Magazin > Horoskop in Numerologija
3662 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 30. marca 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Neptunom bo v kombinaciji z energijo rib zapletla vse, kar je še pred kratkim izgledalo spontano ter zelo enostavno.

Zasanjani ter zelo občutljivi se boste težko zbrali ter prilagodili. Bežali boste pred dejstvi in morebitnimi težavami, vendar vas to žal ne bo niti rešilo niti osrečilo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zanašajte se bolj na svoj razum, tako se boste znebili neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. Na področju dela se pravočasno dogovorite glede novih nalog in financ.

BIK 
Zaradi nežnih vibracij lune v ribah se izogibate pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo zmedo in nesporazume. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer še niste povsem prepričani.

DVOJČKA
Nepričakovan dogodek bo postavil marsikaj na glavo. Trudili se boste, da bi stvari spravili v red, vendar vas bo z energijo lune v ribah zajela panika, zato boste povzročili še več zmede.

RAK 
Na delovnem mestu prihaja čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v pogovoru in komunikaciji, ki bo znala vključiti tudi noto sogovornika. Vse se vam bo zdelo razumljivo.

LEV 
Več časa kot običajno boste porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, ki bo zelo spodbudna, vendar kljub temu preverite droben tisk.

DEVICA 
Na področju dela boste nestrpni in vzkipljivi, lahko se pojavijo tudi finančne obveznosti, na katere ste popolnoma pozabili. Dan, ki ga bo obdala energija lune v ribah in ne bo prizanašal.

TEHTNICA 
Nečesa se boste spomnili le bežno, prehitro boste sklepali, ne da bi upoštevali vse, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja, zato prekinite stare vzorce.

ŠKORPIJON 
Da bi nekomu pomagali, se boste usmerili v opravljanje koristnih reči. Plačilo bo izostalo, a boste doživeli notranje zadovoljstvo, da ste končno storili nekaj za dobrobit drugih.

STRELEC 
V ljubezni boste morali sprejeti veliko odločitev, ki bi se ji najraje izognili. Iznajdljivost bo adut, ki vam bo koristil na delovnem mestu. Več časa boste namenili sebi in prostemu času.

KOZOROG 
Z nežno energijo lune v ribah se boste trudili, da bi vzpostavili spodbudno ozračje. Nekdo od domačih vam bo pomagal brez skritih interesov, zato zaupajte in pomoč sprejmite.

VODNAR 
Ne širite govoric, razen če lahko svoje trditve podprete s tehtnimi dokazi. Določene zadeve zadržite raje zase, saj bi se lahko vse skupaj zaradi neprevidnosti kmalu obrnilo proti vam.

RIBI 
Tudi če ste v zadnjem času utrujeni, ne skrbite, rast fizične energije bo na zavidljivi ravni. Jasno in glasno boste izražali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar vas bo sproščalo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.