Magazin > Horoskop in Numerologija
9520 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 29. marca 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Znali se boste odlično organizirati in priskočiti na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši.

Ljubezensko področje se bo malce ohladilo, vendar nič zato, saj vam bodo bolj pomembne ostale zadeve, tiste, ki določno vodijo v uspeh. Topla energija Prvega krajca bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju zanimivih stvari, s katerimi bi lahko popestrili svoj vsakdan. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo Prvega krajca bo prisotnih manj napetosti kot v preteklih dneh. Pazite na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo in ne iščite konfliktov povsod, kjer se nekdo ne strinja z vami. 

BIK 
Hrepeneli boste po nečem, kar je od vas oddaljeno, drugačno od vsakdanjosti. Bodite ko prodirate v ospredje taktični, da ne bodo posledice določene situacije še bolj neprijetne. 

DVOJČKA 
Manjši nesporazum bo povzročil, da se boste v družbi prijateljev, ki so vam običajno naklonjeni počutili zmedeno. Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti z drugimi. 

RAK 
Pogovorite se s tisto osebo, ki ima za vas prave odgovore in olajšala vam bo odločitev, ki vas bo končno razbremenila. Soočate se s finančnimi težavami, zato se skušajte čim prej zbrati. 

LEV 
Glede na to, da na določenem področju potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje, ki vas je v zadnjem času doletelo pogledate bolj realno. 

DEVICA 
Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo v prihodnosti popolnoma odvisen od vas samih. Prijatelj si želi nekaj, s čimer se še ne strinjate, kljub temu mu boste dovolili da vam vse skupaj razloži. 

TEHTNICA 
Glede uradnih zadev bi bilo smiselno zaradi energije lune v znamenju raka počakati, kar vas niti malo ne navdušuje. Ne sprenevedajte se, temveč storite raje kakšen konkreten korak. 

ŠKORPIJON 
Zelo ste nezadovoljni zato je  čas, da se o tem pogovorite s sodelavci, če je potrebno, pa tudi z nadrejenim. Izkoristite dan z luno v znamenju nežnega raka za razreševanje problemov.

STRELEC 
Marsikaj bo tokrat v vaših rokah, zato lahko naredite kakšen konkreten korak, posebno z osebo, ki je že nekaj časa v vaši bližini in vam prebuja razne dvome ter vprašanja. 

KOZOROG 
Odnosi s sodelavci se bodo počasi izboljšali. Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete pa tokrat še vedno ne bo na spregled. Ne bi se radi zaleteli, zato morate pustiti času čas. 

VODNAR 
Nečesa ne boste sprejeli tako zelo zlahka. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami. Vezani si želite več pozornosti ljubljene osebe, zato to tudi pokažite. 

RIBI 
Kljub temu, da določena oseba preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj se preveč zapleta, kar pa za razmerje ni zdravo. Okusite tudi vi nekaj svobode.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.