Magazin > Horoskop in Numerologija
4419 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 6. marca 2019

astrologija, horoskopi
To vas čaka v sredo.

OVEN
Splošno
:
Od vas se bo danes pričakovalo, da boste delali veliko in trdno, kar vam mogoče ne bo ravno uspelo. Neprestane obveznosti vas bodo hitro utrudile, kar se bo močno odražalo na vaši produktivnosti. Nagnjeni boste k slabim dejanjem. Zdravje vaših najbližjih vas bo obremenjevalo. Zaskrbljeni boste. Bodite previdni pri vožnji avtomobila.

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da so okoliščine, vaš partner in prav tako cel svet danes na nasprotni strani. Na življenje boste gledali s pesimizmom in obdajali vas bodo resni dvomi. Imeli boste občutek, da se od vas preveč zahteva, da je pritisk okolice prevelik in da imate veliko preveč obveznosti. Danes se raje umaknite in osamite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Imeli boste precej pozitivno stališče do življenja in zelo boste optimistični. Uspešni boste in izkazovali boste avtoriteto, zlasti tisti, ki delate v vladi ali se udeležujete javnih nastopanj. Možna so krajša poslovna potovanja, ki bodo obrodila sadove zahvaljujoč vašemu trudu in delovni vnemi. Zdravje bo precej občutljivo. Izkoristite prosti čas za počitek.

Ljubezen:
Če ste samski in že nekaj časa iščete novo ljubezen, bo danes pravi čas za nepričakovano srečanje. Ta oseba bo nekdo, ki ga že dolgo poznate, ali pa nekdo, ki se bo popolnoma nepričakovano pojavil v vašem življenju. Vzemite si čas in bodite prijazni ter tudi pripravljeni na tveganje. Zna se zgoditi, da se vam bo novo poznanstvo izjemno obrestovalo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Če boste danes odpotovali v bolj oddaljen kraj, se vam bo to še kako obrestovalo. Spoznali boste osebo na precej visokem položaju in nanjo utegnete narediti zelo pozitiven vtis. Dan bo vsekakor ugoden za vse, kar bo v povezavi z denarjem. Popazite na zdravje vaših staršev. Morda boste obiskali religiozno ustanovo.

Ljubezen:
Razmerja se bodo še poglobila. Ne glede na to, ali boste sprožilec tega toka vi ali pa druga oseba oziroma partner, povezanost in razumevanje med vama se bosta zagotovo močno poglobila. To se bo pokazalo tudi v močnejših družinskih odnosih. Zelo dobro se boste počutili.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Izredno boste veseli. Današnji dan vam bo gotovo prinesel denarni dobiček. Veliko se boste družili s sorodniki ali pa boste za konec tedna načrtovali večje družinsko srečanje. Prijatelji in znanci vam bodo stali ob strani. Vsaka pot se vam bo izjemno obrestovala. Potrudite se in čim bolj izkoristiti to ugodno obdobje.

Ljubezen:
Danes bo lahko prišlo do nekega osebnega stika, ki bo za vas zelo koristen. Vsekakor bo to oseba, ki vam bo čustveno zelo ustrezala. Želeli boste, da vas drugi vidijo in opazijo. Prejeli boste priznanje in pozitivno reakcijo okolice. To bo tudi tisto, kar vas bo navdihovalo in napolnilo z novo energijo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes poskušajte biti čim manj impulzivni. Vzemite si dovolj časa pri sprejemanju kakršnihkoli odločitev, da ne bi prišlo do kasnejšega obžalovanja. Čakajo vas nepotrebni stroški in težave pri poslu. Pazite na svoje zdravje. Zanesite se na družino in prijatelje. Pazite, da tudi na tem področju ne bo prišlo do večjih zamer.

Ljubezen:
Osebni odnosi bodo lahko harmonični in navdihujoči. Pojavila se bo priložnost za spoznavanje novih prijateljev in prijetno druženje. Povabite nekoga na zmenek, vezani pa za svojo ljubljeno osebo naredite nekaj, kar bo drugačno od dosedanje rutine. Presenetite svojega partnerja in pričakujte pozitiven odziv.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

V domačem okolju vam ne bo šlo tako gladko. Od vas se bosta pričakovali večja pozornost in skrb. Čeprav boste sposobni prenesti dodaten pritisk in odgovornost, vam bo vseeno težko prenašati obremenilne družinske zadeve. Pazite na svoje premoženje. Obiščite svojega zdravnika. Možne so težave z očmi in usti.

Ljubezen:
Danes boste obnovili staro ljubezensko razmerje ali pa boste začeli z novim. Nepričakovano zadovoljni boste v krogu novih prijateljev, avanturistične dogodivščine v že obstoječem razmerju vas bodo dodatno stimulirale. Želite si nekaj novega in drugačnega od vsakodnevne rutine. Prepustite se in uživajte v osvežujočih spremembah.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Današnji dan bo precej aktiven. Zelo zaposleni boste. Vsekakor bo to uspešen dan. Pridobili boste zaupanje vaših starejših kolegov in nadrejenih. Osredotočeni boste na aktivnosti in dogajanje okoli vas. Možna bo poslovna pot in več poti v prihodnosti, na katerih boste poželi same pohvale. Uspešni boste. Lažje boste zadihali tudi zaradi financ.

