Magazin > Horoskop in Numerologija
4167 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 28. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Jutro bo umirjeno, vse bo na svojem mestu, tudi misli, nato prihaja vrtinec nepričakovanega, obarvan s strastno energijo škorpijona, ki ne bo dovolila mirovanja.

Vse boste želeli imeti, narediti in dobiti takoj, saj vas bo spremljala močna energija, ki se lahko ob negativnih odgovorih prevesi v napetosti. Ljubezenska razmerja bodo dobila boljšo podobo, tudi samskim tokrat nikakor ne bo dolgčas. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Že nekaj časa vas obremenjuje nekdo, ki mu ne morete dopovedati, da vendarle želite samo svoj mir. Razburjanje vas ne pelje nikamor, zato se predajte lepim ter pozitivnim energijam.

BIK
Ker boste izredno odločni, vam nihče ne bo nasprotoval. Z nekom, ki je za vas že dlje časa velika uganka, se boste končno pogovorili o vsem, kar vas že nekaj časa muči.

DVOJČKA
Ne bodite oblastni, ko bo nekdo predlagal nekaj izven vaših okvirjev. Veliko bolj veseli boste, če se boste pridružili vsem ostalim in skupaj tkali inovativne rešitve v smeri boljše prihodnosti.

RAK
Usmerite moč v konkretne rešitve. Prijatelj vas bo presenetil s pozitivno energijo, še posebej če ste samski. Razmišljali boste tudi o tem, kaj bi radi dogradili ali spremenili v domačem okolju.

LEV
Glede določene zadeve boste zelo neodločni, notranji občutek namreč zaznava, da morda niste na pravi poti. S pomočjo zbranosti lahko pričakujete pozitiven razplet določene situacije.

DEVICA
Končno vam bo nekaj pomembnega uspelo, vendar le v primeru, če se ne boste preveč obotavljali in dvomili vase. Preveč se obremenjujete z nekom, ki si tega zaradi svojega obnašanja žal ne zasluži.

TEHTNICA
Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce in tudi nekaj storite v tej smeri. Posvetili se boste reševanju zadev na področju dela, vendar ne prehitevajte dogodkov.

ŠKORPIJON
Nikar se zaradi zakoreninjenih prepričanj popoldne, ko bo luna v vašem znamenju, ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer tako sproščeno in prijetno vzdušje. Prebudila se bo strast.

STRELEC
Zelo težko vam bo skrivati nekaj kar vas v notranjosti prijetno vznemirja. Zadeve, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo pustite tokrat raje na miru, skušajte jih prestaviti.

KOZOROG
Ne izgubljajte upanja, posebno na področju ljubezni, saj vam prehod lune v znamenje škorpijona prinaša veliko novega, neznanega in skrivnostnega. Ne dovolite si, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki se vas ne tičijo.

VODNAR
Sprijazniti se morate, da ste za določeno zadevo odgovorni le vi. S prehodom lune v znamenje škorpijona prihaja nekaj nejasnih napetosti. Največ nesoglasij boste deležni z bližnjimi.

RIBI
Prihaja odličen čas za uvajanje sprememb. Kljub temu bodite previdni, komu zaupate in se, namesto da kimate, drugim osredotočite na sebe in stvari, ki so za vas pomembne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.