Magazin > Horoskop in Numerologija
6352 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 5. decembra

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Danes bodite previdni, ko boste delali s papirji. Na delovnem mestu boste zelo zmedeni, zato boste lahko delali napake. Pazite, da ne boste kasneje česa obžalovali. Pazite pri shranjevanju dokumentov in podpisovanju le teh. Vaša komunikacija bo danes na boljši ravni. Na delovnem mestu boste v odnosih zelo profesionalni.

Ljubezen:
Vezani bodite tudi danes previdni. Med vama s partnerjem se bodo lahko pojavila nesoglasja. Pazite, da ne bodo zaznamovala vajine prihodnosti. Ne bodite tako svojeglavi in skušajte razumeti tudi partnerjev pogled na svet. S trmo ne boste prišli prav daleč. Tudi samski boste v ljubezni zelo neodločni. Danes bo prevladoval pesimističen pogled na vaše ljubezensko življenje.

Ljubezen: 3
Služba:2
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Na delovnem mestu se boste morali osredotočiti na delo, drugače ne bo šlo. Iztisnite iz sebe vse moči, saj vam drugače ne bo uspelo. Tisti, ki ste se pred kratkim lotili novega projekta, imejte v mislih to, da ga je potrebno tudi dokončati. Zato ne predajte bitke kar tako, še preden bi se v njo res podali. Koncentracije pri delu vam bo danes zagotovo primanjkovalo.

Ljubezen:
Vezani boste zelo zmedeni, saj se vam bo zdelo, da se pomisleki ponovno vračajo v vaš vsakdanjik. Seveda je pomembno, da premislite, zakaj se dvomi vračajo, toda o tem se pogovorite s partnerjem. Morda so vas prav njegove besede pripeljale tako daleč. Potrebno bo analizirati čustva, saj boste samo tako lahko spoznali, kaj vas dejansko moti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

V vaše življenje bo posijalo sonce in čas bo pravi, da se tudi vi prenovite in zaživite na novo. Pri delu boste čutili vnemo in zagnanost, ki ju že dolgo niste. Danes boste sposobni opravljati več delovnih obveznosti hkrati, prav tako pa vas nič ne bo zmedlo. Osredotočeni boste na delo. Lahko pričakujete pohvale nadrejenih in občudovanje sodelavcev.

Ljubezen:
Danes se vam bo zdelo, da je stres zapustil vaše telo, kar se bo odražalo tudi na čustvenem področju. Sproščeni boste tako kot že dolgo ne, kar bo navdušilo ljudi okoli vas. Vezani boste danes očarali svojega partnerja. Na novo se bo zaljubil v vas. Samski boste magnet za nasprotni spol. Naj vas danes vodi srce in ne razum.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes se boste osredotočali na delo. Postavili ga boste na prvo mesto. Danes boste čutili, da vam ne gre tako dobro, kot ste sami to pričakovali. Čutili boste, da vam zmanjkuje energije in volje. Res je, da ste danes vstali z levo nogo, zato ne krivite ostalih za vaš neuspeh. Čas je, da se zamislite in v vse naloge vložite svoj maksimum.

Ljubezen:
V ljubezni boste čutili, da v vaši glavi vlada zmeda. Vezani ne boste imeli težav z ljubeznijo, toda z drugimi vprašanji, ki si jih boste danes postavljali. Težave na delovnem mestu bodo vplivale na nesoglasja in mogoče prepire. Spraševali se boste, ali se vse težave, ki so se pojavile med vama s partnerjem, lahko razrešijo. Ne pozabite, da morate pokazati samo malo dobre volje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Tudi danes boste čutili zavist oseb, ki bodo v vaši bližini. Res je, da boste obdani z novimi priložnostmi na delovnem mestu, toda ne bodo vam zavidali le tega. Prav tako bodo ljubosumni na moč in zagon. Danes boste prekipevali od energije. Delovna vnema bo na višku. Delovni dan bo minil hitro, kar vas bo prijetno presenetilo. Zdravje: počutili se boste odlično!

Ljubezen:
Tudi danes boste čutili, da med vama s partnerjem vlada neka negativna, čudna energija. Negativizem in pesimistično razmišljanje vam zagotovo ne bosta koristila. Res je, da dnevi niso najbolj naklonjeni ljubezni in razumevanju, toda skušajte premagati te okoliščine. Pogovorite se in videli boste, da je rešitev na dosegu roke. Samski danes ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste spoznali, česa si v resnici želite na profesionalnem področju. Pred vami je dan, v katerem vas bo lahko nekdo na delovnem mestu močno razjezil. Čutili boste, da je čas, da ukrepate. Vi ste tisti, ki bi morali biti v dominantnem položaju, je tako? Pričnite graditi na sebi in vložite trud. Videli boste, da bo trud obrodil sadove. Potrudite se po najboljših močeh.