Ljubezen:
Danes se ne boste hoteli prav posebej potruditi za vašega partnerja, ker se vam bo zdelo, da so vaša čustva in dejanja v popolnem neravnovesju in nasprotju. Nikar se ne prenaglite in ne poudarjajte kar naprej vaših stališč in mnenj samo zato, ker pri prvem poskusu niste prejeli pričakovanega odziva.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Vse, po čemer ste hrepeneli, se utegne danes uresničiti. Prijatelji in družina vas bodo močno podpirali. Današnji dan bo ugoden za začetek poslov, ki se vam bodo obrestovali v prihodnosti. Dan bo pozitiven tudi na področju ljubezni in potovanj. Finančno stanje se bo izboljšalo.

Ljubezen:
Razmerja se bodo poglobila in širila. Vse bo zelo osebno obarvano. Ne glede na to, kdo se bo bolj potrudil, cilj do katerega bosta s partnerjem prišla, bo zelo spodbuden za oba. Privoščite si čim več počitka in sprostitve v dvoje. Nič ne bo narobe, če bosta dan preživela malo bolj leno in si privoščila tudi nekaj več gastronomskih užitkov.  

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Dan, ki je pred vami, vam bo prinesel vsega po malem. Pred vami se bodo odpirale številne priložnosti. Težava bo le v tem, da jih mogoče ne boste znali izkoristiti. Utegnejo vam nagajati tudi manjše zdravstvene težave. Pazljivo v odnosih s sodelavci, družino in znanci. Potovanje raje preložite na kakšen drug dan. Popazite tudi na zdravje bližnjih.

Ljubezen:
Čas bo ravno pravšnji za izkazovanje čustev in pričakovanj. Dovolite si malo več sebičnosti, ampak ne pozabite prisluhniti tudi potrebam svojega partnerja. Dan bo ugoden za uveljavljanje želja in hrepenenj. Na splošno boste vsako komunikacijo uspešno izpeljali do konca. Ostri boste, jasni, odločni in pripravljeni na raznorazne debate.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Bodite na varni razdalji in pazite zlasti na družinske odnose. V nasprotnem bo prišlo do prepirov. Popazite na svoje zdravje. Lahko se bo pojavila kronična bolezen. Ne posojajte denarja drugim in tudi sami bodite previdnejši pri najemanju kakršnihkoli kreditov. Preden boste podpisali kakšen dokument, pozorno preberite celotno vsebino.

Ljubezen:
Veliko se boste družili in potovali, a boste hrepeneli po pravi ljubezni in stalni zvezi. Samski boste dobili dobro priložnost, morda se vam bo uresničila želja in boste končno spoznali pravo osebo za vas. Vezani pa bodite do partnerja malo bolj strpni in ljubeznivi, saj ni v najboljšem obdobju. Predvsem mu poskušajte biti dobra opora.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Danes bosta jeza in tesnoba popustili. Občutili boste olajšanje. V domačem okolju se boste počutili dobro in vaša pričakovanja se bodo uresničila. Mogoče se boste odpravili tudi na krajšo ali daljšo pot. Zlasti krajše poti vam bodo v prihodnje prinesle uspeh in zadovoljstvo. Veliko se boste družili. Zdravje bo dobro.

Ljubezen:
Vaše hrepenenje po ljubezni, druženju in privrženosti bo tokrat močno v ospredju. Možno, da bo prišlo do nove ljubezni in romance ali pa učvrstitev že obstoječega razmerja. Če imate pogosto v mislih nekoga, ki vam je že dolgo pri srcu in po komer hrepenite, svoje želje spremenite v dejanja in izpovejte svoja čustva. Uživali boste v estetiki.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Veselili se boste in življenje boste uživali z veliko dozo optimizma in navdušenja. Istočasno boste pogumni in odločni, ampak ranljivega temperamenta. Dan ne bo ugoden za ljubezen in romance. Če imate otroke, bodite pazljivi na njihovo zdravje ali pa na možnost poškodb. Mogoče se vam obeta nepričakovano potovanje. Preizkusite se v igrah na srečo.

Ljubezen:
Danes boste zelo intuitivni in vaše reakcije bodo ravno pravšnje, ne glede na to, v kakšnih okoliščinah se boste nahajali. Strinjati se ni težko in večina vaših sogovornikov se tudi bo, a od vas je odvisno, ali jim boste to omogočili. Zato ne bodite skopuški in pokažite vašo dobro voljo. Pokažite, kaj čutite. Vsekakor boste na ta način lažje prišli do želenih rezultatov.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.