Magazin > Horoskop in Numerologija
7715 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 30. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Saturnom bo prebujala hladen pristop, resnost in varčnost.

Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zavirata izražanje in vas vodita v zoprno izkušnjo. Če se v misli prikradejo strahovi in slutnje, skušajte vse skupaj popeljati k rešitvam. Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, prisotne bodo tudi nejasnosti. Vir: Horoskop.si

OVEN 
Vse se bo popoldne, ko luna preide v znamenje nežnih rib, vrtelo okoli ljubezni. Tisti, ki že nekaj časa dvomite v določen odnos, boste znova začeli zaupati. Poleg tega boste znali prisluhniti sebi.
 
BIK
Nekdo se bo želel z vami poigrati, vendar mu ne smete dovoliti, da vas popelje na napačno pot. Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da razložite, kaj si želite, bo vredno truda. 

DVOJČKA 
Vse kar se vam bo dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas omejevale in vodile v žalostne misli na področju čustev.

RAK 
Ker ste se v zadnjih dneh malce polenili, je zaželenega več gibanja, ki vas bo ponovno prebudilo. Za pomembno odločitev na področju denarja potrebujete več časa in motivacije.

LEV
Skušajte ostati mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bo na preizkušnji vaša potrpežljivost. Brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi lahko rekli in storili stvari, ki bi jih kasneje obžalovali.

DEVICA 
Ker vas čaka še nekaj težkih ter napornih situacij, povezanih s preteklostjo, ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki je že nekaj časa prava skrita uganka.

TEHTNICA 
Zapustite dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju svoje skrbno preverjene poti in zaplujete pogumno v zadeve, ki prinašajo nova spoznanja in rešitve, še posebej na področju dela. 

ŠKORPIJON 
Na ljubezenskem področju vas lahko za trenutek obremeni neodločnost, ki lahko pokvari umirjeno vzdušje. Priznati si morate, da se v danem trenutku niste dovolj potrudili.

STRELEC 
Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju, bo vse, kar se bo dogajalo, potekalo v neobičajnih pogojih in okoliščinah. Ni pravi čas, da bi prepuščali naključju, vse skupaj bo odvisno od dejstev.

KOZOROG
Razmišljali boste, kako bi se v družinskem okolju, kjer se je potrebno pogovoriti, rešili na čim lažji način. Situacija ne bo najbolj spodbudna in enostavna, zato se skušajte prilagoditi.

VODNAR 
Ne obremenjujte se preveč, tudi če ne morete imeti zadnje besede, saj se bo na področju dela in denarja vse razvilo ob pravem času. Poskrbite raje za dobro počutje.

RIBI
Razmišljali boste o pomembnih spremembah, ki trenutno še niso izvedljive. Morda boste nekoliko nemirni, zato se ne obremenjujte preveč, če se bo vse skupaj začasno ustavilo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.