Magazin > Horoskop in Numerologija
6429 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 3. junija

astrologija, horoskop Profimedia
Koga čaka lep dan?

OVEN
Splošno: 

Ostanite zvesti sebi in zadanim ciljem. Verjemite, da boste kaj kmalu želi pozitivne rezultate vašega dela, če le ne boste nikomur dovolili, da bi prevzel nadzor nad vašim življenjem. Več morate narediti za vaše počutje, saj ste v zadnjem času povsem pozabili na to.

Ljubezen
Oseba, ki jo boste zavrnili, se ne bo sprijaznila z vašim odgovorom. Poskusite znova, z drugačnim pristopom in bolj prepričljivim glasom. Čeprav nimate občutka, da držite vajeti v svojih rokah, se bo to kmalu spremenilo. Vezani boste danes v ljubezni odločnejši. To se vam bo vsekakor obrestovalo, posebno ko bo prišlo na vrsto nekaj starih vprašanj.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Danes boste rojeni v tem znamenju nadvse dobre volje, občutili pa boste tudi vpliv ljubezni in sreče. Popolnoma zadovoljni boste z okoliščinami na vseh področjih, zaradi česar boste prejemali še več stvari, ki vas bodo zadovoljevale. Težave bodo le s financami, a nikar se ne vdajte prehitro.

Ljubezen
Samske bo danes neka oseba prijetno presenetila, vi pa se boste spraševali zakaj. Niste navajeni, da vam nekdo namenja toliko pozornosti, a naj vam to ne uniči veselja. Vezani boste poskušali še izboljšati odnos s partnerjem. Popoldne boste imeli več časa in energije za vse, posvetite se bližnjim.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste močno čustveno nestabilni, kar vam bo povzročilo veliko težav, ki se bodo odrazile še posebej na partnerskem področju. Morda sploh ne boste več vedeli, kaj je vaš cilj, kar vas bo pošteno spravljalo v obup. Kljub temu pa nikar ne izgubite upanja in volje, vztrajajte.

Ljubezen
Samski boste prišli do spoznanja, da je neka oseba za vas še vedno nedosegljiva in da njenih misli in namenov še ne boste mogli kmalu razvozlati. Ker niste na višku z močjo, bo današnji dan izredno naporen in težaven. Vezani enostavno pričakujete več od partnerja in to mu danes tudi povejte. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


RAK
Splošno: 

Četudi se vam ne zdi, boste danes lahko razrešili marsikaj, kar vam že dalj časa otežuje življenje. Zdelo se vam bo, da vam primanjkuje življenjske energije, vendar boste kljub temu lahko sprejeli neke odločitve, ki bodo odločilno vplivale na nadaljnji potek dogajanja. Ostanite zvesti sami sebi. Sprostite se.

Ljubezen
Samski boste danes obkroženi z ljudmi, ki bodo hitro spreminjali počutje in bodo hkrati izredno zahtevni. Izkoristite vsako priložnost in poskusite vse nekako zgladiti. Vezani boste spoznali, da je skrivnost uspeha v ljubezni v tem, da vas ni ničesar strah in da na vsakem koraku izžarevate samozavest.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Doma si dajte spočiti, saj si to zaslužite. Energijo pridobite s polnim zajtrkom, naredite si kosmiče, jejte sadje in pijte dovolj vode, kar vam bo dalo potrebno energijo za spopad z obveznostmi.
Četudi se vam bo zdelo, da ne poteka vse po načrtu, vedite, da bodo zagotovo opazili vaš trud. Danes bo otežena vaša sposobnost objektivne presoje.

Ljubezen
Vezani boste začutili izredno povezanost z drago osebo. Prav ta prijateljska naklonjenost vam bo še posebno všeč. Uspešni boste pri vsem, česar se boste lotili. Samski boste spoznali, da bi morali ubrati drugačno pot. Dan bo naporen, a se nikar ne vdajte prekmalu. Na koncu se boste na hitro odločili in s tem boste pozitivno presenetili okolico. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Rojeni v tem znamenju boste danes s težavo sprejemali odločitve, še posebej tiste pomembne. Če boste le lahko, jih prestavite na bolj primeren dan, med tem pa le povprašajte za kakšen nasvet. Najbolj vam bo pomagala neka starejša oseba, ki ji že od nekdaj povsem zaupate. Odprite se.

