Magazin > Horoskop in Numerologija
5432 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 4. septembra

astrologija, horoskop
Ovni, v službi bodite danes pozorni!

OVEN

Splošno:

Danes boste v sebi začutili praznino. Zdelo se vam bo, da ste obstali na mrtvi točki in da se finančno ne premaknete naprej. Vaša finančna strategija vas ni pripeljala daleč, zato je čas, da jo spremenite. Prav tako bodite previdni pri delu. Nekdo vas bo želel preobremeniti z obveznostmi. Ne pustite se mu, saj ne zmorete vsega sami! Pazite na svoje zdravje, okoliščine vam niso naklonjene. 
 

Ljubezen:
Samski imate skrivnega oboževalca, ki ga boste spoznali danes. Nekdo vam bo izkazal pozornost, nad čemer boste zelo presenečeni, saj česa takšnega niste pričakovali. Danes boste oklevali, saj ne boste prepričani, ali si želite razmerja. Ne dajajte mu lažnega upanja. Vezani boste predani le partnerju. Zdelo se vam bo, da druge osebe za vas ne obstajajo. Ljubezen vam bo pričarala nasmeh na obrazu.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK

Splošno:


Delovne okoliščine vam bodo danes bolj naklonjene. Čutili boste, da se je pričel vaš vzpon. Tisti, ki kmalu pričakujete službeno pot, se boste danes razveselili veslih novic, ki vas bodo prijetno presenetile. Mnogi vam bodo zavidali, zato v službi raje ne iščete iskrenih prijateljstev. Zdravje: žareli boste od vse notranje energije.

Ljubezen:
Čutite, da vašega odnosa ne morete več rešiti. Prepreke med vama so zares ogromne. Svetujemo vam, da se danes ne prenaglite s svojimi odločitvami. Skušajte si pričarati srečo. Sprva se pogovorita, morda je rešitev še mogoča. Samski, danes boste prišli do nove ugotovitve. Ne ustrašite se je.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:

Danes boste prosili za pomoč. Predstavnica ženskega spola vam bo pomagala. Če ste v dvomih glede prave odločitve v povezavi z delom, se boste zagotovo lahko zanesli na bližnje. Pred vami je korenita sprememba, ki vam bo življenje obrnila na glavo. Prisluhnite modrim nasvetom! Finančno stanje je stabilno, toda zelo kmalu pričakujte velike odlive, zato zelo previdno!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes končno spregovorile s partnerjem. Vse, kar vas moti, bo končno prišlo na dan. Vse, kar ste nosile v sebi, ne bo več skrivnost. Zagotovo ga boste prizadele s svojimi besedami, zato se skušajte nadzorovati. Samski boste razdvojeni med srcem in razumom. Če srednja pot ni mogoča, izberite sami! Čas za spremembe je pred vami. Ne odlašajte več!
    
Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK

Splošno:

Pri delu boste danes postavljeni pred nov izziv. Pred vami bodo nove preizkušnje, na katere se boste morali zelo dobro pripraviti. Nadrejeni vas bodo zasuli z delom. Pazite, kako se boste odzvali, da ne bo vaš odziv oslabel medsebojnih odnosov. Vsekakor morate spoštovati avtoriteto drugih. Naučite se tega. Zdravje: danes bodite previdni zaradi preobremenjenost! Za hip se ustavite in vdihnite! 

Ljubezen:
Želeli si boste več. Dozdevalo se vam bo, da niste našli tega, kar ste želeli. Morda morate prebuditi določena čustva, ki so že izginila. Če ste vezani, premislite o tem. Morda imate ob sebi napačno osebo. Premislek vam bo vzel več časa. Samski, spremembe bodo za vas šele prišle. Ne pozabite, da imate vajeti življenja v svojih rokah.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno:

Danes bodite previdni. Pomanjkanje določenih informacij bi vas lahko pripeljalo do denarne izgube. Če ste nameravali vložiti ali oplemenititi svoj denar, se sprva pozanimajte o vseh informacijah, ki jih še nimate. Čas bo na vaši strani, zato ne hitite. V nasprotnem primeru vas v prihodnosti čaka izguba denarja. Bodite potrpežljivi in previdni. Zdravje: odlično!

Ljubezen:
Tisti, ki ste v trajnem odnosu, ne boste želeli razrešiti težave, ki jo imata s partnerjem. Mnogi se boste prav danes obračali za drugimi predstavniki nasprotnega spola. Če ste že vpleteni v ljubezenski trikotnik, se čim prej rešite iz njega. Bodite iskreni, saj si vaš partner to zasluži. Ne vztrajajte v odnosu, ki za katerega mislite, da nima več prihodnosti.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Že dolgo razmišljate o tem, da bi uvedli spremembe pri delu. Dan bo kot nalašč za to. Imate nove zamisli in ideje, ki pa jih še niste predlagali. Poskusite. Morda bo ravno danes vaš srečen dan in vam bodo ostali prisluhnili. Zagotovo boste presenečeni nad odzivom nadrejenih. Vse vaše zamisli bodo padle na plodna tla. Ne odlašajte več! Zdravje: splošno počutje bo dobro.

