Magazin > Horoskop in Numerologija
5064 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 3. maja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Uživajte v vseh stvareh, ki vas obdajajo, predvsem pa v harmoniji, ki vam omogoča skladno energijo ter sproščene debate.

Obkrožite se s prijetno družbo in okoljem, ki prebuja globoke zaznave na področju osebne rasti. Težko se boste zadržali, da si ne bi privoščili nekaj dobrega, skratka nekaj za svojo dušo. Pragmatizem boste dojemali kot vir moči, ki vam podarja stabilnost in ustvarja realen odnos do čustvenih vzponov in tokov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v tehtnici vam bo podarjena odprta možnost, da z nekom pridete do skupne točke. Odnos, ki vas je bremenil, se premika v pravo smer, kar vas bo končno 
razbremenilo.

BIK 
Nekaj, kar boste zaznali naključno, vas bo opogumilo, da nekomu poveste kar vam leži na duši. Vaše zaznave so zagotovo ustrezne in pravilne, zato nikar ne bodite dvomljivi.

DVOJČKA 
Ne obremenjujte se z začasnimi napetostmi v odnosih med sodelavci, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste vsi skupaj znali rešiti. Ne dovolite, da bi slabo počutje porušilo načrte.

RAK
Pripomba nekoga, ki je na področju kariere za vas pomemben bo zagotovo pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel zaradi lune v tehtnici pozitiven vpliv na počutje, ki se bo stabiliziralo.

LEV
Največ previdnosti bo usmerjene na poslovno področje, saj vam nikakor ni vseeno kako se bo zahtevna zadeva razvozlala. Začutili boste val navdušenja, ki vas bo preplavil.

DEVICA 
Kljub notranji napetosti se lahko z nekaj poguma vse, česar se boste lotili zavrti v pozitivno smer. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko nesigurni v celotno zgodbo.

TEHTNICA 
Največ nesporazumov bo na kariernem področju, saj ne boste razumeli, zakaj vam nihče ne priskoči na pomoč, čeprav ste jo v preteklosti vi vedno, ko jo je kdo potreboval ponudili. 

ŠKORPIJON
Idealen dan za to, da storite kakšen pogumen zase, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo. Energija lune v znamenju tehtnice bo na prijeten način božala vašo dušo.

STRELEC 
Energija luna v tehtnici bo spodbujala intenzivnost, toplino in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu ob pravem času in lažje vam bo.

KOZOROG 
Z nekom bosta razmišljala zelo podobno, vendar ne bodite razočarani če se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste v prvotni fazi zelo skrbno načrtovali. Sprejmite kar se vam ponuja.

VODNAR 
Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva, saj bo naslednja morda še slajša. Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove vibracije, ki se jih boste razveselili. 

RIBI 
V službi se boste odločno in celo nekoliko odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo. Zmedlo vas bo to, da vas nekdo enostavno ne podpira, čeprav govori popolnoma drugače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.