Magazin > Horoskop in Numerologija
4634 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 5. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Lepe energije se bodo dotikale predvsem področja čustev, na katerem lahko končno nekoliko napredujete.

Ker boste prijazni in sočutni, se bodo z veseljem obračali na vas in vas prosili za nasvete. Vzemite si čas, da se odklopite od sivega vsakdanjika ter da si dovolite podati se v nove razsežnosti. Želje bodo velike, volje bo dovolj, torej jih lahko začnete s spretnim pristopom tudi uresničevati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Običajno ste odločnejši, še posebej takrat ko obračate nov list. Čas je, da pogledate naprej, v prihodnost in se ne ozirate v preteklost. Znašli se boste s pomočjo dobrih argumentov.

BIK
Znebili se boste določenih neutemeljenih strahov. Pazite le, da ne bi prehitro povedali nečesa, kar vam leži na duši, ker bo vse skupaj zazvenelo drugače od tega, kar ste v resnici načrtovali.

DVOJČKA
Pod vplivom lune v tehtnici, ki ceni resničnost, boste končno pokazali, kaj si želite, vsekakor v svojem slogu. Poskrbite tudi za boljšo fizično pripravljenost ter boljše počutje.

RAK
Že dlje časa pričakujete napredovanje na poslovnem področju, zato čim prej sestavite novo prošnjo ali načrt, ki bo obrodil boljše sadove. Ne zatekajte se v iste navade in stare vzorce.

LEV
Previdnost bo na področju kariere sicer potrebna, vendar ni priporočljivo, da bi igrali žrtev. Močnejši ste, kot se zavedate, zato vam, ko se bo treba izpostaviti, ne bo manjkalo odprtosti in prilagodljivosti. 

DEVICA
Ne dovolite, da bi z energijo lune v tehtnici le razmišljali in potem zapravljali svoj čas za sanjarjenje. Če se že ne morete odločiti, potem nekaj opravkov preložite za naslednje dni.

TEHTNICA
Največ zanimivega se bo dogajalo v družbi prijateljev in znancev. Gre za poznanstvo, ki prinaša nekaj svežega in pozitivnega. Pazljivo pa reagirajte z domačimi, ki bodo razdražljivi.

ŠKORPIJON
Realno ocenite svoje zmogljivosti, sicer se boste hitro utrudili in celo odnehali. Ustavite se za trenutek, posebno, če še sami niste prepričani, ali si nekaj, kar prihaja, resnično želite.

STRELEC
Veliko lažje boste zaradi energije lune v tehtnici, ki prebuja prijazen pristop sodelovali z drugimi, tako na poslovnem področju kot tudi v partnerstvu. Tudi denar bo ves čas krožil.

KOZOROG
Pred vami je precej zahteven dan, v katerem boste na vsak način želeli zaščititi že doseženo, obenem pa vam bodo nekateri sodelavci s svojimi komentarji blokirali napredek.

VODNAR
Nekdo bo na vas deloval razvojno ter poučno, zato boste znali slediti sebi in svojim vrednotam. Planeti vam bodo naklonjeni tudi v pogledu denarja in reševanja zapletov. 

RIBI
Vse, kar si boste želeli, je priložnost za pogovor. Tako dolgo ste čakali in mencali, da določena oseba sama ugiba, kaj se skriva za vašimi namigi, zato boste morda malce razočarani. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.