Ljubezen:
Samski boste danes razmišljali o sebi in o svojem življenju. Spoznali boste, da na nekoga mislite že dalj časa, zato je skrajni čas, da ukrepate. Prav je, da ste previdni, toda nikar ne čakajte predolgo, da ne boste izgubili priložnost. Vezani boste zelo srečni in predani partnerju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Še vedno boste razočarani in slabe volje zaradi trenutnega položaja na delovnem mestu. Čutili boste, da niste izpopolnjeni in da ne morete opravljati vseh delovnih nalog, ki bi jih lahko. Čutite, da ste sposobni še česa več, toda ta trenutek se morate zadovoljiti s tem, kar imate. Vztrajajte in iščite nove poti še naprej, le tako boste dosegli to, kar si želite.

Ljubezen:
Vezani boste danes prenašali slabo voljo na svojega partnerja. V razmerju, ki ga imate, ne boste tako potrpežljivi, kot bi lahko bili. Pokažite zadostno mero tolerance, saj se boste v nasprotnem primeru zapletli v vrsto prepirov. Samski boste danes spoznali, da vam je všeč nekdo, ki je že dolgo v vaši bližini. Presenečeni boste nad tem spoznanjem!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste na delovnem mestu čutili obilo nestabilnosti in nejasnosti. Vsekakor danes ne boste razumeli svojih delovnih nalog, zato se boste morali posvetovati z nadrejenim. Ohranite mirno kri, četudi ga ne boste razumeli, saj morate ohraniti spoštovanje. Bodite pozorni v osebnih odnosih, saj bodo le ti lahko danes nestabilni.

Ljubezen:
Tudi danes boste oddaljeni od ljubezni. Vezani boste morali pojasniti partnerju, da boste le s samoto našli mir. Zagotovo vas bo razumel. Samski boste današnji dan izkoristili za premislek. Zavedajte se, da ste čudoviti in izjemni. Ne obremenjujete se, če še niste srečali pravega. Tudi za vas obstaja nekdo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Počutili se boste bolje, obenem pa boste danes čutili, da se v vaših mislih porajajo nove ideje in projekti. Zanje še ne bo pravi čas, zato jih zadržite zase. Nadrejeni so preobremenjeni, zato vam danes ne bodo prisluhnili. Sami pretehtajte, kdaj bo pravi trenutek, da jim boste zaupali vaše nove predloge. Finance: pazite na vsak zaslužen evro.

Ljubezen:
Današnji dan bo še vedno nekoliko pesimističen. Čutili boste, da vam partner ne govori resnice in da ni iskren do vas. Premislite dobro. Morda je vse samo v vaši glavi. Čas je, da se zberete in ugotovite, ali se je za razmerje vredno potruditi ali ne. Samski boste danes razmišljali o svoji prihodnosti. Odkrili boste, česa si želite.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes boste razmišljali o svojih financah. Ker so odlivi iz vašega bančnega računa previsoki, boste v skrbeh, ali boste prišli skozi mesec. Razmišljali boste celo o dodatnem delu, ki bi vam omogočil boljše finančno stanje. Pri tem ne pozabite oceniti in poiskati pravega ravnovesja med delom, financami in prostim časom ter časom, ki ga lahko namenite najbližjim. Ne prenaglite se pri svojih odločitvah!

Ljubezen:
Tudi danes boste čutili željo po tem, da bi lahko zavladali v določeni situaciji. V ljubezni ste morda prešibki, saj ne znate povedati, po čem hrepenite. Vezani zato premislite o tem, ali ste zares iskreni do partnerja. Prav je, da mu zaupate, kaj vas moti, saj bo v nasprotnem primeru partner živel v zmoti. Danes je dan, ko boste lahko našli pravi način in lepe besede.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Na delovnem mestu bodite danes previdni, saj se boste drugače lahko zapletli v prepir zgolj zaradi nerazumevanja. Prepričani boste v lastni prav, zato ne boste sposobni priznati svojega dela krivde. Umirite se in brzdate svoj temperament, saj si boste v nasprotnem primeru nakopali le negativne delovne okoliščine. Bodite previdni pri finančnih zadevah. Ognite se večjim nakupom.

Ljubezen:
Danes se boste zamislili in ugotovili, da obstajajo določena čustva, ki jih prikrivate. Čeprav so negativna, je čas, da jih izrazite, saj se bodo lahko drugače zasidrale globoko v vas in s tem bi povzročili sami sebi več škode kot koristi. Ko boste s partnerjem, boste čutili, da ste z mislimi daleč proč. Premislite o svojem vedenju in pometite pred svojim pragom. Izlijte svoja čustva, toda na miren način.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste še vedno prepirljivi. Prijateljem in bližnjim boste lahko pokazali svoj pravi obraz. Presenetili boste s svojo jezo in negativnostjo. Na delovnem mestu bodite previdni, saj se boste drugače lahko zapletli v prepir povsem brez potrebe. Bodite previdni, da ne boste prenesli negativnosti tudi na vsa ostala področja vašega življenja. Zdravje: privoščite si sprostitev!

Ljubezen:
Tudi danes boste še vedno zadržani in nesproščeni. Niti v družbi svojega partnerja se ne boste mogli sprostiti. Med vama bo vladala napetost. Premislite o svojem vedenju, saj vas bo partner kmalu sit. Samski boste danes oddaljeni od ljudi. Čeprav vas bodo opazili, ne boste želeli pritegniti pozornosti. Premišljevali boste o težavah, ki jih imate.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.