Magazin > Horoskop in Numerologija
3718 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 4. avgusta 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Prihajajo manjše in skoraj nevidne napetosti, zaradi katerih se boste v marsikateri situaciji težko zadržali.

Nikar se ne spuščajte v velike besedne razprave, saj bi se lahko znašli v konfliktih. Pustite da dozori, kar mora dozoreti, in dovolite neodvisni naravi, da vas popelje tja, kjer se boste resnično dobro počutili. Skušajte popolnoma sprostiti misli! (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Nenavadno nemirni boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih. Vse se bo razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate napake.

BIK

Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se pripraviti do tega, da bi poklicali. Raje se ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom in dobro voljo.

DVOJČKA

Z vplivom lune v dvojčkih boste zaznavali širšo sliko in se lažje kot običajno dvignili nad nepomembnosti. Navdihnite druge, tako da vse svoje slabe lastnosti postavite na stran.

RAK

Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki vam prinašajo veliko bolj dorečeno ter stabilno zgodbo.

LEV

Dovolj moči imate, da vse, kar vas čaka, opravite brezhibno, še posebej na področju dela z ljudmi. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na občutek.

DEVICA

Sprostite se in si privoščite nekaj, kar ni povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se kljub luni v dvojčkih sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, kar vas bo razveselilo.

TEHTNICA

Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev, saj vas vodi le v pogubo.

ŠKORPIJON

Tekom dne boste še posebej družabni, v službi pa se boste želeli uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem nadrejenih. Poskrbite tudi zase.

STRELEC

Pozanimajte se glede novosti v zvezi s pravno zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga in previdni bodite, da ne bi založili česa pomembnega.

KOZOROG

Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali s težavo.

VODNAR

V ljubezni lahko prevzamete zvečer, ko luna prehaja v znamenje raka glavno besedo. To vam bo dalo veliko zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce obtičali.

RIBI

Energija dneva, ki jo prinaša luna v dvojčkih, bo spodbujala intenzivnost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.

Komentarjev 1
  • Joseph_Smith 10:07 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