Magazin > Horoskop in Numerologija
11121 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 6. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Energija Mlaja se bo prepletala s konjunkcijo med Luno in Marsom, zato o umirjenosti ne bo niti sledu.

Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero borbenosti se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate. Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Danes se vam lahko zaradi povečane želje po ugajanju nakopičijo napetosti na čustvenem področju. V najslabšem primeru boste popolnoma hladni ter zatopljeni vase.

BIK
Niste najbolj navdušeni nad tem, da bi se lotili nečesa novega. Določenim zadevam ponovno pripisujete prevelik pomen in tako sami sebe spravljate v slabo voljo ter napet položaj.

DVOJČKA 
Privoščite si več gibanja, poskusite se umakniti ležernosti, ki jo nosi s sabo vpliv lune v tehtnici. Lahko ste povsem brez strahu, saj vas bodo ves čas spremljali in spodbujali  prijatelji.

RAK 
Nekdo vam bo zaradi energije Mlaja še bolj simpatičen, zato se boste želeli izpostaviti. Bodite raje nekoliko zadržani, saj si boste s tem prihranili nekaj slabe volje in morebitne napetosti.

LEV
Določenih zadev ne morete razumeti, še manj pa posameznikov, ki se vedejo nemogoče. V domačem okolju bo še nekaj trenj, morda zato, ker ste trenutno notranje nemirni.

DEVICA 
Kljub nežni energiji Mlaja v tehtnici boste psihično in fizično zelo močni, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju na področju kariere. Z zaslužkom in finančnimi zadevami ne boste najbolj zadovoljni.

TEHTNICA 
Še vedno razmišljate o situaciji, ki ste jo doživeli pred kratkim. Za soočenje imate odlične možnosti, le izkoristiti jih bo treba čim prej, da slučajno ne boste nečesa pomembnega pozabili.

ŠKORPIJON
Težave ki se vam odvijajo, se bodo kmalu razpršile. Poskusite se bolj intenzivno vživeti v situacije, z luno v tehtnici razširiti obzorja in skrbno poiskati najboljšo možno rešitev zase.

STRELEC 
Kljub zagonu, ki ga prinaša Mlaj, ne boste popolnoma pripravljeni na nove korake, zato se ustavljate v preteklosti, kar pa vam seveda prinaša še večje dodatne obremenitve. 

KOZOROG 
Ker boste izjemno ustrežljivi in prijazni, vas bodo povsod dobro sprejeli in celo pohvalili. Ne dovolite, da vas imajo na področju dela za samoumevne, saj si s tem slabšate svoj ugled. 

VODNAR 
Pred vami so zaradi vpliva Mlaja poslovne in finančne novosti. Prišli boste do spoznanja, da si uspeh zaslužite. Nekdo od bližnjih tega morda ne bo razumel na pravi način.

RIBI 
Prihaja odličen občutek, da ste se znašli v prednosti, vendar boste hitro ugotovili, da je le ta morda samo namišljena. Poskušajte ostati na realnih tleh, le tako boste lahko napredovali.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.