Magazin > Horoskop in Numerologija
4343 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 5. februarja

astrologija, horoskop Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Danes težav na delovnem mestu ne bo, zato se boste osredotočili na prihodnje projekte. Spoznali boste, da bodo zahtevali več časa in truda, kot ste sprva predvidevali. Na finančnem področju ne bodo ravno cvetele rože, veliko se bo treba prilagajati in se tudi čemu odpovedati. Nekoliko težav vam bo zvečer lahko povzročil glavobol.

Ljubezen:
Samski, danes si na list papirja zapišite cilje, ki jih imate za vašo prihodnost in nikar ne bodite skromni. Sedaj je čas, da začnete razmišljati, kaj vse si želite doseči. Vezani pa boste morali pokazati sposobnost sprejemanja dogovorov. Če se boste danes malo zadržali, potem vaju čaka obetavna skupna prihodnost, ki jo bosta skupaj načrtovala. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Počasi se stvari odvijajo v želeni smeri, a še vedno niste čisto prepričani, ali je to pot, ki prinaša tiste rezultate, s katerimi boste lahko dokončno sprejeli odločitev. Na denarnem področju bo vse potekalo v najlepšem redu. Pričakujte zelo dobre rezultate. Medtem ko se vi ukvarjate s težavami drugih, pozabljate na svoje zdravje. Previdno!

Ljubezen:
Vezani pazite, da se s partnerjem ne bosta spustila na tekmovalno raven. Če se bosta odločila za kakšno športno aktivnost, potem naj vaju ne zanese vajin tekmovalni duh, ampak se raje prepustita zabavi. Samski pa boste morali pokazati skupinski duh. Če boste dobro sodelovali z drugimi, se vam bo to obrestovalo. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Prišli boste do zaključka, da od poslov, v katerih ne vidite smisla, ne morete pričakovati dobička. Ne obupajte prehitro, po določenem času boste lahko videli pravo sliko. Na finančnem področju se tokrat raje posvetite detajlom in odpravite pomanjkljivosti. Svojemu zdravju namenite več pozornosti.

Ljubezen:
Samski, če čakate princa na belem konju, morate vedeti, da se ta ne bo prikazal sam od sebe. Nekaj bo treba narediti za to, da ga boste spoznali. Zato pojdite ven v družbo in bodite dostopni. Vezani pa danes ne boste ravno prepričani v svoje želje. Počakajte še kakšen dan, preden jih boste delili z vašo boljšo polovico. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Dan bo poln naglih preobratov in sprememb. Pričakujete lahko, da se boste znašli v situaciji, kjer boste nujno potrebovali tehtne argumente, da se boste lahko branili pred obtožbami, s katerimi vas bodo zasuli. Trdo delo se vam je končno obrestovalo in danes se boste razveselili denarne nagrade. Polni boste življenja, zato boste kar prekipevali od zdravja.

Ljubezen:
Vezani, vprašajte se, kdaj sta se vidva skupaj nazadnje dobila s prijatelji? Verjetno že kar nekaj časa nazaj. Današnji večer izkoristita za obnavljanje prijateljstev. Skrajni čas je, da se posvetita še drugim. Samske pa čaka pester večer, saj se bo po dolgem času pojavila neka oseba, ki je imela v preteklosti močan vpliv na vas. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Borili se boste za pravičnost na delovnem mestu. Ne glede na to, da so vaši občutki bolj nagnjeni v pozitivno smer, se morate sprijazniti tudi z nekaterimi negativnimi stvarmi. Zadeve na finančnem področju se ne bodo bistveno spremenile. Izkoristite dan in uredite račune. Vaše zdravje bo brez posebnosti, edino bolečine v sklepih se bodo lahko ponovile. 

Ljubezen:
Vezane bo danes partner presenetil. Čeprav bi bila vam dovolj le neka malenkost, se bo za vas prav lepo potrudil. Pokažite mu svojo naklonjenost. Samski boste imeli malce nenavaden okus glede družbe. Zanimala vas bo namreč neka oseba, ki bo vse prej kot običajna. Nič ne bo narobe, če boste naredili prvi korak. Zato le pogumno. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Na službenem področju boste imeli nekoliko več sreče kot doslej. V ospredje že prihajajo vaše dobre zamisli in ideje. Presenečeno boste ugotovili, da vas pri tem podpirajo tudi drugi. Uspeli boste pridobiti nov vir dohodka, ki bo povezan z nekdanjimi sodelavci. Ker boste morali do večera dokončati neko delo, lahko pričakujte več stresa.

Ljubezen:
Samski danes ne boste pripravljeni na družbo. Raje bi ostali doma in gledali film. Če se vam ne da v družbo, vsaj izkoristite sodobno tehnologijo in pojdite na splet. Zagotovo boste odkrili veliko zanimivega. Vezani pa se boste osredotočili na vajin odnos. Ugotovili boste, da več pozornosti, kot vama posvetite, boljše delujeta. Zapomnite si to. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste ugotovili, da se pri pomembnem projektu oddaljujete od samega bistva. Še je čas, da popravite napako in stvari izpeljete tako, kot se od vas pričakuje. Kar se denarja tiče, se zanesite le nase. Časa za večja vlaganja bo še dovolj. Danes se boste odločili za novo terapijo, pa čeprav bo ob tem prisoten strah. 

