Magazin > Horoskop in Numerologija
7883 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 5. julija 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Ustavljali se boste le tam, kjer ste prepričani, da boste sprejeti in kjer boste čutili možnost za osebni napredek.

Spoznajte in brez strahu poudarite svoje prednosti, le tako jih bodo začeli poudarjati tudi drugi. Z veseljem se boste predajali lepim in manj lepim stvarem, nič vam tokrat ne bo težko. Področje ljubezni bo stabilno in urejeno v spontano naravnani smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Sprostite se v spontanem klepetu s prijateljico, ki vas bo navdihnil z dobro vsebino in razmišljanjem. 

BIK 
Bodite pozorni na nagajive besede, ki bodo preskakovale in popravljale napeto delovno vzdušje. Zaradi preveč spontane energije lune v vodnarju se pripravite na nesoglasja v partnerskem odnosu. 

DVOJČKA 
Z energijo lune v vodnarju boste lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Zaradi prijetnega vzdušja ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah. 

RAK 
Dan bo ugoden za urejanje zunanjosti, postavljanje načrtov in razna soočenja, ki se bodo zaključila v pozitivno obarvani smeri. Gospodinjska dela in težja opravila bodo tokrat breme.

LEV 
Strah, da bi vas negativen odgovor prizadel, je zaradi sproščene energije lune v vodnarju povsem odveč. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase, le tako se boste boljše počutili. 

DEVICA 
Ne pozabite na pomembne dogovore in obljube. Umirili se boste, saj končno ugotavljate, da vam ni treba neprestano bezljati sem ter tja. Zastavili boste nekaj vprašanj.

TEHTNICA 
Znova boste skušali prikriti svoja čustva, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo. V domačem okolju vam bo zopet izredno prijetno. 

ŠKORPIJON 
Premislite o tem, kako se boste približali osebi, ki vas že nekaj časa vznemirja. V poslovnem krogu prihajajo spremembe, ki vzbujajo novo upanje po tem, da boste v prihodnje več zaslužili.

STRELEC 
Dinamični in odločni boste, saj vam bo energijo dajala luna v vodnarju. Razmišljali boste hitro, ter se znali na vsakem koraku in v vsaki situaciji na iznajdljiv način postaviti zase. 

KOZOROG 
Ker boste radovedni, se boste zapletli v mrežo najrazličnejših bolj ali manj pomembnih odnosov, med katerimi boste zelo spretno krmarili. Vezani, razveselilo vas bo manjše presenečenje.

VODNAR 
Končno vas čaka nekaj novega ter zanimivega, vendar pazite, da ne bi preveč zapravili, posebno če gre za nekaj neuporabnega. Razdražljivost in romantika se bosta ves čas prepletali. 

RIBI 
Pazite na nenadne izbruhe čustev, izogibajte se globokim analizam in raje na vse skupaj poglejte iz bolj spontanega vidika. Posebej pozorni boste na področju ljubezni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.