Magazin > Horoskop in Numerologija
3033 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 6. julija 2022

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Trden občutek samospoštovanja vam ne bo dovolil počivati ​​na lovorikah.

Spremljal vas bo občutek, da je vaša dolžnost popraviti nepravičnost, kjer koli jo zaznate. Bolj boste strogi do sebe, kar vas vodi k večji produktivnosti.  V negativnem smislu vas lahko obremenjuje biti sam in sprejeti napačno odločitev. V ljubezni prihajajo na plano iskrene izjave. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Luna v znamenju tehtnice vas bo usmerila k počitku in sprostitvi. Dovolite si živeti bolj umirjeno ter počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki vam lahko prinese rezultate v prihodnosti.

BIK 
Ne čudite se, če ne boste prave volje za druženje in smeh. V določeni družbi boste trmasto zahtevali konkretne odgovore na svoja vprašanja, kar bo nekoga malce razjezilo.

DVOJČKA 
Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki sami nimajo razčiščenih zadev. Odgovorite s preudarnimi odgovori, ki vam jih bo prišepnila umirjena energija lune v tehtnici.

RAK 
Pričakujte veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki diši po napredku v prihodnosti.

LEV 
Čeprav bodo od vas zahtevali, da se prilagodite, ne bo najbolj enostavno, saj ste v določena dejstva na področju kariere popolnoma prepričani, zato od njih nikakor ne boste želeli odstopati.

DEVICA 
Zaradi energije lune v tehtnici boste sicer sproščeni, malce pa vas bo zmedla odločitev nekoga, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, komu boste zaupali!

TEHTNICA 
Iskali boste zagotovilo, da ste v določeni zadevi najboljši. Prav tako boste prepričani, da čisto vse delate prav, kljub temu da vas bodo opozarjali na napake, ki ste jih storili v preteklosti.

ŠKORPIJON 
Če boste delovali preveč nestrpno ne boste našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben. S povečano potrpežljivostjo se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas prijetno presenetil.

STRELEC 
V ljubezni se vas bo dotaknil nadležen občutek, ki se ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom. Po srečanju boste prišli do spoznanja, da si v določenem odnosu želite več.

KOZOROG 
Energija lune v znamenju tehtnice vam bo pisana na kožo, tako da si lahko privoščite počitek in ustvarjanje za svojo dušo. Z veseljem vas bodo opazovali, kako sproščeni ste.

VODNAR 
Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli vse skupaj opraviti temeljito in brez večjih spodrsljajev. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v poslovnem krogu.

RIBI 
Nekdo dvomi v vašo predanost, zato je čas, da mu s svojo razigranostjo in iskrenim pristopom dokažete da se že nekaj časa krepko moti. Začnite gledati bolj nase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.