Ljubezen:
Samski, ni nujno, da naredite prav vse za pozornost tiste osebe, ki vam je všeč. Če vas ne opazi, je morda čas, da odnehate. Vsi ostali so že opazili vaš trud. Vezani pa se ne trudite preveč. Včasih manj dela prinese boljše rezultate in danes bo zagotovo eden izmed tistih dni. Raje se sprostite in uživajte.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Nakopičene obveznosti niso tako grozne, da bi se morali česa bati. Uporabite veze in s pomočjo pomembnih ljudi prepričajte poslovne partnerje v svoj projekt. Na denarnem področju danes večjih nihanj ne bo, seveda če ne boste zapravljivi. Na poti do zdravja vam bodo pomagala čudovita duhovna spoznanja.  

Ljubezen:
Vezani boste od partnerja pričakovali preveč. Računali boste na to, da vam bo ugodil v vseh željah, vendar pa danes ne bo imel toliko časa za vas. Malce boste morali popustiti. Samski pa boste končno ugotovili, po čem hrepenite. Nato samo še poiščite nekoga, ki bo ustrezal vašim željam. Bodite previdni pri izbiri, ni vse zlato, kar se sveti. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:
Vaša pričakovanja v zvezi z nekim projektom bodo danes veliko previsoka. Dovolite tudi sodelavcem, da razmišljajo s svojo glavo in jim ne vsiljujte svojega mnenja. Dan bo odličen za denarne zadeve, pričakujte plačila računov, ki ste jih izstavili že dolgo nazaj. Občutek utrujenosti ne bo popustil. Spanec in rekreacija vam bosta danes zelo dobro dela.

Ljubezen:
Samski, sedaj je čas, da ponovno ocenite, kaj si želite. Razmislite, kakšna oseba bi bila idealna za vas in potem to tudi poiščite. Zvečer se podajte na lov! Vezani pa boste danes navdušili partnerja z vašim dojemanjem sveta okoli vas. V vsaki osebi boste namreč videli le najboljše in to bo prineslo pozitivno energijo med vaju! 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Na delovnem mestu bo prihajalo do trenj, komaj boste čakali odhod domov. Ohranite svoj ponos in se branite s svojo mirnostjo. Večjih posledic v kolektivu ni pričakovati. Previdno ravnajte z denarjem, še posebno pri večjih naložbah. Vsako napako bi namreč visoko plačali. Če ste imeli že v preteklih dneh zdravstvene težave, ne smete več odlašati z zdravljenjem.  

Ljubezen:
Danes boste dobre volje. Vezani boste že zgodaj zjutraj skočili iz postelje in vaš pozitiven pogled na svet se bo prenesel tudi na vašo boljšo polovico. Če bo le možno, že dan preživita skupaj. Samski pa se boste čez dan posvečali prijateljem in družini, danes dajte prednost čustvom.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Obremenjeni boste s kopico dela, pa tudi sicer situacija na delovnem mestu ne bo prav prijetna. Obetajo se vam tudi večje obremenitve in nesoglasja. Ne posojajte denarja in ne nasedajte obljubam. Če se pojavi mamljiva ponudba, nikar takoj ne zagrabite. Počakajte in videli boste, kaj vam pravzaprav ponujajo. Pojavljali se bodo migrenski glavoboli.

Ljubezen:
Vezanim bo šlo danes vse kot po maslu. Kar si boste zadali, to vam bo uspelo. Zato izkoristite dan in naredite nekaj dobrega za vajin odnos. Obrestovalo se vam bo. Samske pa bo danes iz tira spravil nek dogodek. Ne jemljite vsega tako osebno. Če se boste obnašali hladno, boste dobili nekaj pozitivnih točk pri vaši simpatiji. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Pripravite se, da boste morali prevzeti dodatno delo, ki bo namenjeno ravno vam. Čeprav vam sprva ne bo ravno dišalo, se boste kasneje ob njem naravnost zabavali. Denarja danes ne bo malo, res pa je, da se vas ne bo dolgo držal. Obetajo so vam nepredvideni stroški. Zdravje se vam bo danes bistveno izboljšalo.

Ljubezen:
Vezani, danes je dan, ko boste dojeli, da s partnerjem lahko dosežeta prav vse, kar si zadata. Pazite le, da se ne boste zaleteli z glavo v zid. S kakšnim velikim korakom naprej raje še malo počakajte. Samski boste danes občutili potrebo, da bi ostali kar doma, v varnem okolju. Nekako vam ne bo za družbo, zato se ne silite v to.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 5
  • barsoba 17:11 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • rocono 08:24 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brekimil 04:54 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks