Magazin > Horoskop in Numerologija
8787 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 3. marca 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Samski vodnarji se boste znašli v svetu novih simpatij.

OVEN
Splošno:

Družinske zadeve bodo danes malo bolj zahtevne. Poslovne obveznosti vam bodo kradle dragoceni prosti čas, v vaši bližini pa se bodo pojavljale tudi osebe, ki vas bodo obremenjevale s svojimi težavami in mnenji. Domov boste prišli utrujeni, malo razdražljivi, zato ne boste na isti komunikacijski dolžini s svojimi družinskimi člani. 

Ljubezen:
Vaše uživanje v lastnih interesih, neodvisno od partnerja, ne bo škodilo vajinemu odnosu, temveč ga bo le obogatilo. Posamezni pari boste obrnili novo poglavje v svojem življenju in naredili pomemben korak naprej. Morda vas bo k temu spodbudila nosečnost. Uživajte v zapeljevanju in osvajanju, kajti čakajo vas strastni ljubezenski izzivi. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


BIK
Splošno:

Odnosi z drugimi ljudmi bodo zelo poučni in zanimivi. Tuje zgodbe iz resničnega sveta vas bodo spodbudile k razmišljanju, iskanju podobnosti z lastnimi izkušnjami, občasno pa tudi k odločitvam, pomembnim za vas in za vašo bližnjo okolico. Pazite na dihalne poti in pazite se udarcev ter manjših poškodb, še posebej ko boste nepazljivi ali napeti. 

Ljubezen:
Če je vajin odnos v krizi, boste morda ravno danes zbrali dovolj poguma in moči, ki vam bosta omogočila, da boste mirne duše izstopili iz te zveze. Vse bolj vam bo postajala privlačna zamisel o novem začetku. Pričakujete lahko tudi neprijetne situacije, ki bodo povezane z avtoriteto ali dominacijo znotraj odnosa. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno:
Pripravite se na osebe, ki vam bodo črpale energijo oziroma bodo mislile, da jim nekaj dolgujete in vam bodo dajale občutek krivde. Morda vas bodo želele nadzorovati in vam vsiljevati lastna stališča ter poglede kot izključno pravilne. Vaša ustvarjalnost in domišljavost bosta zelo opaženi. 

Ljubezen:
V odnosu pokažite več modrosti in ustavite prepire. Ne samo zaradi vajinega odnosa in partnerja, temveč zaradi vas samih, še posebej če vam je bilo že zdavnaj vse jasno in to niso prvi prepiri takšne vrste. Morda boste zbegani in neorientirani. Izogibajte se slabi družbi in ne popuščajte nervozi. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Pričakujete lahko prijetne družabne dogodke, potovanja in sprejetje vaših zamisli s strani drugih ljudi. Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali poiščite pomoč, ko boste videli, da ne uspete opraviti vseh svojih nalog. Če ste starš, boste opazili spremembe v vedenju svojih najmlajših. 

Ljubezen:
Vidva bosta v čustvenem zanosu. Oba bosta želela isto. Živela bosta zelo dinamično in raznovrstno. Občasno bodo prevladovali določeni nesporazumi in pogovori o občutljivih temah. Ob koncu dneva lahko pričakujete prepire, a tudi spremembe. Kljub vsemu bosta znala uživati v življenju. Pri samskih bo možna nova ljubezen. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


LEV
Splošno:

Vaš delovni tempo bo nekoliko bolj naporen kot običajno. Poleg rednih in običajnih obveznosti boste pogosto imeli nenačrtovane sestanke in pogovore, ki se bodo zavlekli. Tudi nadrejeni bo bolj kritičen kot po navadi. Če delate z ljudmi, se pripravite na povečan obseg pritožb na kakovost opravljenega dela. Zaradi tega boste stvari morali ponavljati. 

Ljubezen:
V kolikor se bosta dotaknila resnejših tem, se bosta sprla in zato morata poiskati način, kako bosta uskladila različna stališča. Ne boste uspeli razumeti, kaj želi in čuti, a ravno zaradi tega vas bo magnetično privlačil. Morda se boste samski znašli v prepovedanem, skrivnem razmerju. Podajte se v pustolovščino, kajti skupaj bosta močnejša od vseh neprijetnosti. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Spoznali boste, da ne morete vedno imeti vsega pod nadzorom in morali boste sprejeti odločitve drugih ljudi, čeprav boste morda že vnaprej vedeli, da niso dobre. Proučevali boste poslovne dogovore, urejali pravne dokumente in se ukvarjali s posli, ki bodo vezani na druge ljudi.

Ljubezen:
Zabavali se boste v družbi partnerjevih prijateljev, on pa vam bo zaupal svoje skrivnosti in vam predstavil svoje načrte za prihodnost. Občasno boste kritizirali njegovo vedenje in ne bo vam popolnoma razumljiv način, kako se kosa s čustvi in težavami. Privlačil vas bo s svojo duhovito naravo in dvosmiselnimi izjavami na temo seksa. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Občutili boste pritiske, ki bodo prihajali s strani vaših nadrejenih. Takšne situacije sprejmite hladno, še posebej, če na njih ne morete vplivati ali jih spremeniti. V vas se bo prebudila ustvarjalnost. Če imate konjiček ali posebno veščino, bo danes pravi dan, da se temu bolj predano posvetite. 

