Magazin > Horoskop in Numerologija
4250 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 4. oktobra 2023

astrologija, napoved Profimedia
Kljub dobri koordinaciji in zbranosti boste na vseh področjih delovanja malce površni in zaletavi.

V negativnem smislu se lahko pojavijo prebavne težave ali kakšen glavobol. Pazite se prepirljivosti in narobe razumljenih zadev, ki se lahko sprevržejo v pravi kamen spotike. Na področju ljubezni se bodo prepletale močne in strastne vibracije ter velika mera igrivosti in nagajivosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Sprememba bi se vam zaradi energije lune v dvojčkih sicer prilegla, vendar premislite, ali je sedaj pravi čas za to. Če želite mir, se izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi.

BIK 
Velika prednost, ki vas vodi do samega vrha je, da ničesar ne boste pustili nedokončano. Tekom dne boste z energijo dvojčkov lažje kot običajno dosegli tisto, kar si boste zastavili.

DVOJČKA
Odkritost, ki jo bo prebudila luna v vašem znamenju, vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do določenih zaključkov. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek pa bo zadovoljen nasmešek.

RAK
Priznali si boste, da težko delujete brez osebe, ki je nenehno v vaših mislih. Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem, zato bodite strpni. 

LEV 
Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, zmotilo vas bo tudi, da se nekdo, ki ga čakate odziva na drugačen način. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali izraziti.

DEVICA
Dober cilj vas bo popeljal v odlične priložnosti. Nikar ne odlašajte zaradi določenih nesporazumov. Razmislite, morda vam uspeha nekdo ne privošči najbolj, zato se odziva negativno.

TEHTNICA 
Zaradi zračne in lahkotne energije se boste lažje soočali tudi s kompleksnimi nalogami. Nekdo ne bo imel dovolj razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo.

ŠKORPIJON
Prilagodljivost bo ključ, ki bo odprl vsa vrata do boljšega počutja. Veliko bo priložnosti za to, da se dogovorite o zadevah, ki vas v notranjosti že nekaj časa močno vznemirjajo. 

STRELEC 
Pogumno in spontano boste skočili v situacijo, ki bo za marsikoga zelo naporna. Ne skrbite zaradi povečanega vznemirjenja, saj lahko računate na pomoč nekoga izmed sodelavcev. 

KOZOROG
V ljubezni je situacija, ki ste je deležni, le trenutni zastoj, čas pa bo vsekakor pokazal svoje. Glede finančnih zadev ostanite na trdnih tleh saj se nakazuje ponudba, ki ne bo najbolj obetavna.

VODNAR
Zaradi lune v dvojčkih boste naleteli na nekaj zmedenih situacij, ki vas bodo naredile še bolj nestrpne. Težave bodo odpravljene šele takrat, ko se boste umirili in o vsem skupaj razmislili.

RIBI 
Prihaja priložnost, da se preko izčrpnega pogovora odločite glede določenega odnosa in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Ko boste potegnili črto nad strahom, boste ugotovili, da ste na stabilni poti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.