Magazin > Horoskop in Numerologija
9648 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 30. septembra 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Ovni, čaka vas težek dan.

OVEN
Splošno:

Tudi današnji dan vam ne bo pisan na kožo. Problematika v odnosih bo še vedno v ospredju. Zdelo se vam bo, da vas prav nihče ne razume! Pričakujte težaven delavnik, saj so možni konflikti in nevšečnosti pri delu. Zvečer pa si le privoščite oddih. Mozaik želja za vas ta trenutek ni dosegljiv! Ne plujte proti toku!

Ljubezen:
V razmerju, ki ga imate, boste tudi danes občutili napetost. Odločite se za spremembe. Večer bo miren, zato se skušajte pogovoriti še danes. Strah bo napadel predvsem predstavnike moškega spola. Ne bojte se, saj so težave v razmerju nekaj povsem normalnega. Samski bodite realnejši pri svojih pričakovanjih. Pokažite to še danes. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Zdelo se vam bo, da vam nekaj leži na duši, pa tega ne boste zmogli povedati najbližjim. Prav je, da razmislite, komu lahko dejansko zaupate. Pogovor in izpoved vam bosta dobro dela. Previdni pa bodite na zdravstvenem področju. Zdravje vas bo namreč prav danes lahko pustilo na cedilu! Poskrbite zase in se razvajajte!

Ljubezen:
Samski boste danes zelo zasanjani. Zdelo se vam bo, da ste se na novo zaljubili. Občutki bodo neverjetni, toda previdno. Ne predajte se jim povsem, da ne bi bili kasneje razočarani. Potrebna bo ohranitev realnega pogleda. Če si vezani želite sprememb, potem naredite tudi sami kaj na tem področju. Vprašajte se, kdaj ste nazadnje pripravili partnerju romantično kopel. Ukrepajte!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Današnji dan bo prav poseben, saj bo primeren za nova poznanstva in sklepanje novih prijateljstev. Bodite strpni in ne prehitevajte dogajanja. Čutili boste, kako s svojo energijo vplivate na ljudi okoli sebe. Previdno pri zdravju! Na delovnem mestu ne izgubljajte energije z nepomembnimi stvarmi. Pretehtajte, kaj je zares pomembno in kaj ni.

Ljubezen:
Tudi danes boste zelo zmedeni. Pred vami je eno napornejših obdobij na čustvenem področju. Ne podlezite pritiskom! Poslušajte svoje srce, ne verjemite vsem obljubam. Naivnost z vaše strani je zagotovo mogoča. Vezani boste danes že srečnejši. Partner vas bo v večernih urah presenetil.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 2


RAK
Splošno:

Pred vami je naporen delovni dan, zato previdno. Ne hitite z delom, drugače bo lahko prišlo do napak! Kar se tiče odnosov, ste lahko zelo zadovoljni, saj imate okoli sebe res čudovite ljudi, na katere se lahko zanesete. Zdravje bo danes stabilno, kljub temu pa pazite, da boste spili dovolj vode. 

Ljubezen
Pogovor s partnerjem vam danes ne bo ušel. Premislek o tem, ali je to ljubezen, ki jo želite in potrebujete, bo nujen. Situacija, v kateri se boste znašli, bo zares naporna. Čim prej se odločite. Samski boste danes že na realnih tleh in ne boste imeli previsokih pričakovanj. Čaka vas presenečenje.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Razmišljali boste o vaših željah, še posebej se boste osredotočili na cilje, ki jih želite doseči na delovnem mestu. Še vedno boste pod stresom, toda danes bo vaša storilnost na visokem nivoju. Ne pozabite, da lahko dosežete vse. Pokažite malo več volje! Privoščite si fizično aktivnost, saj bo vaše počutje tako boljše.

Ljubezen:
Pred vami je povsem novo obdobje. Res je, da ste bili v preteklosti zaznamovani s slabimi izkušnjami, toda kmalu bo potrebno tveganje. To vas bo vodilo do sreče. Potrudite se za bolj aktivno romantično vzdušje. Vezani, to bo utrdilo vaš partnerski odnos. Blokade, ki so vas še včeraj ovirale, bodo danes odpravljene.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Optimizem vas bo spremljal cel dan. Danes vam bodo na kožo pisani premiki naprej, kar velja tako za področje dela kot za področje odnosov. Ne bojte se jih, saj je to smisel vsega. Zaupajte vase, v vaše delo in odnose. Počutje na delovnem mestu bo zato res odlično in delovne naloge boste danes uspešno opravili. Pazite pa na finančno stanje!

Ljubezen:
V sledečih dneh se bo lahko pojavila nostalgija po določenem razmerju. Če bo šlo za že končani odnos, potem se vprašajte, ali bi bila njegova obuditev zares koristna. Objektiven pogled na situacijo bo zagotovo nujen. Predstavnice nežnejšega spola si vzemite prost večer. Preživite ga s prijateljicami, saj potrebujete malce razvedrila. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Zelo uspešni ste pri postavljanju pravil, še bolj pa pri njihovem upoštevanju. Pazite pa, da ne bi postavili preveč pravil in pogojev v odnosih z drugimi, saj bi se vam v tem primeru prav zagotovo ljudje postavili po robu. Lahko bi se celo vse skupaj obrnilo proti vam! Zdravje: ne jemljite ga za samoumevnega.  

