Magazin > Horoskop in Numerologija
6570 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 31. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Najbolj udobno se boste počutili, ko boste obkroženi s situacijami, za katere menite, da odražajo vašo notranjo podobo.

Na področju medsebojnih odnosov boste delovali zelo nežno in prefinjeno. Na področju kariere prihaja večkrat občutek, kot da ste na sojenju, iskali boste pravo resnico in skušali določene zadeve dokazovati. Všeč vam bo, če vas bo kdo branil in podpiral vaša stališča. Idealistični pogled in nenehno stremljenje k najboljšemu vas lahko tudi utrudi, zato izbirajte zlato sredino. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Finančno se boste ukvarjali s težjim stanjem, vaša želja bo le to, da bi se počasi stabilizirali in nekaj prihranili.  Nikar ne oklevajte, tudi vi bi lahko končno enkrat naredili kakšen korak in izpostavili svoje sposobnosti. 

BIK 
Namesto da ves čas bezljate sem ter tja, se sprostite in nikar ne začnite nečesa zahtevnega, saj bi lahko precenili svoje sposobnosti. Na področju čustev boste nemirni in nezadovoljni, saj bo nekdo od vas pričakoval razlago.

DVOJČKA 
Družba ljudi vam bo danes odveč, tudi sklepanje kompromisov bo kljub luni v tehtnici misija nemogoče. Osredotočeni boste na individualno usmerjeno pridobivanje dobrih rezultatov.

RAK  
Podzavestno boste pričakovali od drugih, da se vam prilagodijo, vendar ne bodite presenečeni, če boste naleteli na nerganje. Zaspali boste pozno v noč, polni upanja o prijetnih vibracijah na področju ljubezni.

LEV 
Zaradi čustvenih nesporazumov, v katerih se lahko znajdete, boste nekoliko zanemarili svoje poslovne zadeve. Vzemite se k sebi, dokler je še čas, ter nehajte sedeti križem rok in se pritoževati.

DEVICA 
Dan z luno v tehtnici ne bo najbolj produktiven, bo pa hitro minil. Zaživeli boste še posebej zvečer, ko se vam bodo opirali prijetni pogovori s pridihom lepe ter s strastjo obarvane energije.

TEHTNICA 
Pojavila se vam bo priložnost za sodelovanje z osebami, ki v sebi skrivajo nekaj, kar vas lahko navdihne. Na delovnem mestu se boste dobro počutili, s tem boste zagotovo pozitivno vplivali na okolico. 

ŠKORPIJON 
Na področju kariere se vam odpira možnost zaslužka, zato glejte, da jo izkoristite, drugače se bo zavzel nekdo drug. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober sogovornik boste tudi za razočarane duše.

STRELEC  
Nadležne misli se bodo počasi pretvorile v poučne lekcije, ki vam lahko še kako prav pridejo. Na področju kariere bodo stvari potekale dokaj ustaljeno. Nič vas več ne more presenetiti.

KOZOROG 
Kljub luni v tehtnici boste na trenutke nekoliko nestrpni in zaletavi, kar običajno ni v vaši naravi. Nekdo vas bo nepričakovano presenetil in kljub nervozi se boste znali odzvati na pozitiven način.

VODNAR 
Pred vami je zanimiv dan. V kočljivi situaciji se boste odlično znašli ter pokazali svojo boljšo polovico karakterja. Nekomu boste vztrajno pihali na dušo, odziv bo prav tako sladek in prijeten.

RIBI 
Soočili se boste s svojimi dvomi, ki vam že dlje časa preprečujejo, da bi delovali bolj spontano. To tudi potrebujete, da boste v prihodnje zopet uspešnejši pri svojem delu in področju denarja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.