Ljubezen:
Danes bo nekdo pritegnil vašo pozornost. Moški spol bo nagnjen k spogledovanju. Oseba, ki vam bo všeč, ne bo ravno lahka tarča, saj bo delovala zelo nedosegljivo, prav tako pa vama okoliščine ne bodo naklonjene. Izogibajte se spogledovanju, saj bo za vas prepovedan sadež. Ohranite razum in naj vas ne zapelje le videz. Previdno! 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno: 
Danes vam bodo zvezde namenjene. Svetile bodo le na vas. Pri delu boste zato blesteli, saj vam bo vsaka delovna naloga predstavljala izziv in ne težavo. Zdelo se vam bo, da ste mojstri pri svojem delu. V finančnih okvirih pričakujte izboljšanje. Čeprav preteklost za vas ni bila najbolj stabilna, se veselite prihodnosti. Za vas prihaja popolnoma nov veter.

Ljubezen: 
Danes boste v ljubezni postavljeni pred določeno dejstvo. Med vama s partnerjem se bo zagotovo pojavil prepir. Težava, ki vaju že dalj časa teži, bo na tapeti tudi danes. Skušali boste razrešiti to pereče vprašanje med vama, saj si želite miru in stabilnosti, vaš partner pa še vedno ne bo pripravljen na to. Pričakujte oslabljen dialog in možnost večjega spora

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:

Danes lahko pričakujete prilive. Prav tako se boste znašli v položaju, ki bo lahko dokaj kmalu oplemeniti vašo finančno stanje. Če vam je šlo še včeraj slabše, boste danes navdušeni nad premikom na bolje. Pri delu vam svetujemo, da se ne držite več preverjenega načina dela. Tako ne boste zrasli. Pokažite več inovativnosti. Ne odlašajte več!

Ljubezen:
Vezani boste danes stopili na realna tla. Res je, da ste bili zasanjani in zaljubljeni, toda skušajte v vaše razmerje vnesti malce več razuma. Ne skrbite, saj je ljubezen med vama s partnerjem močna. Tudi samski si ne delajte iluzij. Morda iščete popolnost, ki pa žal ne obstaja. Premislite o svojih zahtevah. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Pri delu se bodo v dopoldnevu pojavile težave. Zapletli se boste v prepir, ki pa bo kratkotrajne narave. Razrešil se bo vam v prid, zato se ne bojte. Življenje nas postavlja pred mnoge preizkušnje in prav je, da vedno pokažete svojo notranjo moč. Nadrejeni bodo spoznali, da krivda ni bila vaša, zato pričakujte opravičilo. Splošno počutje bo odlično!

Ljubezen:
Danes vam ne bo lahko pri srcu. Čutili boste, da vas neka težava utesnjuje. Morda bi vam koristil pogovor s prijateljem ali partnerjem. Nekomu izlijte svoje občutke in misli. Počutili se boste bolje. Ne trpite več. Če še vedno niste preboleli določene osebe s preteklosti, je čas, da začnete sami graditi v tej smeri. Odprite si vrata za nove možnosti in novo ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:

V financah boste končno prišli na zeleno vejo. Pred vami je stabilno finančno stanje, ki vam bo omogočilo izpolnitev mnogih želja. Brzdajte se pri zapravljanju, pa si boste lahko s prihranki izpolnili dolgotrajno željo. Pri delu boste danes žareli. Opravili boste več, kot si boste zadali. Zdravje in splošno počutje bosta odlična. Dan boste pričeli polni energije.

Ljubezen:
Danes boste uteho iskali v vaši preteklosti. Ne boste se mogli otresti misli na nekoga, ki vam je včasih pomenil veliko. Skušali boste poiskati njegov kontakt in ponovno navezati stik z njim. Premislite, ali vam bo to koristilo. S to osebo vas vežejo zelo lepi in srečni trenutki, toda vzpostavljanje stika vam odsvetujemo. Čas je zagotovo naredil svoje. Raje pojdite naprej.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:

Pri delu boste danes zelo zaskrbljeni. Čutili boste, da nazadujete. Ne skrbite. Kljub vsem preprekam vam bo lahko uspelo. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Četudi vam bo danes storilnost padla, boste lahko že jutri vse nadoknadili. Ne belite si glave brez posebnega razloga. Pokažite optimizem že danes!

Ljubezen:
Pred vami je končno srečen dan v ljubezni. Čutili boste, kako v vaše življenje ponovno prihaja občutek pomirjenosti in miru. Tisti, ki ste vezani, boste zares srečni v objemu partnerja. Samski se boste morali spopasti z nekaj ovirami na poti do sreče, saj se ne morete znebiti občutka strahu. Ne pozabite, da kdor ne tvega, ne more biti srečen. Imejte to v mislih.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Danes se boste znašli pred preizkušnjo. Pri delu boste pokazali svoje znanje in prav tako veščine, nad katerimi bodo navdušeni tudi vsi ostali. Pred vami je danes zagotovo pogajanje o poslovanju in financah. Sijali boste v vseh pogledih. Občutek samozavesti bo na višku. Znašli se boste v vsaki situaciji. Bravo! Splošno počutje bo odlično! 

Ljubezen:
V odnosih vas danes čaka malce manj sreče. Če ste vezani, potem bodite previdni. Partner vas bo obtožil, da ne naredite veliko za vajin odnos. Premislite, morda ima prav. Kdaj ste se mu nazadnje posvetili in mu namenili lepo besedo? Če ste naredili napako, potem priznajte. V nasprotnem primeru vas čaka veliko prepirov. Samski si ne zapirajte vrat pred novimi možnostmi. Delo ni vse!

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.