Magazin > Horoskop in Numerologija
8887 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 26. januarja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Premik Merkurja in energija škorpijona vas vodi k strastnim in hitrim odločitvam, takšnim, ki bodo dobile epilog šele v prihodnosti.

Skušajte odmislite vse, kar je neuporabno, ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo. Ljubezen bo še kako pomembno področje, ki ga boste z veseljem negovali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Danes, ko boste zaradi lune v škorpijonu razdražljivi lahko neprijetno presenetite. V svoji potrebi po iskanju pravice ne potrebujete dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav. Prepričani boste v svoje odločitve.

BIK 
Komaj čakate na obljubljen pogovor in izkazalo se bo, da lahko vzpostavite bolj tople odnose. Brez težav se boste razumeli s tistimi, ki vas spremljajo tudi glede kariere.

DVOJČKA
Čeprav nimate velikih težav z doseganjem rezultatov, boste zaradi lune v škorpijonu nagnjeni k temu, da povzročate dramo. V družbi prijateljev boste tihi in bolj kot ne slabe volje.

RAK 
Sami veste, kaj je najboljše za vas, a tudi z drugimi morate sodelovati. Odlično vam bo šlo, priložnost imate, da sklenete dobičkonosen dogovor, le ne imejte prevelikih apetitov. Nekaj skromnosti bo dobrodošle.

LEV 
Naenkrat boste zaradi vpliva lune v škorpijonu neupravičeno črnogledi. V resnici vas zastarele zadeve vedno znova spravljajo iz tira. Morda niste najbolj organizirani, gre le za trenutno šibkost. 

DEVICA
V ljubezni se morate odločiti, čeprav vam nekaj še ne ugaja. Tokrat boste izredno zahtevni, saj je to edina mogoča pot. Le dopoldne popazite, morda ste zopet preveč prepričani, da imate vedno prav.

TEHTNICA 
Poslušajte mnenja, ki so drugačna od vaših, tudi če jih ne boste sprejeli, pomembno je, da jih boste predelali. Vse vam bo prišlo prav, ko se bo treba odločiti za zadevo, ki vam ni najbolj blizu.

ŠKORPIJON 
V domačem okolju pričakujte napeto energijo, saj boste vse trmasto zagovarjali vsak svoje stališče, pri tem pa ne bosta realno ocenili položaja. Večer vam prinaša pravo sprostitev. 

STRELEC
Nivo zbranosti bo kljub strastni energiji lune v škorpijonu na višku, zato se ukvarjajte z malenkostmi, ki vam bodo kasneje prišle prav. Vse skupaj bo potekalo v znamenju dobre volje in optimizma.

KOZOROG
Začeli ste z najboljšimi nameni, zato tudi nadaljujte tako. Obrestovalo se vam bo, tudi če tega ne boste takoj razumeli. Spoznali boste, da dogodki včasih prehitijo in jih lahko sprejmemo šele pozneje.

VODNAR 
Pripravljeni boste na novosti, preizkušate svoje moči in dobro vam bo šlo, saj vam luna v škorpijonu dodaja strast. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali.

RIBI 
Nekdo bo zaviral poslovne predloge iz neznanih razlogov. Da se razbremenite, si z luno v škorpijonu vzemite več časa za posteljne radosti, saj vas ljubljena oseba že nekaj časa resnično pogreša.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.