Magazin > Horoskop in Numerologija
7218 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 29. julija

astrologija, horoskop, vedeževanje
Ovni, pazite, da danes ne naredite ljubezenske napake ...

OVEN 

Splošno:

Srce vam ne bo dalo miru, saj bo nestanovitno. Zdelo se vam, da ste brez obstanka, saj vas bo gnalo na mnogo različnih koncev. Še posebej, če ste razdvojeni med dvema osebama, bo vaša neodločnost dosegla vrhunec. Pazite, da ne boste naredili napake. Za seboj bi pustili mnogo strtih src.

Ljubezen:
Samski boste z zanimanjem opazovali dogodke na čustvenem področju. Nevede vas bo pritegnila neka oseba, do katere ste bili vse do danes ravnodušni. Tisti, ki ste svojo sorodno dušo že našli, pa se danes poskusite sprostiti. Današnji dan naj bo namenjen sprostitvi in prijetnemu druženju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Danes boste v zraku začutili optimizem. Potegnil vas bo v pravo smer. Današnji dan bo ugoden tudi za fizično delo, zato se ga lotite kljub temu, da je nedelja, saj boste bolj produktivni kot običajno. Zvečer se s partnerjem pogrejta ob kaminu ali peči in uživajta v storjenem.

Ljubezen:
Vezani si boste vzeli čas za pogovor s partnerjem. Poskusita rešiti težave, ki vaju pestijo. Nocoj boste dobili neke dobre novice. Tudi samski boste nocoj doživeli nekaj, kar vam bo dalo misliti. Morda ljubezen ni vedno prijetna, še huje, spoznali boste, da včasih lahko prav hudičevo boli.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:

Na današnji dan boste razpoloženi mnogo bolje kot običajno, saj navsezadnje načeloma to ni ravno vaš dan. Običajno vas napade slaba vest, saj menite, da morate delati sedem dni v tednu. Danes pa se vam bo uspelo sprostiti. Preživite ta dragoceni čas v družbi svojih najdražjih in to večkrat ponovite.

Ljubezen:
Samski se boste danes zapletli v pogovor z osebo, ki se bo izkazala za zelo simpatično. To bo obenem tudi čudovita priložnost, da o njej izveste več. Vezani pa boste začutili, da se začenja v ljubezni nekaj dogajati in to vam ne bo prav nič všeč. Zadeve spravite v red.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK

Splošno:

Danes boste s svojimi prijatelji popolnoma iskreni, brez zadržkov boste. Zaupali jim boste tudi najbolj intimne skrivnosti, kar bo pripeljalo do še bolj trdnih odnosov. Pričakujete lahko vzajemno predanost, ki vam bo pomagala prebroditi mnogo težav. Pokažite jim, da ste jim hvaležni za podporo.

Ljubezen:
Vezani boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo. Zastavljenih ciljev se morate trdno držati, na poti do tja pa vas ne sme zaustaviti nobena ovira. Če ste samski, potem današnji dan ne bo ravno po vašem okusu. Zaželeli si boste novih avantur in nečesa, kar bi vaš vsakdan popestrilo. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno:

Danes boste utrujeni in leni. Že zjutraj se boste težko splazili iz postelje, počutje pa se tekom dneva ne bo kaj prida izboljšalo. Ne boste vedeli, ali bi se lotili sestavljanja načrtov ali pa bi raje samo sanjarili. Neodločni boste in kar ne boste sposobni ukrepati. 

Ljubezen:
Samski boste danes nadvse privlačni. S svojo očarljivostjo boste lahko dobili vse, tudi pozornost neke osebe, ki vam je že dalj časa simpatična. Vezani se nocoj držite partnerja in družine. Le oni vas ne želijo videti na tleh samo zato, da bi se sami počutili bolje. Znebite se občutka, da ste odgovorni za srečo drugih.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Predajali se boste ljubezni in nežnosti, saj boste vedno bolj romantični. Na žalost pa vaš partner ne bo čutil isto. Ne obupajte, za izpolnitev vaših romantičnih želja ob svečah najdite drugo družbo. Prijatelj že nestrpno pričakuje vaš klic. Ne pustite ga čakati, saj si imata veliko za povedati.

