Magazin > Horoskop in Numerologija
3792 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 31. oktobra

astrologija, horoskop
Komu je naklonjen današnji praznični dan?

OVEN

Splošno:
 
Ne glede na to, kakšno bo vzdušje okoli vas, se boste počutili odlično. Čutili boste, da so vam prosti dnevi pisani na kožo, saj se lahko posvetite sebi. Mnogi se boste danes znašli pred dobro knjigo, morda se boste odpravili v gledališče ali pa na ogledu dobrega filma. Vsekakor boste dan izkoristili do potankosti. 

Ljubezen: 
Na ljubezenskem področju boste prej mirni kot nestrpni. Vezani se boste danes izogibali prepirom, čeprav vas bo morda partner obdajal z negativizmom. Obdržali boste svoj zagon in optimističen pogled na svet, s tem pa boste osrečili svojega partnerja. Samski boste danes zasanjani, zdelo se vam bo, da vaša pričakovanja niso realna. Poskusite!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK

Splošno: 

Danes pazite na svoje zdravje! Bodite pozorni na zaužito hrano, saj se bodo lahko prav danes pojavile težave s prebavili ali želodčne težave, ki vam ne bodo omogočale mirnega spanca. Razumevanje z osebami okoli vas bo odlično. Razmišljali boste o težavi, ki vas pestri že nekaj časa. Čas je, da jo začnete reševati, saj vas oklevanje ne bo pripeljalo prav daleč.

Ljubezen: 
Zadovoljstvo v ljubezni se bo kazalo tako znotraj kot zunaj doma, saj boste oddajali zelo dobro energijo. Poskrbeli boste za vse. Širili boste svojo ljubezen ter dokazali, kaj vse lahko nudite. Samski boste razmišljali o avanturi, ki si jo želite. Če že razmišljate o tem, potem poskrbite, da bo le krajša romanca in nič drugega. Previdno!

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 2


DVOJČKA

Splošno: 

Danes ne boste navdušeni nad idejo, da je pred vami nov delovnik. Razmišljali boste o tem, da bi potrebovali še kakšen prost dan, saj vam primanjkuje notranje moči. Če je to le mogoče, si ga vzemite. Loteva se vas utrujenost, zato boste morali poskrbeti, da bo vaše telo dobilo dovolj tekočine in vitaminov, ki jih potrebuje. Previdno z zdravjem! 

Ljubezen: 
Samski ste navdušeni nad osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim. Prav je tako, toda pazite do katere mere, saj je ne poznate dovolj dobro. Vezani pazite na to, kako se boste obnašali do partnerja. Vaše današnje vedenje vas ne bo pripeljalo prav daleč. Čas je, da pometete pred svojim pragom. Storite to čim prej!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2


RAK

Splošno: 

Čutili boste, da se je ves pritisk, ki ste ga doživeli v minulem tednu, končno razblinil. Zdelo se vam je, da ne zmorete več in da vam delo jemlje preveč energije. Danes vas bo ponovno navdal optimizem. Zavedajte se, da je pred vami čas dokazovanja, saj boste postavljeni pred veliko preizkušnjo. Pripravite se na napor, ki vas čaka že jutri. Privoščite svojemu telesu ogromno počitka. 

Ljubezen: 
V ljubezni boste vezani čutili oddaljenost med vama s partnerjem, saj ste zanemarjali vajin odnos in komunikacijo. Posledično se boste lahko danes sprli z njim, saj bo med vama zelo hladen odnos. Samski ne boste dopustili, da bi vas ljubezen zavedla in da bi se zaljubili, saj se vam bo zdelo, da je čas popolnoma neprimeren. Ne zanemarjajte svojih čustvenih potreb. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
 

Splošno: 
Prav bi bilo, da bi prosti čas namenili sebi, saj boste lahko le tako stopili v stik s svojimi čustvi. Zdi se vam, da vas je stres pošteno načel, kar se že odraža na vašem telesu. Sprostite se še danes, odpravite se na krajši izlet. Stopite v stik z naravo in se nadihajte svežega zraka. Meditacija bi bila izredno dobrodošla, saj morate prisluhniti sami sebi.
Ljubezen: 
Vezani boste danes zelo srečni, saj boste čutili, da je med vama s partnerjem popolna energija in sožitje, v katerega ne more poseči nihče. Vajin odnos bo izvrsten, saj bosta tudi dvome in spore reševala na miren način. Končno boste našli pravo kombinacijo razuma in čustev, ki vam bo danes zelo dobro služila. Samski boste razmišljali o svojih delovnih ambicijah.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
 
Današnji dan boste posvetili počitku. Če čutite, da vaše telo zavrača napor, je čas, da mu prisluhnete. Ne glede na starost, danes ne pretiravajte. Pred vami je zagotovo naporen delovnik, zato si danes odpočijte. Dan boste preživeli v domačem okolju. Posvetite se bližnjim, saj bodo več kot veseli malce vaše pozornosti, zato jih razveselite na prav poseben način.
 
