Magazin > Horoskop in Numerologija
2814 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 3. avgusta 2022

astrologija Profimedia
Ne glede na to, ali gre za osebne ali poslovne odnose, boste veliko lažje zaznali obe plati vsake zgodbe.

Topla energija vas bo nežno spodbudila, da se izognete težavam in začnete znova, le tako boste lahko pogledali na obzorje z navdušenjem. Odkrili boste težnjo, kje se počutite in zaželene. Rutina vas bo navdihovala. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo z energijo lune v tehtnici počasi uredili. Namenite več časa pozornosti in ljubezenskim vibracijam, ki vam prinašajo boljše počutje. 

BIK
Bodite pozorni, da ne boste zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v tehtnici, česa obžalovali, ko bo že prepozno. Ustavite se tam, kjer čutite, da še ne poznate vsega.

DVOJČKA 
Prenehajte z raznimi dvomi, saj boste presenečeni, kako brez težav bo vse skupaj šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje pomembne osebe.

RAK
Če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati, se vam bo ves čas smehljalo. Če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih, raje še nekaj časa počakajte, da čas naredi svoje.

LEV
Luna v tehtnici bo povečala vaš optimizem ter razposajenost in razigranost, ki se bo izražala še posebej v družbi nasprotnega spola. Spoznali boste nekaj, kar ste še pred kratkim spregledali.

DEVICA
Vse kar se dogaja vpliva na vaše počutje, prenehajte se kriviti in si zapletati stvari. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota, le tako vam bo vse jasno. 

TEHTNICA
Z energijo lune v vašem znamenju bo treba pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le prepustite se toku dogodkov, ki bo na prvi pogled deloval nejasno.

ŠKORPIJON
Nikar na področju kariere ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer ste se v preteklosti že spogledovali. Ugotovili boste, kako so določeni ljudje povezani.

STRELEC
Osredotočite se na vprašanje, kaj vas najbolj osrečuje in kaj vam pomeni največ. Kljub vašim željam po poglobitvi bo tokrat vse skupaj bolj nasmejano in spontano kot resno.

KOZOROG
Nekdo, ki vam ves čas svetuje, z vami nima slabih namenov. S prirojeno spretnostjo boste obvladovali obveznosti in načrte. Morali pa boste sprejeti zelo pomembno odločitev.

VODNAR
Zahtevali boste možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. Pazite, da vsega skupaj ne bodo opazili tudi drugi, ker se lahko hitro znajdete kot glavna tarča za obrekovanje. 

RIBI
Spremenljivo razpoloženje, ki ga prinaša luna v tehtnici, vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo vzrok pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.
 

Komentarjev 1
  • Ursula_Gutierrez 11:43 03.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij .........>>>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