Ljubezen
Vezani boste morali biti »na več mestih hkrati«, zato boste zelo površni. A zagotovo vam bo bolj ljubo to, kot da bi preveč mirovali. Partner ne more brati vaših misli, zato bodite konkretni pri zahtevah in pričakovanjih. Samski boste želeli zaključiti neko pomembno poglavje v vašem življenju, a ne boste imeli toliko miru, da bi to lahko storili.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Danes se boste le s težavo sprostili, saj vas bo nenehno preganjala situacija, ki je nastala na čustvenem področju. Dobro se zavedate, da ne morete ničesar več spremeniti, kar vas vse bolj spravlja v obup. Kljub temu pa verjemite, da boste prej ali slej lahko razrešili vse, zato le ohranite upanje.

Ljubezen
Vezani boste zelo negotovi v ljubezni, v odnosu s partnerjem pa se boste odzivali zelo ostro. To je sicer del vašega karakterja, saj želite ohraniti svobodo pri odločanju, a kdaj je treba tudi popustiti. Samski boste spoznali, da je vse odvisno od prave izbire besed. Vsekakor pazite, da ne bi prišlo do nepotrebnih nesporazumov.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Nakazuje se vam nek prepir, najverjetneje z vašimi domačimi. Ne dovolite, da vam krojijo življenje, zato se naučite jasno postaviti zase in za svoje cilje. Vaša sposobnost odločanja bo danes otežena, vendar boste že proti večeru spet pogumnejši. Ne pozabite na partnerja.

Ljubezen
Pred vezanimi je zanimiv začetek dneva, ki bo na vse, ki so vas dolgo pestile ljubezenske težave, deloval kot obliž na rano. Usmerite se v prihodnost in k iskanju novih rešitev. Medtem boste samski spoznali, da niste v najboljši formi. Tudi v ljubezni se kdaj izplača zavlačevati, saj je tako običajno rezultat slajši.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 
Nikomur ne dovolite, da bi vas omejeval pri postavljanju ciljev za prihodnost. Le vi sami veste, česa si najbolj želite, zato ne pozabite, da je življenje le vaše. Na čustvenem področju se bodo pokazale določene težave, vendar jih boste vezani lahko odpravili s poglobljenim pogovorom. Ostanite pozitivni.

Ljubezen
Samskim se bo vrnil nasmeh na obraz, saj se boste proti večeru znašli v prijetni družbi pripadnikov nasprotnega spola. Vse se bo pozitivno izteklo, spregovorili pa boste tudi o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Vezani boste spoznali, da je čas, da s partnerjem na določene težave začneta gledati kot na nekaj, na kar naj bi že zdavnaj pozabila.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno: 

Pazite, da ne boste nasedli sladkim besedam nekoga, ki vas bo skušal vplesti v svojo mrežo. Nevarno pa bo še posebej zato, ker boste precej neodločni. Bolj ko se vam bo zdelo, da potrebujete spremembe, manj boste vedeli, česa si pravzaprav želite. Ohranite trezno glavo. 

Ljubezen
Samski boste nezadovoljni, zato poskusite izvedeti, kaj vse bi lahko spremenili. Težko se boste odločili, saj ste glede tega predolgo čakali. Vezane bo presenetila nenavadna partnerjeva odločitev glede vajine prihodnosti. Oba slutita, da bi moral vajin odnos napredovati, a ne vesta kako. Morda potrebujeta popestritev.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 
Vaše počutje vse bolj peša, kar se bo močno odrazilo tudi na vašem počutju. Nejevoljni boste, energije pa vam bo primanjkovalo tudi za stvari, ki so vas do sedaj razveseljevale. Vzemite si več časa zase in ne pozabite, da ste v svojem življenju pomembni le vi sami, zato morate slediti sebi.

Ljubezen
Samski boste spoznali, da je življenje lahko tudi kruto in nepravično. Ne pozabite, da je vedno lahko še slabše. Nazadnje boste vse uspešno prebrodili, popoldan pa lahko pričakujete več dobrih novic. Vezani ne boste več zadržani in marsikaj vam bo šlo lažje z jezika. Pazite še posebno popoldan in pozno zvečer.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Vse bolj se vam zdi, da vam neka oseba postavlja na pot ovire. Pri vezanih najverjetneje partner. Radi bi se izrazili v polnem pomenu besede, vendar ste za to prikrajšani. Zavedajte se, da lahko odpravite situacijo, v kateri ste se znašli, le pripravljeni bodite na sklepanje kompromisov.

Ljubezen
Samski boste končno »spregledali«, neko osebo boste spoznali v pravi luči. Vezani boste končno ugotovili, kaj bi morali storiti, da bi bili vsi v vaši okolici zadovoljni, tako glede poslovnih kot zasebnih zadev. Prav zaradi tega boste že dopoldne nekoliko mirnejši, večer pa bo bolj prijeten. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.