Magazin > Horoskop in Numerologija
10850 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 29. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Zaključevanje in sistematično reševanje zadev boste zaradi energije Zadnjega krajca končali zelo spodbudno.

Odlična organizacija, prepletena z občutkom za diplomacijo vas vabi k novim podvigom, bolj zanimivim in drugačnim. Čustvene situacije ne bodo najbolj strastne, kljub temu se bo na tem področju dogajalo marsikaj, kar vas lahko pozitivno preseneti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Natančno si organizirajte dan z vplivom Zadnjega krajca. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti, ki prihajajo na plano. 

BIK
Ne boste si mogli pomagati, da ne bi na področju dela povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo razumel. Bodite zaradi lune v znamenju raka pozorni predvsem na to, da se izognete občutljivosti. 

DVOJČKA 
Ves dan boste neučakani, na področju kariere vas lahko iz zagate potegne pomoč v zadnjem trenutku, ki je nikakor niste pričakovali. Pomembne bodo prave besede, zato pazite na komunikacijo.

RAK
Razpoloženje se bo zaradi vpliva Zadnjega krajca v raku spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste zvečer  sproščeni.

LEV
Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil dvome, povezane z neresničnimi zgodbami. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, da se vse skupaj razvije do konca.

DEVICA 
Dosegli boste nekaj pomembnega, zato boste kljub občutljivim energijam lune v raku zelo zadovoljni. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se pomaknete naprej.

TEHTNICA 
Končno veste, kaj si želite na čustvenem področju. Storite kakšen korak, ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj ustavilo le v vaših mislih, saj bi vam bilo kmalu žal.

ŠKORPIJON 
Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste sedaj, ko so zaradi lune v raku vsi preobremenjeni težko našli.

STRELEC
Dobronamerno boste nekoga od bližnjih opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vas ne bo razumel v pravi smeri. Končno prihajate do spoznanja, da je pomembno, da gledate bolj nase.

KOZOROG
V ljubezni ste lahko zaradi vpliva lune v raku veliko bolj sproščeni. Zvečer si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa drugim ne bo všeč. Naredite tako, kot čutite da je prav.

VODNAR 
Znašli se boste v zoprnem finančnem položaju, ki bo kradel vašo energijo. Enostavno morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že malce preveč naporno. 

RIBI
Pregledati boste morali zadevo, ki vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat zaradi vpliva lune v znamenju raka bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko zmede.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.