Magazin > Horoskop in Numerologija
10517 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 6. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Pomembno vam bo predvsem, da v očeh drugih izpadete čim boljše.

Kritika bo tokrat zelo močan faktor, ki pa lahko ob napačnem dojemanju vodi v spore. Pazite, da vas preveč intenzivno ne pritegne delovanje preko zdravih meja. Potrebe bodo močne, a hkrati precej preproste, pomembno vam bo predvsem da se imate lepo in da zaznavate, da vas obkroža iskrenost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vezane ovne in ovnice bo spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite zastaviti bolj trdne temelje.

BIK
Na področju kariere in izobraževanja boste z energijo lune v kozorogu zbrani zato pozornost usmerite v pomembne zadeve. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, prav tako se ne boste izgubljali v malenkostih.

DVOJČKA
Nehajte pričakovati, da vas bodo drugi navdušili in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ni v vašem dosegu, zato se obeta manjše razočaranje, tudi na osebnem področju.

RAK
Obremenilo vas bo nekaj, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si skovati nov načrt. Zdelo se vam bo, da vam vsakdanjik krojijo nepričakovani dogodki.

LEV
Določena oseba bo malce presenečena nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite kritiko, ki bo dobronamerna.

DEVICA
Nečesa ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne, nevsakdanje zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo v smeri, da se bo vredno poglobiti vanje. 

TEHTNICA
Čeprav je vaš načrt dobro premišljen in pripravljen, ga zaradi nejasnih finančnih zadev za nekaj časa še spravite v predal. Kljub hladni energiji kozoroga bodo na vrsti ljubezenska vprašanja.

ŠKORPIJON
V medsebojnih odnosih boste nemirni, razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Poiščite s pomočjo prijetnega posveta s prijateljem odgovore, ki jih potrebujete, da se sestavite.

STRELEC
Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, vendar bo to, kar bodo od vas v službi pričakovali presegalo vaše moči. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste vse skupaj za nekaj časa preložili.

KOZOROG
Neprestano odvračate misli od glavne naloge, ki je ta trenutek zelo pomembna, zato se ne čudite, če boste deležni raznih komentarjev, ki pa ne bodo pozitivno naravnani. 

VODNAR
Ker se boste ukvarjali s težjimi rutinskimi zadevami, se lahko prebudi zoprn občutek, da vas izkoriščajo. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, tudi ko se bo potrebno prilagoditi.

RIBI
Uporabite na področju kariere, kjer se bo nekaj zakompliciralo moč argumenta, ne pa argument moči. Z iskrenim in diplomatskim pristopom boste precej lažje dokazali svoj prav. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.