Ljubezen: 
Vezani boste doma naleteli na partnerjevo nezanimanje in aroganco, zato se boste po nasvet zatekli k neki drugi osebi nasprotnega spola. Bodite pazljivi! Samski ne pričakujte posebnih sprememb. Ostanite zvesti svojim načelom, saj imate čudovite prijatelje, ki vas podpirajo. Nocojšnji večer izkoristite za druženje z njimi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno:

Škoda bi bilo, da bi zanemarili tako ustvarjalne ideje, ki so se nakopičile v vaši glavi. Pokličite prijatelje in se pogovorite o njihovih možnostih za uresničitev. Saj veste, da več glav več ve. Vezani boste danes spoznali, da imata s partnerjem različno mnenje glede nečesa. Ne skrbite, čas bo pokazal svoje.

Ljubezen:
Vezani se boste s partnerjem zapletli v manjši prepir, ki pa se bo tudi hitro končal. Dovolj ste pametni, da se zavedate, da ne veste vsega in tega se ne sramujete. Samski pa boste danes ugotovili, da imate kljub vsemu še vedno veliko oboževalcev. Polni boste prav posebne energije. Izkoristite jo!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:

Če se le da, danes dan preživite na svežem zraku. Privoščite si sprehod ali pa daljši izlet s partnerjem ter prijatelji. Preprosto uživajte v jesenskih barvah. Če boste ostali doma, pa prosti čas izkoristite za obisk in pogovor z družinskimi člani. Razveselili jih boste, močno vas že pogrešajo.

Ljubezen:
Pred vezanimi je miren dan, ko se ne boste prav nič naprezali. Vzdušje med vama bo prežeto s pozitivnimi energijami, zato dan poskusite izkoristiti za nadgradnjo vajine ljubezni. Tudi samski danes ne boste imeli nobenih posebnih težav. Morda se boste znašli celo ob pravem času na pravem mestu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:

Danes boste močno optimistični, četudi razlogi za to morda ne bodo utemeljeni. Čaka vas neko soočenje na osebnem področju, ki pa se mu boste še naprej uspešno izmikali. Najbolje bi bilo, da bi s tem čim prej opravili, saj zavlačevanje ne bo rešilo situacije. Če je potrebno opravičilo, pa to nemudoma opravite.

Ljubezen:
Vezane čaka soočenje s partnerjem. Neke zadeve sta dolgo časa odlagala, danes pa bosta svoj odnos lahko izboljšala. Za samske pa bo današnji dan nekoliko bolj ugoden. Veliko bolj umirjeni boste, večer pa boste z veseljem preživeli v domačem naslonjaču. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:

Danes boste čutili splošno harmonijo, ki bo omogočala srečo in uspeh ter napredek na vseh ravneh. Če se vam bo utrnila kakšna zanimiva ideja, naj ne gre v nič. Nihče vam ne bo zameril, če boste tudi danes delovno razpoloženi. Seveda pa naj vam to ne pride v navado.

Ljubezen:
Današnji dan bo zelo naklonjen vezanim, saj se vam obetajo zanimiva družabna srečanja. Samski pa bodite danes zelo previdni pri pogovoru z neko osebo, ki misli da ve vse in še več. Čeprav se vam ta nekdo ne bo zdel najbolj simpatičen, se mu le nasmehnite. Trdno stojte za svojimi prepričanji.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:

Današnji dan bo imel rahlo temačen vpliv, ki pa vas bo lahko soočil s krizo in nujnostjo preobrazbe. Če se boste tega vpliva oprijeli s prave strani, ga boste lahko odlično izkoristili, saj vam bo omogočil očiščenje na vseh ravneh. V svojem življenju naredite neke vrste inventuro. Znebite se balasta.

Ljubezen:
Samski boste prvi del dneva preživeli zelo dejavno, v drugi polovici dneva pa boste zaradi tega omagali. Kljub dobrim obetom boste današnji večer preživeli osamljeno. Vezani pripadniki tega znamenja pa boste zaradi čustvenih izpadov popolnoma izčrpani in zmedeni. Nocoj si privoščite sproščujočo kopel in večer preživite v prijetni partnerjevi družbi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:

Partnerju ste nadvse predani in prav je tako. Vendar kdaj pa kdaj ne bi bilo slabo, če bi bili malce bolj nezaupljivi, kar še posebej velja za tiste, ki ste ravnokar stopili v zvezo. Ni potrebe, da bi bili sumničavi, le ne bodite naivni. Zdravje vam utegne malenkost ponagajati, zato naredite nekaj v tej smeri.  

Ljubezen:
Vezani boste z današnjim dnem zelo zadovoljni, zato boste nocoj tudi bolj romantični kot pa ste običajno. Partnerski odnosi bodo preprosto odlični. Tisti, ki še niste v razmerju, pa boste danes polni načrtov za prihodnost. Dan bo primeren za spogledovanje in zapeljevanje. Izkoristite ga!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.