Ljubezen: 

Vezani ne zapletajte zadev. Čas je, da se pričnete izogibati razglabljanju in iskanju negativnih ter pozitivnih lastnosti vašega partnerstva. Če čutite, da niste popolnoma srečni, potem ukrepajte in ne odlašajte več. Danes obstaja verjetnost sporov, zato pazite na svoj temperament. Samski pazite. Neznanec vas bo lahko očaral s svojim videzom, toda to še zdaleč ni vse. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2


TEHTNICA

Splošno: 

Ker ste navajeni hitrega tempa, se boste morda danes rahlo dolgočasili, toda zakaj le? Izkoristite današnji dan in se odpravite ven. Prav tako si lahko vzamete čas in premislite o ciljih, saj se zdi, kot da niste izpeljali vsega, kar ste si zadali. V odnosih z bližnjimi vas čakajo spori, saj boste danes zelo hitro užaljeni. Skušajte jih razumeti, tako kot oni razumejo vas.

Ljubezen: 
Samski boste ukrepali na področju ljubezni. Zdelo se vam bo, da že predolgo časa mirujete in da si želite več kot le samsko življenje. Pri vsem tem premislite in se ne prenaglite pri svojih odločitvah. Odločite se za nekoga, ki vas bo pritegnil v vseh pogledih. Vezani boste dan preživeli ob svojemu partnerju. Hvaležni boste, da je tam za vas, kadar ga potrebujete.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
 
Počutili se boste odlično! Želeli si boste novih dogodivščin in ogromno gibanja. Naj vas ne čudi, če se boste odpravili na večurni pohod. Na današnji dan boste zagotovo zadovoljili vaše fizične potrebe. Obiskala vas bo oseba, ki vas bo s svojim obiskom zelo razveselila. Čaka vas dolg in prijeten večer, v katerega boste vnesli zanimiv pogovor.

Ljubezen: 
Samskim, ki so pred kratkim stopili na pot nove priložnosti v ljubezni, se bo svet zdel lepši. Skušajte obdržati svoj zdrav razum in ne poveličujte osebe, ki je ne poznate dovolj dobro. Vezanim bo danes čustveno področje zelo naklonjeno. Zdi se, da bo odnos, v katerem ste, poln harmonije in romantičnosti. Ko vas bo partner objel, se vam bo zdelo, da se je ustavil cel svet.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
 
Čutili boste, da ste znova na konju, saj bosta storilnost in pozitivna energija na višku. Ponovno boste začutili zagon, ki vam ga je v zadnjih dneh primanjkovalo, zato lahko pričakujete zelo aktiven dan, ki ga boste preživeli v družbi najbližjih. Lahko se odpravite na kulturno predstavo, še posebno v večernih urah. Zvezde bodo svetile na vas in vam bodo prinesle ogromno novih izkustev.

Ljubezen: 
V ljubezni boste vezani doživeli preporod in zaljubljenost. S partnerjem boste ponovno vzpostavili močno vez, zato boste videli svet iz drugega zornega kota. Zdelo se vam bo, da lahko dosežete prav vse cilje, ki jih imate. Ljubezen vam bo danes vrnila vse moči. Samski boste razmišljali o določeni osebi. Morda boste prav danes začutili metuljčke. Prijeten občutek, mar ne?

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 

Še vedno boste razmišljali o delu in o obširnejših delovnih nalogah. Zdelo se vam bo, da se ne boste mogli otresti misli na delo. V mesecih, ki so pred vami, boste morali paziti predvsem na svoje finance, zato si tudi danes ne nakopljite nepotrebnih stroškov. Proti večeru si boste zaželeli več, kot biti le doma. Premislite, koliko si lahko pravzaprav privoščite in ne bodite brezglavi.

Ljubezen: 
Vezanim bodo neuresničene sanje in želje povzročale velike preglavice, partner pa vas enostavno ne bo razumel. Zdelo se vam bo, da vajina pričakovanja niso podobna, zato bo lahko prav danes prišlo do prepirov. Umirite se in se nadihajte. Ne bodite strogi le do njega. Premislite tudi o sebi. Naj bo današnji dan ljubeč in romantičen. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Danes boste premišljevali o svojem zdravju in počutju. Pazite na kilograme, ki so se nakopičili. Poskrbite za pravo mero fizične aktivnosti. Proti večeru bo zaživelo družabno življenje. Čutili boste, da si danes zares želite druženja in prijateljevanja. Današnji dan boste izkoristili do potankosti. Ne pozabite pa tudi na počitek. 

Ljubezen: 
Vezani boste danes čutili, da sta si s partnerjem usojena. Zdelo se vam bo, da je med vama posebna energija in kemija. Do izlivov čustev in naklonjenosti bo prišlo že v dopoldanskem času. Samski boste osredotočeni nase. Dan boste posvetili predvsem fizični aktivnosti, medtem ko boste čustva postavili na stranski tir. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Danes se boste malce umirili, uskladili boste odnose z osebami, ki so vam blizu. Zdi se, da ste bili v preteklih dneh prepirljivi in da ste mislili le nase. Današnji dan posvetite bližnjim, naj bo zares družinski dan. V popoldnevu se boste počutili odlično, zelo boste družabni. Ne čudite se, če se boste odpravili na obisk k dragi osebi.

Ljubezen: 
Vezani se boste s svojim partnerjem odlično razumeli. Zdelo se vam bo, da sta povezana tako fizično kot čustveno. Počutili se boste izvrstno. Danes se ne bosta prepirala, intimni trenutki med vama pa bodo neverjetni. Cenite vse skupne trenutke in predvsem današnji dan. Samski boste začutili nekaj povsem novega.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.