Magazin > Horoskop in Numerologija
7040 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 29. junija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Mlaj v raku se bo povezal predvsem s čustvenimi zaznavami ki bodo močne.

Prebudite svoje misli in jim dovolite, da se podajo v nove razsežnosti, ne pozabite pa tudi nase. Godilo vam bo umirjeno delovanje, ki ga boste prenesli tudi v svet kariere in denarja. Premišljenost bo glavno vodilo do zadovoljstva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub energiji Mlaja, ki pomirja, boste pod vplivom drugih in njihovih zahtev. To vas ne navdušuje, saj boste imeli veliko dela z lastnimi spremembami počutja, tudi v ljubezenskem razmerju.

BIK
Pretirana naglica vam lahko škoduje, še posebej zaradi vpliva lune v znamenju raka. Čim prej skušajte spoznati, da se pomembne zadeve ne morejo premakniti čez noč.

DVOJČKA
Z veseljem boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse, kar se bo dogajalo, potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z družinskimi člani, ki ne vedo kaj si želijo. 

RAK
Dan zaradi nežne energije raka ne bo najbolj primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite. Tokrat se vam ni treba bati, da bi vas kdo prehitel.

LEV
Zdi se vam, da se vrtite v labirintu, ki ni nič kaj prijeten in obetaven. Nikar se ne predajajte slabi volji, ampak raje poiščite kakšno smernico, ki vam bo vse skupaj olajšala. 

DEVICA
Spraševali se boste, ali je treba tako zelo komplicirati. Morda bi lahko delovali bolj neodvisno, saj vas bo skozi dan spremljal tihi občutek, da ste ves čas v časovni stiski.

TEHTNICA
Presenečeni boste nad sodelavcem. Končno se bosta pogovorila in ugotovili boste, da lahko zaupate. Potrebne bo tudi nekaj prilagodljivosti, kar pa vam ne bo predstavljalo težave.

ŠKORPIJON
Svoje zahteve na področju kariere postavite logično in ne komplicirajte po nepotrebnem. Nove stvari bodo prebudile zaradi Mlaja močno zanimanje, ki lahko nekoga preseneti.

STRELEC
Tik pred ciljem boste ugotovili, da v bistvu niste dovolj pripravljeni. Ne morete se odločiti, nekaj, kar opažate, vam ne diši preveč, zato ostanite raje zvesti svojim načelom.

KOZOROG
Ker vam nekaj ne bo jasno, boste ves čas ugibali in spraševali. Pravih odgovorov morda še ne bo na spregled, kar vas niti ne bo preveč zmotilo. Vaš pogled bo usmerjen k zaslužku.

VODNAR
Brez slabe vesti preložite srečanje, na katero niste povsem pripravljeni. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da vas nekaj moti ter da se z nečim nikakor ne strinjate.

RIBI
Zoprna situacija se bo razpletla bolj optimistično, kot ste pričakovali. Pravzaprav vas bo rešilo srečno naključje, zato previdnost na področju kariere še nekaj časa ne bo odveč.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.