešni kot nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli in morda tudi porabili preveč. V ljubezni je še bolj nejasno, vsekakor pa popazite s tistimi, ki vam niso podobni.

DEVICA
S svojim mnenjem se boste dopoldne, ko bo luna v ribah, intenzivno vključevali v dogajanje okoli vas. Odločitev, ki jo boste sprejeli v jezi ali pod pritiskom, boste proti koncu dneva morda celo obžalovali.

TEHTNICA
Radi bi uskladili vse domače in delovne obveznosti, kar je tako rekoč nemogoče, saj ne morete pričakovati pomoči. Vsi so namreč zasedeni s svojimi zadevami, vam pa se kopičita utrujenost in slaba volja.

ŠKORPIJON
Sposobni boste narediti konec zoprnim stvarem, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se proti koncu dneva odpirajo nove možnosti tudi v vašem čustvenem življenju.

STRELEC
Ne analizirajte preveč osebe nasprotnega spola, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati o napredku in finančnih zadevah.

KOZOROG
Izogibajte se v sredini dneva, ko luna preide v ovna konfliktom, ne glede na razloge. Ne boste razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do takšnega razpoloženja, ki mu bodo sledile burne reakcije.

VODNAR
Pozitivni dogodki bodo pomemben razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste uporabili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje prijetne ambicije.

RIBI
Zadeve poskusite rešiti na bolj preprost način. Posebno vas bo razveselilo sodelovanje, ki bo potekalo v prijetnih okoliščinah. Nekaj več bo vznemirjenja in nejasne zmede, nato se bodo zadeve odvile.
 

Komentarjev 1
  • Daniel_Johnson 15:02 29.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