Ljubezen:
Ne bo vam všeč partnerjev način zapeljevanja in kako bo kazal svoja čustva. Omejeval vas bo z ljubosumjem in prevelikimi pričakovanji. A uživali boste v strasti in aktivnem družabnem življenju. Sama njegova pojava vas bo neustavljivo privlačila. Pred vama je pozitiven dan, ki bo poln raznoraznih presenečenj. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


ŠKORPIJON
Splošno:

Poiščite določeno strast v življenju, ki vas bo izpolnila. Tako se bo povečala tudi samozavest. Prihajate v bolj mirno obdobje. Lahko se boste bolj posvetili zasebnim in družinskim obveznostim, kot tudi finančnim vprašanjem in hišnemu proračunu. Odprti boste za spremembe in pripravljeni na radikalne preobrate na določenih področjih v svojem življenju. 

Ljubezen:
Medtem ko boste vi s polnimi pljuči dihali življenje in hrepeneli po novih izkušnjah ter doživetjih, bo vaš partner usmerjen predvsem na delo in materialna vprašanja. Občasno se bodo pojavile težave v komunikaciji. Vsak od vaju bo brezkompromisno branil svoja stališča in obtoževal drugega za napake.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno:

Potlačena čustva bodo povsem nepričakovano izbruhnila iz vas. Ne boste mogli več prenašati stvari, zaradi katerih trpite že nekaj časa. Grenkoba prizadetosti in razočaranja bo izredno močna, zato naredite vse, da jo boste spravili ven iz sebe. V nasprotnem primeru boste porušili odnos, ki bi vam lahko še vedno ponudil veliko sreče in zadovoljstva. 

Ljubezen:
Vidva s partnerjem sta zelo zanimiv, pustolovski in dinamičen par. Oba bosta zelo prilagodljiva, veliko se bosta pogovarjala in z lahkoto bosta reševala vse težave. A zgodil se bo velik preobrat. Določeni dogodki in izkušnje vas bodo spodbudile k sprejemanju ključnih odločitev, vezanih na prihodnost vajinega odnosa. 

Ljubezen: 4
Služba:3
Zdravje:3

KOZOROG
Splošno:

Zmanjšajte delo in učenje. Naj vam ostane še nekaj prostega časa za ostale aktivnosti in ljubezen. Študentje boste na pragu pomembnih premikov. Morda se boste približali koncu izpitov ali pa boste začeli pisati diplomsko nalogo. Izkoristite vse aktivnosti, ki se vam bodo ponudile. Potešite žejo po raziskovanju novosti. 

Ljubezen:
Do konca dneva vam bo glede vajinega odnosa vse veliko bolj jasno. Bodite potrpežljivi in počakajte na razvoj dogodkov. Samski boste bolj pogumni in sprejemali boste hrabre ljubezenske odločitve. Sami pri sebi boste opazili porast samozavesti in optimizma. Odpravili boste strahove iz preteklosti in se boste brez zavor prepustili novim ljubezenskim doživetjem. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno:

Vaša finančna situacija bo zahtevala bolj čvrsto roko. Z nesmotrnim in neprevidnim ravnanjem z denarjem bi le še poglobili minus na tekočem računu. Pričakujete lahko tudi težave v službi, morda tudi zato, ker se boste lotili reševanja določeni poslovni spor. Očistite se od stresa in nakopičenih frustracij. 

Ljubezen:
Samski se boste znašli v svetu novih simpatij, spogledovanja, zanimivih poznanstev in nasploh intenzivnejšega družabnega življenja. Povsem nepričakovano boste lahko spoznali osebo, ki vas bo privlačila že na prvi pogled. Srečanje se bo lahko zgodilo v širšem družabnem krogu in nekaj njegovih besed bo pri vas takoj vzbudilo zanimanje. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3


RIBI
Splošno:

Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, ker boste menili, da boste tako lahko povečali svoje prihodke. Posamezniki lahko pričakujete tudi nenadne dobitke, kot tudi možnost, da boste lahko na lahek in enostaven način prišli do določene vsote denarja. Pričakujte prijetne finančne novice. 

Ljubezen:
Dogodki in spremembe, ki prihajajo v vaše čustveno življenje, bodo prinesli osvežitev in vzburjenje, kar boste navdušeno pozdravili vsi, predvsem pa pari z daljšim ljubezenskih stažem. Samski ne prehitevajte dogodkov, saj vam zvezde priporočajo upočasnitev tempa. Dajte si več časa, da se bosta bolje spoznala. Če bo to tisto pravo, vam zagotovo ne bo pobegnilo. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.