Magazin > Horoskop in Numerologija
11588 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 30. novembra 2022

numerologija, astrologija Profimedia
Z energijo Prvega krajca se boste z veseljem in zagonom začeli usmerjati proti spremembi, ki bi jo radi naredili.

Poglobili se boste v realizacijo svojih načrtov in ciljev in nihče vas pri tem ne bo mogel zmotiti. Nikar se ne razburjajte ob malenkostnih težavah, ki se lahko pojavijo, saj boste vse skupaj sposobni rešiti na pravi način. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v znamenju rib se vam ne bo nikamor mudilo, časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Priporočljivo je, da k stvarem pristopite optimistično in bolj energično.

BIK
Tokrat nič ne bo enostavno in spontano. Pomembna situacija od vas zahteva, da ste prilagodljivi, zato se nikar preveč ne upirajte z drugačnimi argumenti, saj bi vas lahko napačno ocenili.

DVOJČKA
Čeprav vam nekaj ne diši preveč, ni razlogov, da bi vse skupaj znova preložili. Le popazite, kaj boste izjavljali, saj bo določena oseba budno spremljala vsak vaš odziv.

RAK
Malce boste kljub nežni energiji lune v ribah nestrpni, saj se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi radi. Radi bi le, da bi vas pustili pri miru, saj ne prenesete neprestanega priganjanja.

LEV
Končno boste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte tam, kjer imate največ možnosti, da se izpostavite.

DEVICA
Ko boste sešteli vse razloge za in proti, vam bo jasno, da na področju ljubezni nekaj ni tako, kot bi si želeli.  Nikar se ne predajajte zasanjanosti in ne bodite več naivni, saj vas to vodi le v težave.

TEHTNICA
Stvari se z energijo lune v ribah počasi premikajo v pozitivno smer, vendar prihaja kljub temu še nekaj sitnosti, zato se nikar ne odzivajte preostro. Namenite prijateljem lepo gesto.

ŠKORPIJON
Umirjenost in zbranost, ki ju prebuja energija Prvega krajca vam lahko pomagata pri tistih zadevah, ki jih ne marate. V ljubezni boste želeli narediti kakšen simpatičen korak v smeri zbližanja.

STRELEC
Nekdo, ki vas bo opomnil na nekaj pomembnega, bo presenečen nad vašim umirjenim odzivom, saj ste se za iste stvari včasih burno odzivali. Finančno področje zahteva od vas temeljito analizo.

KOZOROG
Nič vas zaradi energije lune v znamenju rib na bo zmotilo, niti stvari, na katere ste se po navadi odzivali preveč zaskrbljeno. S težjo nalogo se boste spopadli na pravi način in poskrbeli za dobre rezultate.

VODNAR
Natančnost in prilagodljivost, ki ju prebuja luna v ribah, vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku moči. Znali boste razumeti, tudi če bodo osnove drugačne od vaših prepričanj.

RIBI 
Končno boste na področju čustev začutili olajšanje,  saj bosta z nekom končno našla skupni jezik. Ko vas bo v službi ogovoril hinavski sodelavec, mu nikar ne zaupajte preveč.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.