Ljubezen:
Danes boste zares stopili v središče partnerjevega življenja. Odnos, ki ga bo pokazal do vas, bo temeljil na spoštovanju in ljubezni. Navdušil vas bo s svojim vedenjem, prav tako pa se bo ljubezen okrepila. Veselite se torej današnjega dne. Samskim bo na pot stopila oseba, ki bo navzven delovala popolno. Spoznajte jo, saj se v notranjosti lahko skriva marsikaj. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Pred vami so denarne težave, zato previdnost pri financah ne bo odveč. Čeprav je čas nakupov, se ne prenaglite. Začnite previdno upravljati s svojimi financami. Danes bosta v ospredje stopila družinsko in družabno življenje. Vaša družabnost in želja po njej bosta na visokem nivoju. Konflikti v odnosih niso vidni. Vezani boste predani partnerju.

Ljubezen:
Samski boste neverjetno privlačili nasprotni spol. Energija, ki jo boste oddajali, bo posebna. Nekdo, ki se vam bo približal, bo v vas pustil globoko sled. Končno boste pripravljeni na nov začetek. Vezani bodite pozorni, saj bo nekdo ves čas v vaših mislih. Čutili boste slabo vest. Počakajte še malo in videli boste, kako se bodo vaše misli uredile.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Zdelo se vam bo, da se še nikoli niste tako dobro razumeli z domačimi in s partnerjem. Uživajte v tej harmoniji, saj dobro veste, da odnosi niso vedno tako dobri. Vsesplošno počutje bo danes boljše, saj boste telo napolnili z novo energijo. Pri delu je sedaj čas za tvegane projekte, zvezde vam bodo zagotovile uspeh! Le pogumno!

Ljubezen:
V večernih urah lahko vezani pričakujete globok pogovor s partnerjem. Načrtovanje prihodnosti vas bo razveselilo, saj bo to le potrditev, da si želita skupne poti. Romantično vzdušje vama v tem večeru zagotovo ne bo ušlo. Samski boste polni novih pričakovanj. Navdušili ste se nad osebo, ki je sploh ne poznate. Previdno! 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Čutili boste, da ste pod stresom. Res je, pred vami je naporen delovni dan. Obstaja možnost razprav in konferenc. Vaša inteligentnost bo v ospredju. Ne bojte se. V popoldnevu si privoščite dovolj fizične aktivnosti, saj boste samo tako lahko napolnili vaše telo z novo energijo, ki jo potrebujete. Zdravje: zmerno!

Ljubezen:
Nesrečni boste zaradi partnerja. Zdelo se vam bo, da si ne utegne vzeti časa za vas in da ne izpolni vaših potreb. Če slutite, da razume vajino razmerje kot nekaj samoumevnega, je zagotovo čas za streznitev. Zaupajte mu svoje občutke in svoje zahteve. Bodite odločni! Samski se boste ujeli v mrežo preteklosti. Nekdo se vam bo skušal približati, vi pa ga ne boste spustili blizu.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Finančne težave, s katerimi se soočate že dalj časa, se bodo razrešile vam v prid. Danes lahko pričakujete priliv, ki bo vsaj kratkoročno rešil težave. Popoldan si privoščite nekaj fizične aktivnosti, ki vam bo prinesla vsestransko zadovoljstvo! Zdravje vam bo danes služilo, kljub temu pa ostanite previdni.

Ljubezen:
Situacija na ljubezenskem področju vam krati spanec. Če boste ravnali preudarno, vas zagotovo čaka sreča. Zavedajte se, da je partner z vami z razlogom, zato ljubosumje ni rešitev. Poskrbite, da bodo preživete ure zares posebne in polne ljubezni. Tako bo tudi strah odveč. Samski boste zadržani, malo potrpežljivosti ne bo odveč. Danes lahko v ljubezni pričakujete zatišje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Zbudili se boste polni vitalnosti in energije. Želeli si boste fizične aktivnosti, zato si izberite športno dejavnost, s katero se boste danes ukvarjali. Nov zagon bo viden tudi na delovnem mestu. Kos boste vsem ciljem, ki si jih boste zastavili. Bodite bolj preudarni v komunikaciji, saj bo ta nujno potrebna, še posebej ko bo šlo za odnose z bližnjimi. Izogibajte se sporom.

Ljubezen:
Nagnjeni boste k hitrim spremembam. Predvsem vezani se morate zavedati, da sta v odnosu vedno dva, nikoli en sam. Prisluhnite svojemu partnerju. Najbolje bi bilo, da bi ga vprašali, po čem hrepeni, a ne preložite vsega na partnerja, saj bi ga lahko zadušili s svojim vedenjem. Tudi samski boste izredno občutljivi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.