Magazin > Horoskop in Numerologija
9877 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 29. novembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Pričakujte tople besede, globoke zaznave ter odločitve in ljubeznivost.

Tiste, ki vas bodo obkrožali, boste razveseljevali z edinstvenim pogledom na življenje. V odnosih s prijatelji ter v ljubezni boste obdani z zaupanjem. Spoznajte in raziščite vse, čemur ste se izogibali. Naj vas ne skrbi predanost. Dovolite, da disciplina pride sama po sebi, kadar koli bo potrebna. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v raku lahko poletite na krilih svojih sposobnosti in za to dobite celo pohvalo. Samozavest bo narasla, z njo pa tudi privlačne poslovne priložnosti, ki vas bodo prebudile. 

BIK 
Z nerganjem uničujete prijetne odnose, zato se čim prej obrnite k optimistično naravnanemu razmišljanju. Ne bi bilo slabo, če bi bili enkrat za spremembo bolj redkobesedni. 

DVOJČKA 
Saj veste, da pogled pove veliko več kot prazne besede, zato poskrbite, da bo le ta prodoren. Končno boste mirni, saj se lahko odločite brez odvečnih pomislekov, prav tako zaznavate pravo sliko.

RAK 
Do rešitve boste prišli naravnost, brez običajnih ovinkov in zapletov, saj vas bo bodrila energija lune v vašem znamenju. Lahko pridete tudi do novih informacij, sicer postopoma, vendar zanesljivo.

LEV
Nekoliko boste utrujeni, zato si brez slabe vesti vzemite več časa zase. Na ljubezenskem področju boste dobili nekaj odličnih priložnosti, zato nikar ne mencajte preveč.

DEVICA
Karierni načrti se bodo uresničevali po pričakovanjih, brez dodatnega truda. Pri poslovnih pogajanjih zaradi energije lune v znamenju raka skrbno poslušajte in manj govorite. 

TEHTNICA
Niste nezmotljivi, čeprav vam je težko priznati, posebno v navzočnosti nekoga izmed tistih, ki predstavljajo avtoriteto. Največ stvari boste zaznali iz ozadja. Preseneča vas nekaj, kar še ni dorečeno.

ŠKORPIJON 
Če boste nekoga pozorno opazovali, se boste lahko veliko naučili. Umirili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, ampak se boste usmerili naprej.

STRELEC
Ugotovili boste, da so določene spremembe bolj pomembne, kot se vam je še pred kratkim dozdevalo. Manj ko boste razmišljali, lažje boste prekinili nekaj, kar vam je že dalj časa samo v breme. 

KOZOROG
Poiščite srečo na pravem mestu in si dovolite čutiti z vsem srcem. Nekaj zanimivih novic bo sledilo v pravem trenutku, ravno takrat, ko boste ostali povsem brez dobrih idej. 

VODNAR
Odločili se boste za spletni klepet. Ne boste zgrešili, ker bosta imela z nasprotno stranjo veliko skupnega. Kar zadeva zdrav življenjski slog, bodo rezultati hitro vidni, če se boste disciplinirali.

RIBI
Prenehajte samo razmišljati o spremembah, ampak jih uresničite tudi v praksi. Nekoliko lažje vam bo kot v preteklih dneh, saj boste spoznali, kdo je na vaši strani in kako vam lahko nekaj težjega uspe.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.